Aşılama Eylül ayında Aşılama yaptiricak olanlar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım yaptığımız kaset testlerde de 20 değerin üstünü ölçer diyor belli olurdu aslında olsa
Ben tam adet günü yaptığım da negatif çıkınca hep doğru oluyordu ertesi gün en geç iki güne adet olurdum ama Allahtan ümit kesilmez ümitlen diye demiyorum en kesin sonuç kanda beta HCG özel bir yerde kan ver 2 saate çıkar için rahat eder

Benimde öyle oluyordu canım zaten ama yine de bi ümit sorayım dedim

Bende eşimde sorun var diye aslında aşılamadan umitliydim. Sen nerde yaşıyorsun dilos ? Ben İstanbul

Bende eşimde sorun var diye aslında aşılamadan umitliydim. Sen nerde yaşıyorsun dilos ? Ben İstanbul
Canım bende erkek faktörlü de aşılama daha başarılı diye duymuştum. Bizimde tam ters işte. Hep yumurtamda kistim in olduğu yerden gelişiyor nasıl olacak bilmem. Şuanlık hatayda yaşıyorum canım ama bir gün İstanbula gelmek çok isterim

Nasıl çarpıyor ben zaten normal değilim bide çarparsa tamam ama daha önce iki sefer aynı anda iki igneyi birden vurulmuştum bişey olmamıştı
Canım bünyeden bünyeye farkediyor herhalde. Ben sabah atmıştım iğneyi akşamına yumurtam çatladığını diye düşünüyorum çok ağrım ve akıntım oldu çünkü. Ertesi gün resmen bir hamile gibi uyandım. Hiç kalmadım ama baş dönmesi uyku hali mide bulantısı nasıl fena oldum geri yattım hemen akşama doğru düzelmiştim

Seni çarpmış o zaman gerçekten canım ya dediğin gibi her bünye bir değil. Benim çatlamadan var o ağrı ve akıntı yumurtlama döneminde oluyor. Bende kaç gündür hamile gibiyim Bu arada sen hsg çektirdin mi merak ettim?

Rabbım yardımcımız olsun ya en kısa surede nasıp olsun isteyen herkese , benım kardesımde hatayda yasıyor :)

Merhaba kizlar dün klomenim bitti bugün doktora gittim sol yumurtaliklar polikistik sağ tarafta 17mm bir yumurta oluşmuş. Doktorum da bir kere dis gebelikte olsa hamile kalabildin bu ay catlatma ignesi yapalim dedi. Olmazsa bi dahaki aya aşılama. Aşılama da 3 kezde fazla olmuyomus.

Catlatma ignesi karından mi oluyor yoksa koldan mi ben 2 sene önce catlatma ignesi olmuşum onu koldan yapmışlardı. Ama ınternette hep karından diyor. Karından daha mi etkili acaba Yumurta çatlasinda iğnenin nerden olduğu önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…