Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
vallah ben 3 defa yaptım hiç böyle şey yaşamadım. rahim filmi çekmek 10 kat daha acı. o zamanda çok kötüyüm kanama da vardı.eve bile zor gittim

Sizede geçmiş olsun, bu bahsettiğiniz tüplerde tıkanıklık ve bu işlemi ben yaptırdım canım tüplere giden kanal açık. Ama evet, o tazyikli ilacı vererek çoğu zaman tıkanıklıklar açılıyor.

merhaba, ben de bükün yaptırdım aşılamayı ve aynen sizinki gibi çok şiddetli ağrıyla oldu, adet sancısı gibi ama çok daha şiddetlisi, darlık var dediler bana ondan oluyor galiba, neyseki kısa sürüyor yaptıracak arkadaşlar korkmasın dayanılmayacak şey değil

Ayseee1987 siz nasılsınız bütün geçti mi ağrınız ve kanamanız?

Canım öncelikle çok çok geçmiş olsun daha dün yaşadım o ağrıyı, şimdi bile düşününce tüylerim ürperiyor. inşallah hamile kalırsın
Bugün daha iyiyim ama batma gibi bişeyler oluyor kasıklarıma. Tabii o yaşadığım ağrının yanında bu hiç birşey.
Doktorda bana hafif kanamanız olabilir endişe etmeyin demişti ama bende hiç kanama olmadı. Sizde kanama varmı? Sizede Rahmi düzeltme gibi bi eylemde bulundularmı? Yoksa vajinanıza o yerleştirdikleri alet ve direk spermleri verdi rahim ağzına ve rahim hemen içine aldımı spermi?
Nasıl gelişti anlatırmısın lütfen.

Bugun dayanamadim 11. Gunum asilamamin gittkm kan testi yaptirdim ve hamileyim sukurler olsun
Bekleyen herkese nasip etsin Allah
Bu çok güzel bir haber. Hayırlı olsun canım kaçıncı aşılmanızdı? KAn testinde Değerin bugün kaç çıktı?❤❤

Teşekkür ederim, bende kanama var biraz suan, düzeltme gibi bir işlem yapılmadı ama rahim ağzı baya Dar bu yüzden hamilelik oluşmamış olabilir normal yolla dedi doktorum, benim rahim filminde de darlık çıkmıştı ama tüpler açıktı, hamileliği engellemez demişlerdi, anlamadım yani bende

Bu konuları dünden beri araştırma yapıyorum, sizin gibi darlık sorunu yaşayan birine bi kesik atılmış, tabbi nasıl bir kesik tam olarak nereye detay bilmiyorum fakat kesik atıldığı diğer ay hamile kalmış.

evet büyük ihtimalle darlıktan olmadı zaten dedi doktor da

Daha 11. Günde bu değer. Bence gayet güzel artacaktır içini ferah tut. Tekrar hayırlı olsun. ❤

Aşılma yapan arkadaşlar, aşılmanın ertesi günü idrarınız çok kötü koktu mu?

Evet bir iki gun cok kotu kokuyordu ilac gibi.zaten spremi enjekte etmeden önce bir ilaç var ondan sonra spremleri gonderdi.muhtemelen o ilk ilacin kokusudur
Evet bende onu düşünmüştüm, teşekkür ederim canım şimdi bi rahatladım. o ilk verdiği ilaç aslında tuzlu suymuş, mikrop kapmasını önlemek içinmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…