Eşim göreve gidebilir. Daha belli değil ama öyle olursa 3 ay yok maalesefHayırlısı ne ise o olsun canımEylül ayında hepimiz inş güzel haberler alırız. Neden askıya alınacak gibi
Eşim göreve gidebilir. Daha belli değil ama öyle olursa 3 ay yok maa
Güzel düşün güzel olsun bazen çok fazla odaklanmakta hayırlısının ne olduğunu göremiyoruz.Bi rapor falan ayarlanamaz mı peki ?Eşim göreve gidebilir. Daha belli değil ama öyle olursa 3 ay yok maalesef
Çok doğru orası öyle ama zaten görevden geleli 2 ay oldu. 3 ay yoktu geldi ben rahim filmi çekildim sonra tedavimizi oluruz diye düşünürken.. O yüzden çok üzülüyorum ya. Benimde aklıma geldi rapor işi ama nasıl olur Bi fikrimiz yok yani nereden alıcazGüzel düşün güzel olsun bazen çok fazla odaklanmakta hayırlısının ne olduğunu göremiyoruz.Bi rapor falan ayarlanamaz mı peki ?
Yumurta takibi yparak 1 ay daha denesem mi diyorum cok kararsiz kaldimEvet 7 ayda aşılama demesine ben de şaşırdım.Doktorlar 1 yıl dolmadan pek ciddiye almıyorlar.Bizim de eylülde tam 12 ay oluyor.
Tedaviye başladığınız için üroloji doktorundan o günler için alınamaz mı acaba sonuçta o gün sperm raporu vermek zorunda.Çok doğru orası öyle ama zaten görevden geleli 2 ay oldu. 3 ay yoktu geldi ben rahim filmi çekildim sonra tedavimizi oluruz diye düşünürken.. O yüzden çok üzülüyorum ya. Benimde aklıma geldi rapor işi ama nasıl olur Bi fikrimiz yok yani nereden alıcaz
Evet bizde o şekilde düşündük bakalım Bi belli olsun da gerçekten iki arada Bi derede kaldım hakkımızda hayırlısı olsun. Sendende hayırlı haberler bekliyorumTedaviye başladığınız için üroloji doktorundan o günler için alınamaz mı acaba sonuçta o gün sperm raporu vermek zorunda.
Ben de yumurta takibi yaptırmadım ama yumurtlama günlerimi ovulasyon testi ile takip ettim önemli önemsiz her günü değerlendirdik olmadı inş aşılamadan olumlu sonuçlar alırız.Yumurta takibi yparak 1 ay daha denesem mi diyorum cok kararsiz kaldim
İnşEvet bizde o şekilde düşündük bakalım Bi belli olsun da gerçekten iki arada Bi derede kaldım hakkımızda hayırlısı olsun. Sendende hayırlı haberler bekliyorum
7 eylül bakalım olursamİnşsenin bat ne zamandı?
Aminn inşallahh hayırlısı olsunMerhaba, bende bugün aşılama tedavisine başladım. Hormonlarım, rahim filmim ve eşimin sonuçları normaldi 14 aydır deniyoruz bizde ama hiç hamile kalmadım bugün adetliyken gittim araştırma hastanesinde sabahtan muayene oldum öğleden sonra gel tedavini konuşalım dediler. 3 kutu gonal-f 300 ve ovitrelle verdiler. Bu akşam ilk doz iğnemi yaptım 31 ağustosta tekrar gidicem bakalım umarım güzel sonuçlar alırız hep birlikte inşallah
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahBen de yumurta takibi yaptırmadım ama yumurtlama günlerimi ovulasyon testi ile takip ettim önemli önemsiz her günü değerlendirdik olmadı inş aşılamadan olumlu
Sizin ile aşılama tarihlerimiz yakın olacak ben de bugün klomene başlayacağım 1 eylülde muayeneye gideceğim.Sizinki de mi sebepsiz infertilite mi ?Merhaba, bende bugün aşılama tedavisine başladım. Hormonlarım, rahim filmim ve eşimin sonuçları normaldi 14 aydır deniyoruz bizde ama hiç hamile kalmadım bugün adetliyken gittim araştırma hastanesinde sabahtan muayene oldum öğleden sonra gel tedavini konuşalım dediler. 3 kutu gonal-f 300 ve ovitrelle verdiler. Bu akşam ilk doz iğnemi yaptım 31 ağustosta tekrar gidicem bakalım umarım güzel sonuçlar alırız hep birlikte inşallah
Bide seyi sorsam yumurtanizi olcerken hep vajinal ultrason mi yapiyo bide kucuk idrara sıkışık mi gtmek gerekiyo?Ben de yumurta takibi yaptırmadım ama yumurtlama günlerimi ovulasyon testi ile takip ettim önemli önemsiz her günü değerlendirdik olmadı inş aşılamadan olumlu sonuçlar alırız.
Evet vajinal ultrason ile yapılıyor.Hayır muayene için idrara sıkışık olmak gerekmiyorBide seyi sorsam yumurtanizi olcerken hep vajinal ultrason mi yapiyo bide kucuk idrara sıkışık mi gtmek gerekiyo?
Evet benimde sebepsiz infertilite sonuçlarımız normal çıktı hepSizin ile aşılama tarihlerimiz yakın olacak ben de bugün klomene başlayacağım 1 eylülde muayeneye gideceğim.Sizinki de mi sebepsiz infertilite mi ?
Anladim t ederim , yumurta takibinde catlatma ignesi kullaniliyo mu ? Yani biz kendimiz denicez ama yumurta takipli hocanin kontrolundeT
Evet vajinal ultrason ile yapılıyor.Hayır muayene için idrara sıkışık olmak gerekmiyor
Vurulmuyor diye biliyorum. Ben yumurta takibini gerek duymamıştım.Yumurtaların da bi sıkıntı yok dedikleri için.Anladim t ederim , yumurta takibinde catlatma ignesi kullaniliyo mu ? Yani biz kendimiz denicez ama yumurta takipli hocanin kontrolunde
Sİzn de ilk aşılamanız değil mi ? Bana yumurta büyütmek için hap verdiler size iğne vermişler nedenini söylediler mi ?Evet benimde sebepsiz infertilite sonuçlarımız normal çıktı hep
Evet benimde ilk aşılamam nedenini söylemediler. Bir arkadaşım daha var benimle aynı durumda o başka yerde tedavi oluyor ona hap vermişler anlamadım bende.Sİzn de ilk aşılamanız değil mi ? Bana yumurta büyütmek için hap verdiler size iğne vermişler nedenini söylediler mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?