- 26 Ağustos 2020
- 2.357
- 3.813
- 83
- 33
Progestan bıraktıysan bi iki gün sonra adet olursun canım o adeti engelliyor ben cumartesi sonuncusu kullandım pazartesi öğlen adet oldum tüp bebek merkezi araştırıyoruz şimdi herşeyin hayırlısı üzülme demek ki biz mucadeleciymişiz ki böyle sınanıyoruzAşılaması tutmayanlar Progestan takviyesini bıraktınız mı? Benim son test de negatif olunca ben doktora sormadan kestim adet de olmadım,bekliyorum gelmesini.
Evet ben de onun engellediğini düşündüm, durmak yok yola devam canımProgestan bıraktıysan bi iki gün sonra adet olursun canım o adeti engelliyor ben cumartesi sonuncusu kullandım pazartesi öğlen adet oldum tüp bebek merkezi araştırıyoruz şimdi herşeyin hayırlısı üzülme demek ki biz mucadeleciymişiz ki böyle sınanıyoruz
Bence düşünmeden bahçeci tüp bebek merkezine gitmelisin biz aşılamamız tutmazsa direk oraya Cem beye gitmeyi planlıyoruz aslında onun hastasıydık bize değerlerimizle aşılama denememizi önerdi olmaz ise gelin dedi çok ta ilgiliydiProgestan bıraktıysan bi iki gün sonra adet olursun canım o adeti engelliyor ben cumartesi sonuncusu kullandım pazartesi öğlen adet oldum tüp bebek merkezi araştırıyoruz şimdi herşeyin hayırlısı üzülme demek ki biz mucadeleciymişiz ki böyle sınanıyoruz
Önümüzdeki ay başlayacağım inşallah canım kısmetse daha yaptıracağım merkezde belli değil iki özelden fiyat aldık bir de devletten bildi alacağım pazartesiEvet ben de onun engellediğini düşündüm, durmak yok yola devam canımHemen başlayacak mısın yoksa biraz ara verecek misin
Ben İstanbul da değilim canım Gaziantep teyim burda çok iyi tüp bebek merkezleri varBence düşünmeden bahçeci tüp bebek merkezine gitmelisin biz aşılamamız tutmazsa direk oraya Cem beye gitmeyi planlıyoruz aslında onun hastasıydık bize değerlerimizle aşılama denememizi önerdi olmaz ise gelin dedi çok ta ilgiliydi
Yaa ben seni İstanbul’da düşünmüştüm haklısın canımBen İstanbul da değilim canım Gaziantep teyim burda çok iyi tüp bebek merkezleri var
O yüzden burda varken İstanbul a gidemem
Kacinci gun kac cikti testin? Senden guzel haberler bekliyordum ama...Aşılaması tutmayanlar Progestan takviyesini bıraktınız mı? Benim son test de negatif olunca ben doktora sormadan kestim adet de olmadım,bekliyorum gelmesini.
Kan vermedim ki canım bilmiyorum o yüzden. Progestanı salı akşam aldım en son çarşamba idrar testi neg çıktı bıraktım adeti bekliyorum olmadım da daha. Bu kadar geciktiriyor mu Progestan?Kacinci gun kac cikti testin? Senden guzel haberler bekliyordum ama...
Geciktirebilir canim:) Daha da olmazsan doktoruna bi gorun ama.Kan vermedim ki canım bilmiyorum o yüzden. Progestanı salı akşam aldım en son çarşamba idrar testi neg çıktı bıraktım adeti bekliyorum olmadım da daha. Bu kadar geciktiriyor mu Progestan?
Yarına 2. Aşılamaya başlamak için randevu almıştım zaten canım sağolGeciktirebilir canim:) Daha da olmazsan doktoruna bi gorun ama.
Hakkinda en hayirlisi neyse o olsun guzelimYarına 2. Aşılamaya başlamak için randevu almıştım zaten canım sağol
Canım bende aşılama da değilde üç ay önceKızlar biraz önce aşılama yaptı doktor. Yarım saat burada yatacakmışım.
İlk spermleri enjekte edince spermler rahim ağzından içine girmedi diye rahim ağzını başka bir aletle tuttu biraz çekti. O an aklım gitti, çok canım yandı. Şimdi hala çok canım yanıyor, adet sancısının 10 katı
Çok kötüyüm
Yapanlar lütfen cevap yazsın. Bu normal mi?
Tebrik ederim ben de 11. Gun ogrenmistim hamileligimiBugun dayanamadim 11. Gunum asilamamin gittkm kan testi yaptirdim ve hamileyim sukurler olsun
Bekleyen herkese nasip etsin Allah
Tebrik ederim ben de 11. Gun ogrenmistim hamileligimikac cikti degeriniz?
Her sey yolunda cok sukur. Pazartesi veya sali gidicez kese gormeyeZeynagul canım keseyi gördünüz mü nasıl gidiyor bi sıkıntı yoktur umarım
hayırlı olsun!testte birşey varmı?benim bugun 10 günüm test temizBugun dayanamadim 11. Gunum asilamamin gittkm kan testi yaptirdim ve hamileyim sukurler olsun
Bekleyen herkese nasip etsin Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?