Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılaması tutmayanlar Progestan takviyesini bıraktınız mı? Benim son test de negatif olunca ben doktora sormadan kestim adet de olmadım,bekliyorum gelmesini.
Progestan bıraktıysan bi iki gün sonra adet olursun canım o adeti engelliyor ben cumartesi sonuncusu kullandım pazartesi öğlen adet oldum tüp bebek merkezi araştırıyoruz şimdi herşeyin hayırlısı üzülme demek ki biz mucadeleciymişiz ki böyle sınanıyoruz

Evet ben de onun engellediğini düşündüm, durmak yok yola devam canım Hemen başlayacak mısın yoksa biraz ara verecek misin

Bence düşünmeden bahçeci tüp bebek merkezine gitmelisin biz aşılamamız tutmazsa direk oraya Cem beye gitmeyi planlıyoruz aslında onun hastasıydık bize değerlerimizle aşılama denememizi önerdi olmaz ise gelin dedi çok ta ilgiliydi

Evet ben de onun engellediğini düşündüm, durmak yok yola devam canım Hemen başlayacak mısın yoksa biraz ara verecek misin
Önümüzdeki ay başlayacağım inşallah canım kısmetse daha yaptıracağım merkezde belli değil iki özelden fiyat aldık bir de devletten bildi alacağım pazartesi

Ben İstanbul da değilim canım Gaziantep teyim burda çok iyi tüp bebek merkezleri var
O yüzden burda varken İstanbul a gidemem

bugün 9cü gunüm aşılamadan erken test yaptım negatif şuan(((30.09 kan vermeye gidecem

Kacinci gun kac cikti testin? Senden guzel haberler bekliyordum ama...
Kan vermedim ki canım bilmiyorum o yüzden. Progestanı salı akşam aldım en son çarşamba idrar testi neg çıktı bıraktım adeti bekliyorum olmadım da daha. Bu kadar geciktiriyor mu Progestan?

Kan vermedim ki canım bilmiyorum o yüzden. Progestanı salı akşam aldım en son çarşamba idrar testi neg çıktı bıraktım adeti bekliyorum olmadım da daha. Bu kadar geciktiriyor mu Progestan?
Geciktirebilir canim:) Daha da olmazsan doktoruna bi gorun ama.

Kızlar biraz önce aşılama yaptı doktor. Yarım saat burada yatacakmışım.
İlk spermleri enjekte edince spermler rahim ağzından içine girmedi diye rahim ağzını başka bir aletle tuttu biraz çekti. O an aklım gitti, çok canım yandı. Şimdi hala çok canım yanıyor, adet sancısının 10 katı
Çok kötüyüm
Yapanlar lütfen cevap yazsın. Bu normal mi?

normal canım speklum takıp bu ıslemı yapıyorlar zaten kı rahıme bıraktıkları ıcın spremlerı gorebılsınler dıye.
speklım vajınayı gerdıgı ıcın 1 yada 2 gun hafıf lekelenmeler olacaktır. bırazda kasık agrısı. bende de oyle oldu. 11. gunumdeym asılama olalı

Canım bende aşılama da değilde üç ay önce
rahim filmi çekindim doktor içeriye ilacı gönderdi ilaç gitmedi geri geldi hemen bi aletle içeriye doğru zorladı bişeyler oldu ,ben zannettim ki demirle deldi yani, canım çok yandı dediğin gibi ,daha sonra doktor orada bir tıkanıklık oluşmuş olabilir ama açtık demişti ,öyle bir durum mu oldu acaba sende de ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…