- 15 Nisan 2021
- 820
- 399
- 33
- 27
Hiçbir şey sebepsiz değildir ama dayanmak bazen zor geliyor işteHerseyde bir hayır vardır inşallah tup bebek tutar canım Rabbım kucağımızi boş bırakmasın insallah
Benimde çikolata kistim ve hafif yumurta tembelliğim var. Aşılamadan çok umutluydum ama siz böyle diyince. Doktorum da bana aşılama önerdiBizimde aynı 2 yıl üç aydır bebeğimiz olmuyor sebepsiz infertilite teşhisi kondu. Bir kez aşılama yaptırdık ama hayatımda bu kadar gereksiz bir şey görmedim normal iliskiden pek bi farkı yok bana kalırsa boşa zaman ve para kaybı aşılama tedavisine başladık sonra araştırdım pişman oldum kimse olumlu sonuç almamıştı bir kaç tane anca olumlu sonuç alan vardı birde benim doktorum 9 yumurta ile aşılama yaptı ki bu bir suçmuş iyi ki hamile kalmamışım çok tehlikeli olurmuş şimdi tüp bebek tedavisi görüyorum Allahın izniyle çarşamba yumurtalarım toplanacak bence direk tüp bebeğe geçin
Herkeste aynı sonuç alınacak diye bir şey yok yanlış anlaşılmasın moralinizi yüksek tutun. Ama ben en yakınım dahi olsa aşılamayı önermem . Doktora ilk gittik bende sizin gibi ümitliydim aşılama istedim yapmadı yumurta takibi yaptı tutmadı olmayınca aşılama yaptı gonal f 450 kullandım sonrada çatlatma iğnesi vuruldum yumurta takibinde de aynı ilaçları vermişti o zaman 6 aşılama da 9 yumurtam oluştu ama ben nasıl mutluyum biri olmazsa biri olur diyorum aşılama oldum eve geldim araştırdım hep vasat sizde araştırın ilişkiden tek farkı spermleri rahme bırakıyorlar bir kademe üste yaniBenimde çikolata kistim ve hafif yumurta tembelliğim var. Aşılamadan çok umutluydum ama siz böyle diyince. Doktorum da bana aşılama önerdi
Evet doğru söylüyorsunuz. aşılamayla tutan da öneriyor mesela. Aşılamayla 10 cm bi yol katediliyormuş galiba normalden farkı bu sanırım. Bende erkek faktörlü sorunlarda aşılamanın daha başarılı olduğunu duymuştum. Ama artık kafam öyle Bi karıştı ki maalesef. Benim eşimde problem çıkmadı bende var sadece. Bu arada siz nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama burda doktorum aşılamaya 850 lira dedi eczaneye ilaçları sorduğumda da 1500 civarı demişti. Sizin verdiğiniz ücret çok geldi banaHerkeste aynı sonuç alınacak diye bir şey yok yanlış anlaşılmasın moralinizi yüksek tutun. Ama ben en yakınım dahi olsa aşılamayı önermem . Doktora ilk gittik bende sizin gibi ümitliydim aşılama istedim yapmadı yumurta takibi yaptı tutmadı olmayınca aşılama yaptı gonal f 450 kullandım sonrada çatlatma iğnesi vuruldum yumurta takibinde de aynı ilaçları vermişti o zaman 6 aşılama da 9 yumurtam oluştu ama ben nasıl mutluyum biri olmazsa biri olur diyorum aşılama oldum eve geldim araştırdım hep vasat sizde araştırın ilişkiden tek farkı spermleri rahme bırakıyorlar bir kademe üste yanivalla düşündükce sinirim bozuluyor en azından tüp bebekde embriyon oluşuyor bir işlem yapılıyor yani aşılamaya ilaçlarla birlikte 7 buçuk milyar civarı harcadık tüp bebeğe 15 bini buldu başta tüp bebek olsa yani hem para bu kadar gitmeyecekti hemde zaman ama olsun bundada bir hayır vardır.
