Kist mi var dedi canımBirde sogan kuru diyorlAr ben basladim cunku adet olamadim bu ay doktora gittim tarhusal verdi onun yerine 3 gun sogan kuru yapacagim kist olmus cunku
Evet kist olmus malesefKist mi var dedi canım
Üzüldüm canım bence ilacı kullan adet ol sonrada soğan kürü yapEvet kist olmus malesef
Sogan ayni zamanda sokturucuymus bakacagim olamazsam ilaci icerim. Zaten surekli bisey yukluyoruz kendimize dogal yoldan bir denicem canimÜzüldüm canım bence ilacı kullan adet ol sonrada soğan kürü yap
Canım benim negatif. Pazartesi kan verdim ama hala sonucu öğrenemedim. Enabıza düşmedi ama bu gün kahve rengi gelmeye basladı devamı gelecek biliyorum. Beni baz alma lütfen sonradan tahlillerden öğrendimki benim dr olacak adam asılama günü progesteron 4.1 ken asılama yapmış. Umarım senin ki tutar
Canım bal çörek otu tarcın kürünü yap arastır bi. 5seneden sonra ilk kez cift cizgi görmüştüm silikte olsa. asılamadan önceydi işte kimyasal olmıustu.tüp bebeğe gecicem 2-3aya o zamanda da bu kürü ve ovu testlerini denicem Rabbim tez zamanda yavrularımıza kavustursun insallahBirde sogan kuru diyorlAr ben basladim cunku adet olamadim bu ay doktora gittim tarhusal verdi onun yerine 3 gun sogan kuru yapacagim kist olmus cunku
230 mu 260 mı o civardaydı canım. Yalnız benim progesteron 4.1ken asılama yapmış pislik dr. Benim tutmadı. Progesteron hormonununada dikkat et@Denisss26 veLolapink acaba aşılama öncesi e2 değeriniz ve yumurta sayınız neydi?
Ayrıca biri 18 diğeri 16.5 oldun yumurta vardı geriden gelenlerde varmıştı.tabi küçük oldugu için söylemedi boyutlarımı@Denisss26 veLolapink acaba aşılama öncesi e2 değeriniz ve yumurta sayınız neydi?
Yok canım bitkisel hiç bir şey denemedim. Ama bu ay olmazsa hazirana kadar hiç bir şey yapmayıp, haziranda tüp bebek yoluna gitme kararı aldık eşimle. Eğer kist çok fazla kalmazsa gelecek aya, doğum kontrol hapı yerine soğan suyu deneyebilirim temizlensin en azından diye. Hayıt hapı varmış bir de onu araştırıyorum halaHayit tohumu denedin mi hic?
Ya doktorlar bir ilginç gerçekten, ne zaman yardım etmek isteyecekler bize bilmiyorum. Yani bu değerler olumlu olmadan yapıyorlarsa normal bir ilişkiden farkı kalmıyor aşılamanın. inşallah isteyen hepimize hayırlısını nasip edecek Allah230 mu 260 mı o civardaydı canım. Yalnız benim progesteron 4.1ken asılama yapmış pislik dr. Benim tutmadı. Progesteron hormonununada dikkat et
Nee! Kist mi olmus!! Ee catlatma ignesi ne ise yariyormus o zaman. Ee cok sasirdim, boyle bi ihtimal varsa baska ilac verseler keske.Birde sogan kuru diyorlAr ben basladim cunku adet olamadim bu ay doktora gittim tarhusal verdi onun yerine 3 gun sogan kuru yapacagim kist olmus cunku
evet ama sanırım sağda bir tane yumurtam oluşmuş ve çatlamamış anlamadım bende solda normal benceNee! Kist mi olmus!! Ee catlatma ignesi ne ise yariyormus o zaman. Ee cok sasirdim, boyle bi ihtimal varsa baska ilac verseler keske.
İnternette cok faydasını gören olmuş bakalım ben başladım inşallah işe yarar bugun daha 2. içişim. soğandan sonra hayıt içeceğimYok canım bitkisel hiç bir şey denemedim. Ama bu ay olmazsa hazirana kadar hiç bir şey yapmayıp, haziranda tüp bebek yoluna gitme kararı aldık eşimle. Eğer kist çok fazla kalmazsa gelecek aya, doğum kontrol hapı yerine soğan suyu deneyebilirim temizlensin en azından diye. Hayıt hapı varmış bir de onu araştırıyorum hala ☺
Evet onuda duydum deneyeceğim bu ay doktora gidene kadar bitkisellere dayanacağımCanım bal çörek otu tarcın kürünü yap arastır bi. 5seneden sonra ilk kez cift cizgi görmüştüm silikte olsa. asılamadan önceydi işte kimyasal olmıustu.tüp bebeğe gecicem 2-3aya o zamanda da bu kürü ve ovu testlerini denicem Rabbim tez zamanda yavrularımıza kavustursun insallah
Benimde yazın bende bu ay aşılama yapıcamHerkese merhaba. Pko ve erkek infertilitesi sebebiyle onumuzdeki ay aşilama yapiyoruz doktorumuz tavsiyesiyle. Var mi baska eylul ayi asilama adayi?
Zeynagul --->
@smu
@Sitareem --->
@Buurcuumm
@Bal0ncuk
@baby0101
@Elayldrm67--->
@Glnkymn
@Arzu atmaca
Lolapink
D Denisss26
Ahsen555
@Optimussprime
@Snaa
@Bir Pelincik
@Duamkabulolsun
@Saricicek97
@zeynokoloji
@ebru2812
@cakltanesi
@Sandraantalya07
papatya52
@Sultangggg
@selcanevrenn20
@HarikaAlice
@Yarrn
@Selin1998
Sohrab
@Yenidelhi
Herhalde catlatma ignesinden sonra gelisen bi yumurta bu. Bir dahakine dozu ona gore ayarlar artik doktor. Aman sagligina bisey olmasin da...evet ama sanırım sağda bir tane yumurtam oluşmuş ve çatlamamış anlamadım bende solda normal bence
Benimde yazın bende bu ay aşılama yapıcam
Progeastanı ne için veriyorlar bana bebeğin kolay tutunması İçin hap verdi doktorum mavi küçükProgestan iğne yaptırdım bugun, dun de asılama oldu, 5 kere gün aşırı yaptırcskmısım, iğne yuzunden popomun ustune oturamıyorumBı de kasıklarım acıyor.. Progestanı iğne şeklinde kullanan var Arkadaslar
Bu arada benim de dün dü aşılamam ne zaman kan vereceksin canım yada test yapacaksınProgeastanı ne için veriyorlar bana bebeğin kolay tutunması İçin hap verdi doktorum mavi küçük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?