Progestan da onun için, bana iğne yazdı, ne tür belirtilerin var ne durumdasın cnmProgeastanı ne için veriyorlar bana bebeğin kolay tutunması İçin hap verdi doktorum mavi küçük
Bugün akıntım çok oldu onun dışında Farklı bi durum yok Ama kafam rahat çok şükür olduğu kadar olmadığı kaderProgestan da onun için, bana iğne yazdı, ne tür belirtilerin var ne durumdasın cnm
Benım de iğneden ötürü sanırım iğne yapılan yer acıyor, bide kasıklarım acıdı aksama kadarBugün akıntım çok oldu onun dışında Farklı bi durum yok Ama kafam rahat çok şükür olduğu kadar olmadığı kader
Bat ne zaman senin canım benim 8 ekim o güne kadar bekliycem bakalımBenım de iğneden ötürü sanırım iğne yapılan yer acıyor, bide kasıklarım acıdı aksama kadar
Batımız aynı gün cnm, asılama aynı gun yapıldı cunku 6 ekıme denk geliyorBat ne zaman senin canım benim 8 ekim o güne kadar bekliycem bakalım
Aminn amin inşallah bende 2 hafta sonra başlayacağım asilamaya inşallah benimde sizin ilk tutar inşallahCocuk isteye isteye arastira arastira ilaclari filan ogrendim hep napalim. Allah kimseyi bu kadar bekletmesin ama
İnsallah canim tutcak gibi dusun senAminn amin inşallah bende 2 hafta sonra başlayacağım asilamaya inşallah benimde sizin ilk tutar inşallah
Böyle düşünmek daha iyi olcak galiba yani tutacak die siz hep öylemi düşündünüzİnsallah canim tutcak gibi dusun sen
Aslinda ben de olumlu dusunmeye zorlasam da icten ice umutsuzdum. İslem sureci benim pek de iyi gecmemisti ama sonuc olumlu oldu. Ne olacagi hic belli olmuyor vallaBöyle düşünmek daha iyi olcak galiba yani tutacak die siz hep öylemi düşündünüzmerak ediyorum bende heyecanlıyım ona göre bende kendimi öyle hissettireyim
10 gün olmuş kan testi versen belkide + göreceksinBende 14 eylul de oldum asilamami haftaya pazartesi gunu test yapacam.bekliyorum sabirsizlikla. Kasik agrim cok var ve son 2-3 gundir cok uyukluyorum halsizlik var. Ama idar testini yapmaya cesaretim yok negatif gorurum.diye
10 gün olmuş kan testi versen belkide + göreceksinbeklemek çok zor oluyor.
ben 16/09 yaptim asilamaBende 14 eylul de oldum asilamami haftaya pazartesi gunu test yapacam.bekliyorum sabirsizlikla. Kasik agrim cok var ve son 2-3 gundir cok uyukluyorum halsizlik var. Ama idar testini yapmaya cesaretim yok negatif gorurum.diye
Doğru diyorsunuz hakkımızda hayırlısı inşallahAslinda ben de olumlu dusunmeye zorlasam da icten ice umutsuzdum. İslem sureci benim pek de iyi gecmemisti ama sonuc olumlu oldu. Ne olacagi hic belli olmuyor valla
Canim oncelikle hayirli olsun asilaman. Catlatma ignesinden sonra kasik agrisi oluyor aslinda. Ben onu gebelik belirtisi olarak dusunmemistim hic. Normalden daha fazla ve daha hizli sekilde yumurta gelistigi icin bunlar igne etkisiyle ayni anda catlayinca agri olur.Zeynagul cnm bişey sorcam sana, benım salı günü oldu aşılama bugun yemek yaparken Altan alttan batma oldu baya hissedilir derecede, hala da batma devam edıyor sende de oldu mu 3. Günde boyle seyler.. Alt karın sancısı ve batma
Canım pazar gunu catlatma yapıldı salı gunu gecmıs tı asılamadan sonra da boyle batma yoktu, bugun baya var, senın asılamadan sorma 3.gğnde belirtilerin boyle mıydı?Canim oncelikle hayirli olsun asilaman. Catlatma ignesinden sonra kasik agrisi oluyor aslinda. Ben onu gebelik belirtisi olarak dusunmemistim hic. Normalden daha fazla ve daha hizli sekilde yumurta gelistigi icin bunlar igne etkisiyle ayni anda catlayinca agri olur.
Bende pek belirti yoktu. Ayrica asilamadan uc gun sonra hamilelik olusmayacagi icin belirti de olmaz. Bunu anlatmaya calisiyorum. Daha embriyo bile olmadi yumurtan.Canım pazar gunu catlatma yapıldı salı gunu gecmıs tı asılamadan sonra da boyle batma yoktu, bugun baya var, senın asılamadan sorma 3.gğnde belirtilerin boyle mıydı?
Canm ben hamılelık belirtisi mi diye sormadım, Progestanın etkısı olabılır mı dıye sormustum, neyse cevap ıcın yıne de tesekkur ederım, saolunBende pek belirti yoktu. Ayrica asilamadan uc gun sonra hamilelik olusmayacagi icin belirti de olmaz. Bunu anlatmaya calisiyorum. Daha embriyo bile olmadi yumurtan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?