Fiyatı öğrendiğim kadarıyla tüp bebekten baya az olduğu için önce denemek istedim. 2.500 civarı tutacak Ama siz çok yakın fiyatlar vermişsiniz nerdeyseHerkeste aynı sonuç alınacak diye bir şey yok yanlış anlaşılmasın moralinizi yüksek tutun. Ama ben en yakınım dahi olsa aşılamayı önermem . Doktora ilk gittik bende sizin gibi ümitliydim aşılama istedim yapmadı yumurta takibi yaptı tutmadı olmayınca aşılama yaptı gonal f 450 kullandım sonrada çatlatma iğnesi vuruldum yumurta takibinde de aynı ilaçları vermişti o zaman 6 aşılama da 9 yumurtam oluştu ama ben nasıl mutluyum biri olmazsa biri olur diyorum aşılama oldum eve geldim araştırdım hep vasat sizde araştırın ilişkiden tek farkı spermleri rahme bırakıyorlar bir kademe üste yanivalla düşündükce sinirim bozuluyor en azından tüp bebekde embriyon oluşuyor bir işlem yapılıyor yani aşılamaya ilaçlarla birlikte 7 buçuk milyar civarı harcadık tüp bebeğe 15 bini buldu başta tüp bebek olsa yani hem para bu kadar gitmeyecekti hemde zaman ama olsun bundada bir hayır vardır.
Ben Kayseride yaşıyorum özel bir klinik ve çok övülen bir doktor da aşılama yaptırdım başka yer araştırmadım bile o kadar öven vardı ki ne dediyse yaptık olumsuz olunca çevremden yavaş yavaş kötü şeyler de duydum o doktor hakkında benim gibi nicesini tehlikeye atmış ama olacak olunca önüne geçemiyorsun simdi gittiğim doktor sizde ne alaka dedi eşimde de bende de her şey cok iyi erkekte sperm ileri hareket azlığı yada azospermide falan yapılıyor. Doktorlar para alsında bakıyorlar ki istiyorsun bunu yapıyım tüp bebeğe de gelirler ne de olsa diyolar tercih sizin ben 9 yumurtam olduğunu duyunca tüp bebek olmaz mı hocam dedim durdu düşündü olmazsa önümüzdeki ay gelin yaparız dedi hemen tüp bebeğe çevirmesi lazımmış zaten ben ısrar etmedim içiniz atmıyorsa siz ısrar edin derim .Evet doğru söylüyorsunuz. aşılamayla tutan da öneriyor mesela. Aşılamayla 10 cm bi yol katediliyormuş galiba normalden farkı bu sanırım. Bende erkek faktörlü sorunlarda aşılamanın daha başarılı olduğunu duymuştum. Ama artık kafam öyle Bi karıştı ki maalesef. Benim eşimde problem çıkmadı bende var sadece. Bu arada siz nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama burda doktorum aşılamaya 850 lira dedi eczaneye ilaçları sorduğumda da 1500 civarı demişti. Sizin verdiğiniz ücret çok geldi bana
Aynen öyle bir şey anlamadım yani bu işten.Fiyatı öğrendiğim kadarıyla tüp bebekten baya az olduğu için önce denemek istedim. 2.500 civarı tutacak Ama siz çok yakın fiyatlar vermişsiniz nerdeyse
