Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cocuk isteye isteye arastira arastira ilaclari filan ogrendim hep napalim. Allah kimseyi bu kadar bekletmesin ama
Aminn amin inşallah bende 2 hafta sonra başlayacağım asilamaya inşallah benimde sizin ilk tutar inşallah

Böyle düşünmek daha iyi olcak galiba yani tutacak die siz hep öylemi düşündünüz merak ediyorum bende heyecanlıyım ona göre bende kendimi öyle hissettireyim
Aslinda ben de olumlu dusunmeye zorlasam da icten ice umutsuzdum. İslem sureci benim pek de iyi gecmemisti ama sonuc olumlu oldu. Ne olacagi hic belli olmuyor valla

Bende 14 eylul de oldum asilamami haftaya pazartesi gunu test yapacam.bekliyorum sabirsizlikla. Kasik agrim cok var ve son 2-3 gundir cok uyukluyorum halsizlik var. Ama idar testini yapmaya cesaretim yok negatif gorurum.diye

Bende 14 eylul de oldum asilamami haftaya pazartesi gunu test yapacam.bekliyorum sabirsizlikla. Kasik agrim cok var ve son 2-3 gundir cok uyukluyorum halsizlik var. Ama idar testini yapmaya cesaretim yok negatif gorurum.diye
10 gün olmuş kan testi versen belkide + göreceksin beklemek çok zor oluyor.

ben 16/09 yaptim asilama

Aslinda ben de olumlu dusunmeye zorlasam da icten ice umutsuzdum. İslem sureci benim pek de iyi gecmemisti ama sonuc olumlu oldu. Ne olacagi hic belli olmuyor valla
Doğru diyorsunuz hakkımızda hayırlısı inşallah

Zeynagul cnm bişey sorcam sana, benım salı günü oldu aşılama bugun yemek yaparken Altan alttan batma oldu baya hissedilir derecede, hala da batma devam edıyor sende de oldu mu 3. Günde boyle seyler.. Alt karın sancısı ve batma

Canim oncelikle hayirli olsun asilaman. Catlatma ignesinden sonra kasik agrisi oluyor aslinda. Ben onu gebelik belirtisi olarak dusunmemistim hic. Normalden daha fazla ve daha hizli sekilde yumurta gelistigi icin bunlar igne etkisiyle ayni anda catlayinca agri olur.

Canım pazar gunu catlatma yapıldı salı gunu gecmıs tı asılamadan sonra da boyle batma yoktu, bugun baya var, senın asılamadan sorma 3.gğnde belirtilerin boyle mıydı?

Canım pazar gunu catlatma yapıldı salı gunu gecmıs tı asılamadan sonra da boyle batma yoktu, bugun baya var, senın asılamadan sorma 3.gğnde belirtilerin boyle mıydı?
Bende pek belirti yoktu. Ayrica asilamadan uc gun sonra hamilelik olusmayacagi icin belirti de olmaz. Bunu anlatmaya calisiyorum. Daha embriyo bile olmadi yumurtan.

Bende pek belirti yoktu. Ayrica asilamadan uc gun sonra hamilelik olusmayacagi icin belirti de olmaz. Bunu anlatmaya calisiyorum. Daha embriyo bile olmadi yumurtan.
Canm ben hamılelık belirtisi mi diye sormadım, Progestanın etkısı olabılır mı dıye sormustum, neyse cevap ıcın yıne de tesekkur ederım, saolun

Aşılaması tutmayanlar Progestan takviyesini bıraktınız mı? Benim son test de negatif olunca ben doktora sormadan kestim adet de olmadım,bekliyorum gelmesini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…