- 15 Nisan 2021
- 820
- 399
- 33
- 27
Ben tam adet günü yaptığım da negatif çıkınca hep doğru oluyordu ertesi gün en geç iki güne adet olurdum ama Allahtan ümit kesilmez ümitlen diye demiyorum en kesin sonuç kanda beta HCG özel bir yerde kan ver 2 saate çıkar için rahat ederCanım yaptığımız kaset testlerde de 20 değerin üstünü ölçer diyor belli olurdu aslında olsa
Benimde öyle oluyordu canım zaten ama yine de bi ümit sorayım dedimBen tam adet günü yaptığım da negatif çıkınca hep doğru oluyordu ertesi gün en geç iki güne adet olurdum ama Allahtan ümit kesilmez ümitlen diye demiyorum en kesin sonuç kanda beta HCG özel bir yerde kan ver 2 saate çıkar için rahat eder
Bende o kırmızılığı görene kadar testler negatif olsa bile hep bekliyordum sende bekle oluncada üzülme yıpratma kendini aşılama tutar inşallahBenimde öyle oluyordu canım zaten ama yine de bi ümit sorayım dedim
İnşAllah canım desteğin için teşekkürler inşallah olmazsa da çok Gecikmez herşey zamanında iyiBende o kırmızılığı görene kadar testler negatif olsa bile hep bekliyordum sende bekle oluncada üzülme yıpratma kendini aşılama tutar inşallah
Rica ederim canım ne demek her zmanİnşAllah canım desteğin için teşekkürler inşallah olmazsa da çok Gecikmez herşey zamanında iyi
Aynen canım benim tedavin içinde haberdar et bizleriRica ederim canım ne demek her zmanaynen öyle hayırlı vakit ne zamansa o zaman olsun
Aynen canım benim tedavin içinde haberdar et bizleriesrim
Ederim canım ☺ 3 tane çatlatma iğnemi yedim az önce perşembeyi bekliyorumAynen canım benim tedavin içinde haberdar et bizleri
Bende ilk etapta aşılama düşünüyorum aslındaBenimde çikolata kistim ve hafif yumurta tembelliğim var. Aşılamadan çok umutluydum ama siz böyle diyince. Doktorum da bana aşılama önerdi
Bende eşimde sorun var diye aslında aşılamadan umitliydim. Sen nerde yaşıyorsun dilos ? Ben İstanbulEvet doğru söylüyorsunuz. aşılamayla tutan da öneriyor mesela. Aşılamayla 10 cm bi yol katediliyormuş galiba normalden farkı bu sanırım. Bende erkek faktörlü sorunlarda aşılamanın daha başarılı olduğunu duymuştum. Ama artık kafam öyle Bi karıştı ki maalesef. Benim eşimde problem çıkmadı bende var sadece. Bu arada siz nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama burda doktorum aşılamaya 850 lira dedi eczaneye ilaçları sorduğumda da 1500 civarı demişti. Sizin verdiğiniz ücret çok geldi bana
3 tane miiiD
Ederim canım ☺ 3 tane çatlatma iğnemi yedim az önce perşembeyi bekliyorum
Canım bende erkek faktörlü de aşılama daha başarılı diye duymuştum. Bizimde tam ters işte. Hep yumurtamda kistim in olduğu yerden gelişiyor nasıl olacak bilmem. Şuanlık hatayda yaşıyorum canım ama bir gün İstanbula gelmek çok isterimBende eşimde sorun var diye aslında aşılamadan umitliydim. Sen nerde yaşıyorsun dilos ? Ben İstanbul
Nasıl çarpıyor ben zaten normal değilim bide çarparsa tamam3 tane miiibeni bir tanesi ertesi gün çarptı ya
Canım bünyeden bünyeye farkediyor herhalde. Ben sabah atmıştım iğneyi akşamına yumurtam çatladığını diye düşünüyorum çok ağrım ve akıntım oldu çünkü. Ertesi gün resmen bir hamile gibi uyandım. Hiç kalmadım ama baş dönmesi uyku hali mide bulantısı nasıl fena oldum geri yattım hemen akşama doğru düzelmiştimNasıl çarpıyor ben zaten normal değilim bide çarparsa tamamama daha önce iki sefer aynı anda iki igneyi birden vurulmuştum bişey olmamıştı
Seni çarpmış o zaman gerçekten canım ya dediğin gibi her bünye bir değil. Benim çatlamadan var o ağrı ve akıntı yumurtlama döneminde oluyor. Bende kaç gündür hamile gibiyimCanım bünyeden bünyeye farkediyor herhalde. Ben sabah atmıştım iğneyi akşamına yumurtam çatladığını diye düşünüyorum çok ağrım ve akıntım oldu çünkü. Ertesi gün resmen bir hamile gibi uyandım. Hiç kalmadım ama baş dönmesi uyku hali mide bulantısı nasıl fena oldum geri yattım hemen akşama doğru düzelmiştim
Rabbım yardımcımız olsun ya en kısa surede nasıp olsun isteyen herkese , benım kardesımde hatayda yasıyor :)Canım bende erkek faktörlü de aşılama daha başarılı diye duymuştum. Bizimde tam ters işte. Hep yumurtamda kistim in olduğu yerden gelişiyor nasıl olacak bilmem. Şuanlık hatayda yaşıyorum canım ama bir gün İstanbula gelmek çok isterim
Hadi yaa biz görev dolayısıyla burdayızRabbım yardımcımız olsun ya en kısa surede nasıp olsun isteyen herkese , benım kardesımde hatayda yasıyor :)
evet canım Hatay dörtyolda :)Hadi yaa biz görev dolayısıyla burdayız
Amin insAllah canım
Buraya falan mı evlendi canımevet canım Hatay dörtyolda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?