Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım benim negatif. Pazartesi kan verdim ama hala sonucu öğrenemedim. Enabıza düşmedi ama bu gün kahve rengi gelmeye basladı devamı gelecek biliyorum. Beni baz alma lütfen sonradan tahlillerden öğrendimki benim dr olacak adam asılama günü progesteron 4.1 ken asılama yapmış. Umarım senin ki tutar

Birde sogan kuru diyorlAr ben basladim cunku adet olamadim bu ay doktora gittim tarhusal verdi onun yerine 3 gun sogan kuru yapacagim kist olmus cunku
Canım bal çörek otu tarcın kürünü yap arastır bi. 5seneden sonra ilk kez cift cizgi görmüştüm silikte olsa. asılamadan önceydi işte kimyasal olmıustu.tüp bebeğe gecicem 2-3aya o zamanda da bu kürü ve ovu testlerini denicem Rabbim tez zamanda yavrularımıza kavustursun insallah

Hayit tohumu denedin mi hic?
Yok canım bitkisel hiç bir şey denemedim. Ama bu ay olmazsa hazirana kadar hiç bir şey yapmayıp, haziranda tüp bebek yoluna gitme kararı aldık eşimle. Eğer kist çok fazla kalmazsa gelecek aya, doğum kontrol hapı yerine soğan suyu deneyebilirim temizlensin en azından diye. Hayıt hapı varmış bir de onu araştırıyorum hala

230 mu 260 mı o civardaydı canım. Yalnız benim progesteron 4.1ken asılama yapmış pislik dr. Benim tutmadı. Progesteron hormonununada dikkat et
Ya doktorlar bir ilginç gerçekten, ne zaman yardım etmek isteyecekler bize bilmiyorum. Yani bu değerler olumlu olmadan yapıyorlarsa normal bir ilişkiden farkı kalmıyor aşılamanın. inşallah isteyen hepimize hayırlısını nasip edecek Allah

Birde sogan kuru diyorlAr ben basladim cunku adet olamadim bu ay doktora gittim tarhusal verdi onun yerine 3 gun sogan kuru yapacagim kist olmus cunku
Nee! Kist mi olmus!! Ee catlatma ignesi ne ise yariyormus o zaman. Ee cok sasirdim, boyle bi ihtimal varsa baska ilac verseler keske.

İnternette cok faydasını gören olmuş bakalım ben başladım inşallah işe yarar bugun daha 2. içişim. soğandan sonra hayıt içeceğim

Evet onuda duydum deneyeceğim bu ay doktora gidene kadar bitkisellere dayanacağım
birde bana rahim kalın güzel falan dedi anlamadım.

Benimde yazın bende bu ay aşılama yapıcam

Progestan iğne yaptırdım bugun, dun de asılama oldu, 5 kere gün aşırı yaptırcskmısım, iğne yuzunden popomun ustune oturamıyorum Bı de kasıklarım acıyor.. Progestanı iğne şeklinde kullanan var Arkadaslar

Progeastanı ne için veriyorlar bana bebeğin kolay tutunması İçin hap verdi doktorum mavi küçük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…