Özel bir klinikse baya insan kerizliyorlar herhalde afedersiniz. 7500 ne demek ya aradaki farka bakın çok fazla gerçekten. Ve 9 yumurtaya aşılama yapmak akıl alır gibi değil. Ben tüp bebek fiyatlarını bilmiyorum ama Bi kaç kişiden 25 bine kadar buluyor diye okumuştum. Ve bildiğim kadarıyla tüp bebekten önce aşılama deneniyor mutlaka sanıyordum. Şuan onu verecek imkanda değilim ama çok uzatmakta istemediğim için aşılama denemek istedim. Ama benim kistim sağ tarafta ve genelde yumurtam da hep ordan gelişiyor 1 ya da 2 tane. O yüzden olumsuz olur diye de düşünüyorum. Açıkçası kafam çok karışıkBen Kayseride yaşıyorum özel bir klinik ve çok övülen bir doktor da aşılama yaptırdım başka yer araştırmadım bile o kadar öven vardı ki ne dediyse yaptık olumsuz olunca çevremden yavaş yavaş kötü şeyler de duydum o doktor hakkında benim gibi nicesini tehlikeye atmış ama olacak olunca önüne geçemiyorsun simdi gittiğim doktor sizde ne alaka dedi eşimde de bende de her şey cok iyi erkekte sperm ileri hareket azlığı yada azospermide falan yapılıyor. Doktorlar para alsında bakıyorlar ki istiyorsun bunu yapıyım tüp bebeğe de gelirler ne de olsa diyolar tercih sizin ben 9 yumurtam olduğunu duyunca tüp bebek olmaz mı hocam dedim durdu düşündü olmazsa önümüzdeki ay gelin yaparız dedi hemen tüp bebeğe çevirmesi lazımmış zaten ben ısrar etmedim içiniz atmıyorsa siz ısrar edin derim .
Tedaviyle hem sağ hem sol da yumurta oluşuyor en azından bende öyle oldu kaybedecek bir şeyiniz yok tüp bebeğe gücünüz yoksa deneyin derim bizimde yok ama krediyle halletmeye çalısıyoruz . Çok kafa karıştırıcı bir dönem doğru kistiniz gebeliğe engelse tek o tarafta yumurta oluşursa ki 2 yumurtayla aşılama yapılıyormuş o zaman şans yine düşük olabilir. Valla biz baya salak yerine konduk halbuki gözümüz de açıktır ama çok isteyince doktorun emrini amade oluyorsun.Özel bir klinikse baya insan kerizliyorlar herhalde afedersiniz. 7500 ne demek ya aradaki farka bakın çok fazla gerçekten. Ve 9 yumurtaya aşılama yapmak akıl alır gibi değil. Ben tüp bebek fiyatlarını bilmiyorum ama Bi kaç kişiden 25 bine kadar buluyor diye okumuştum. Ve bildiğim kadarıyla tüp bebekten önce aşılama deneniyor mutlaka sanıyordum. Şuan onu verecek imkanda değilim ama çok uzatmakta istemediğim için aşılama denemek istedim. Ama benim kistim sağ tarafta ve genelde yumurtam da hep ordan gelişiyor 1 ya da 2 tane. O yüzden olumsuz olur diye de düşünüyorum. Açıkçası kafam çok karışık
Ben Kayseride yaşıyorum özel bir klinik ve çok övülen bir doktor da aşılama yaptırdım başka yer araştırmadım bile o kadar öven vardı ki ne dediyse yaptık olumsuz olunca çevremden yavaş yavaş kötü şeyler de duydum o doktor hakkında benim gibi nicesini tehlikeye atmış ama olacak olunca önüne geçemiyorsun simdi gittiğim doktor sizde ne alaka dedi eşimde de bende de her şey cok iyi erkekte sperm ileri hareket azlığı yada azospermide falan yapılıyor. Doktorlar para alsında bakıyorlar ki istiyorsun bunu yapıyım tüp bebeğe de gelirler ne de olsa diyolar tercih sizin ben 9 yumurtam olduğunu duyunca tüp bebek olmaz mı hocam dedim durdu düşündü olmazsa önümüzdeki ay gelin yaparız dedi hemen tüp bebeğe çevirmesi lazımmış zaten ben ısrar etmedim içiniz atmıyorsa siz ısrar edin derim .
