Aşılama Eylül ayında Aşılama yaptiricak olanlar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet çok olmadı 14 aylık evliyiz eşim yine göreve gitti 2 ay yok. Aslında böyle olunca deneme şansımızda olmuyor. Bir de çikolata kisti için hep kötü şeyler duyunca fazla büyümeden zaman geçmeden denemek istiyorum her yolu

Olmayınca eşin yanında da olsa olmuyor sıkma canını benimki hep yanımda yine olmadı ve sebep bile yok Allah büyük o

Olmayınca eşin yanında da olsa olmuyor sıkma canını benimki hep yanımda yine olmadı ve sebep bile yok Allah büyük o
Aynen öyle ve en büyük etken stres kesinlikle. Doktorum anlatmıştı Bi hastasını. Tedavi yapmışlar olmamış 2 kere aşılama denemişler olmamış. 1 kere de tüp bebeğe gitmiş yine olmamış. Kadın salmış artık olmayacak diye 2 3 ay sonra kendiliğinden gebe kalmış stres en büyük etkenlerden biri diye anlatmıştı bunu doktorum bana. Sizde yeni tedaviye başlamışsınız gönlünüzdekini Allah nasip etsin size inşallah

Aynen öyle herşeyi strese bağlıyorlar da suriyeliler savaşın ortasından geldi adamlar onların maşallahı var anlamadım âmin hepimize inşallah canım ❤

Amin canım inşallah ❤ şu an her şey güzel ilerliyor doktordan geldim yeni 20 yi geçkin yumurtam oluşmuş aksama 3 adet çatlatma iğnem var perşembe sabah ta Allahın izniyle yumurtalar toplanacak ☺ ama ohss riskim olduğu için transfer 1 ay sonraya kaldı bunda da vardır bir hayır

Maşallah 20 yumurta tam süreç nasıl işliyor bilmiyorum canım ama önce hayırlısını istemek gerek her zaman. İnşallah çabanın karşılığını alırsın

Maşallah 20 yumurta tam süreç nasıl işliyor bilmiyorum canım ama önce hayırlısını istemek gerek her zaman. İnşallah çabanın karşılığını alırsın
Namaz kılan biri olarak hep hayırlısını istiyorum hem kendim için hemde bizim gibi bekleyen çabalayan umut eden herkes için her zaman dualarımdasınız bu acıyı yaşayan bilir o yüzden Rabbim hepimize tattırsın inşallah bu duyguyu bu süreç çok karışık ama şu an her şey süper çok şükür

Çok teşekkür ederim canım bende bu ay çatlatma iğnesi oldum. Bugun 14.günüm idrar testi negatif çıktı. Bugun de adet günüm aslında daha olmadım sonradan pozitife dönme ihtimali var mı çok merak ediyorum açıkcası. Ben de hep dua ediyorum hemde herkese çeken bilir gerçekten bu duyguların ne kadar zor olduğunu. Allah dualarımızı kabul etsin

Amin canım inşallah yumurta takibin mi vardı bu ay ? Dönen duydum ama erken gebelik testi yaptıysan genelde doğru oluyor benim ablam adeti 6 gün gecikince test yaptı negatifti 10. gün pozitif oldu görümce de aynı şekilde geç döllenme olduysa geç belli oluyor ama siz planlı ilerlemişseniz ve bu gün belli olacaksa negatif doğru sonuç olabilir. Allahtan ümit kesilmez

Birde şöyle bir şey var çatlatma iğnesi vurunca adet tarihi değişiyor bilgin olsun

Birde şöyle bir şey var çatlatma iğnesi vurunca adet tarihi değişiyor bilgin olsun
Teşekkür ederim canım evet bu ay ilaç kullanmıştım iğnenin de 14.günü ve adet tarihim bugun. Geç döllenme olmasının imkanı pek yok. Kesin sonuç için 15.günü mü beklemek lazım onu bilemedim

Erken gebelik testi alıp bakarsan daha güvenilir olur canım onda yanılma payı pek olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…