- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
- 158
Hayırlı olsun gebeliğinizEvet bir iki gun cok kotu kokuyordu ilac gibi.zaten spremi enjekte etmeden önce bir ilaç var ondan sonra spremleri gonderdi.muhtemelen o ilk ilacin kokusudur
Senin adin zaten yaziyor canim siler miyim hicZeynagul başkanım ben bugün itibariyle yeni aşılama tedavime başladım bu son kez deneyişim olacak inş tutar. Yine ismimi yazacak mısın burdan devam mı?
Ben gitmem ekime mekime bura iyi burdan devam edelim kopma sen deSenin adin zaten yaziyor canim siler miyim hicayrica bir ekim basligi acilmis midir bilmiyorum ama bu baslikta adi yazanlardan haber vermeyenler hic konusmayanlar var :) ben yine buraya yazan olursa takip ederim sureclerini. Senle cok kaynastik zaten insallah son tedavin olur da daha fazla ugrasmazsin
Tuzlu suymusmu o an cok kipir kipir ve kasmistim kendimi korkudan soramamistim oyuzdenEvet bende onu düşünmüştüm, teşekkür ederim canım şimdi bi rahatladım. o ilk verdiği ilaç aslında tuzlu suymuş, mikrop kapmasını önlemek içinmiş.
Olur kuzum ama senle benden baska buraya duzenli yazan yokBen gitmem ekime mekime bura iyi burdan devam edelim kopma sen degemiyi en son terkeden kaptandır bunu unutma
Diyorum ki kuzu bu kez adlarımızın yanına bat’ları da mı yazsan ?Hem takibi daha kolay olur hem biz de kendimizle aynı döngüdekileri görüp fikir alışverişinde bulunuruz. Benimki 22 ekim
Allah Allah bana böyle bir işlem yaptılar mı acaba merak ettim hiç bi bilgim yok
Bende sadece son 4-5 gundur cok halsizlik ve uyku hali vardi. Hatta ben koronami olacam dedim esime
Bende polikistkk over vardi.esimin spremlerinde skkinti yoktu %46 ileri hareketlilik vardi. yikama islemi sonrasi %96 cikti.kaliteli sprem olarakta 78.milyon sprem saglikliydi bunlari.enjekte ettiler.Hayırlı olsun gebeliğinizBizlere ışık olması açısından soruyorum sizdeki problem neydi aşılamada sperm değerleri nasıldı kaç yumurta vardı bizi biraz aydınlatır mısınız?
Öyleymiş canımTuzlu suymusmu o an cok kipir kipir ve kasmistim kendimi korkudan soramamistim oyuzden
Bende polikistkk over vardi.esimin spremlerinde skkinti yoktu %46 ileri hareketlilik vardi. yikama islemi sonrasi %96 cikti.kaliteli sprem olarakta 78.milyon sprem saglikliydi bunlari.enjekte ettiler.
Asilamadan once igne ile (gonal f ile ) yumurta buttuk.sagda 2 olgun yumurtam.olusmutu ama asilama gunu sol da da bir.olgun yumurta daha vardi. Toplam 3 yumurta ile asilma oldu.
Istediginiz soruyu sorabilirsiniz.yardimci olabilirsem ne mutlu.
Normal canim .Benim hala var.12. Gunum.hormon yuklemesinden dolayimisKızlar bugün aşılamamın 5.günü hafifi bel ve kasık ağırlarım var normal mi iğnenin etkisi olabilir mi ?
Ben istemiyom başkanlıkta Gözüm yok takip edemiyorum olaylarıOlur kuzum ama senle benden baska buraya duzenli yazan yokkomple nasil duyurcaz ki hepsine. İstersen ekim ayi icin sen yeni baslik ac cunku burasinin vakti gectigi icin yeni uye gelmez artik bizim basliga, ben de ordan takip ederim sizleri, ne dersin?
Teşekkür ederim canım cevabın için. Bir de kaç senedir istiyordunuz onu merak ettim. Benim gözlemimce(Elbette herşey nasip kısmet ama bir de bu işin bir matematiği var) hareketi yüzde 90 larda olanlar çoğunlukla gebe kalabilmişler ,sanki şans oldukça yükseliyor gibi geldi banaBende polikistkk over vardi.esimin spremlerinde skkinti yoktu %46 ileri hareketlilik vardi. yikama islemi sonrasi %96 cikti.kaliteli sprem olarakta 78.milyon sprem saglikliydi bunlari.enjekte ettiler.
Asilamadan once igne ile (gonal f ile ) yumurta buttuk.sagda 2 olgun yumurtam.olusmutu ama asilama gunu sol da da bir.olgun yumurta daha vardi. Toplam 3 yumurta ile asilma oldu.
Istediginiz soruyu sorabilirsiniz.yardimci olabilirsem ne mutlu.
Yaklasik 2 yil olacakti. Aslinda sans isi bence hareketlilik %40_60 larda olan kisilerde de tutan cok fazla.sizde hareketlilik ve kac mlyn tane spremle yaptijiz asilama.? Bir de nasip kismet tabi bu islrr ama asilamadan sonra hep yattim belki onunda etkisi varsir diye dusunuyorumTeşekkür ederim canım cevabın için. Bir de kaç senedir istiyordunuz onu merak ettim. Benim gözlemimce(Elbette herşey nasip kısmet ama bir de bu işin bir matematiği var) hareketi yüzde 90 larda olanlar çoğunlukla gebe kalabilmişler ,sanki şans oldukça yükseliyor gibi geldi bana
Bizim total hareketlilik 60-70 lerdeydi sanırım tam hatırlamıyorum ama ileri hareket 24 tü onu biliyorum. Sayı da güzeldi 59 milyondu ama tutmadı nedenseYaklasik 2 yil olacakti. Aslinda sans isi bence hareketlilik %40_60 larda olan kisilerde de tutan cok fazla.sizde hareketlilik ve kac mlyn tane spremle yaptijiz asilama.? Bir de nasip kismet tabi bu islrr ama asilamadan sonra hep yattim belki onunda etkisi varsir diye dusunuyorum
Çok iyi benim 4 tüBu arada kızlar amh test sonucum 6 çıkmış, haftasonu old.dan doktora da soramadım bi fikri olan var mı nasıl ??
4 ün üstü pco diyorlar kafam karıştı diğer hormon testlerime normal demişlerdiÇok iyi benim 4 tü
Pco olduğunu bilmiyorum canım yanlış Bilgi vermiyim Ama bilen birinden öğrenmen kafa karışıklığını da giderir Net olmadığında insan inanılmaz stres oluyor4 ün üstü pco diyorlar kafam karıştı diğer hormon testlerime normal demişlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?