Ben ilk aşılamayı araştırma hastanesinde olmayı tercih ettim.Özellere de gittim giden arkadaşlarımdan da dönüt aldım Araştırma hastenesindeki ilgi ve alakadan memnun kaldım.İlginç bi şekilde güleryüzlülerÖzel bir klinikse baya insan kerizliyorlar herhalde afedersiniz. 7500 ne demek ya aradaki farka bakın çok fazla gerçekten. Ve 9 yumurtaya aşılama yapmak akıl alır gibi değil. Ben tüp bebek fiyatlarını bilmiyorum ama Bi kaç kişiden 25 bine kadar buluyor diye okumuştum. Ve bildiğim kadarıyla tüp bebekten önce aşılama deneniyor mutlaka sanıyordum. Şuan onu verecek imkanda değilim ama çok uzatmakta istemediğim için aşılama denemek istedim. Ama benim kistim sağ tarafta ve genelde yumurtam da hep ordan gelişiyor 1 ya da 2 tane. O yüzden olumsuz olur diye de düşünüyorum. Açıkçası kafam çok karışık
Aslında bunun gözü açıklıkla alakası yok istediğiniz için inanıyorsunuz başka çare yok çünkü doktor sonuçta. Ben 4 kez ilaç tedavisi gördüm bir kere sol tarafımda gelişti diğer 3ü sağda gelişti yumurtaların. Benimde kafamı karıştıran o aslında nasıl oluyor tam bilmiyorum ama yine kistin olduğu yerde oluşursa tutma ihtimali çok düşük olurTedaviyle hem sağ hem sol da yumurta oluşuyor en azından bende öyle oldu kaybedecek bir şeyiniz yok tüp bebeğe gücünüz yoksa deneyin derim bizimde yok ama krediyle halletmeye çalısıyoruz . Çok kafa karıştırıcı bir dönem doğru kistiniz gebeliğe engelse tek o tarafta yumurta oluşursa ki 2 yumurtayla aşılama yapılıyormuş o zaman şans yine düşük olabilir. Valla biz baya salak yerine konduk halbuki gözümüz de açıktır ama çok isteyince doktorun emrini amade oluyorsun.
Klomen bildigim kadarıyla hap bana iğne verdi . Aşılama yaptırdığım ay iki yumurtam vardı zaten adam beyinsiz olunca işteBen ilk aşılamayı araştırma hastanesinde olmayı tercih ettim.Özellere de gittim giden arkadaşlarımdan da dönüt aldım Araştırma hastenesindeki ilgi ve alakadan memnun kaldım.İlginç bi şekilde güleryüzlülerAşılama da genelde bir ya da iki yumurta gelişimi isterler.Benim 1 yumurtam çok iyi gelişmiş doktor zaten klomen bir tanenin iyi gelişmesini sağlar dedi.
Bende özel hastaneye gittim canım ordaki doktor da 850 lira dedi aşılamaya. Çok güler yüzlü ilgilenen bir kadın o yüzden gitmeye devam ediyorum. Ama kliniklerde çok para istiyorlar gerçekten. Benim sadece aklıma takılan yine kistin olduğu yerden yumurta gelişirseBen ilk aşılamayı araştırma hastanesinde olmayı tercih ettim.Özellere de gittim giden arkadaşlarımdan da dönüt aldım Araştırma hastenesindeki ilgi ve alakadan memnun kaldım.İlginç bi şekilde güleryüzlülerAşılama da genelde bir ya da iki yumurta gelişimi isterler.Benim 1 yumurtam çok iyi gelişmiş doktor zaten klomen bir tanenin iyi gelişmesini sağlar dedi.
Bende onu anlatmak istedim bu yüzden tüp bebek en iyisi kaç yıllık evlisiniz bide kaç yaşındasınız çok isteminiz varsa çocuk için bence sınırları zorlayınAslında bunun gözü açıklıkla alakası yok istediğiniz için inanıyorsunuz başka çare yok çünkü doktor sonuçta. Ben 4 kez ilaç tedavisi gördüm bir kere sol tarafımda gelişti diğer 3ü sağda gelişti yumurtaların. Benimde kafamı karıştıran o aslında nasıl oluyor tam bilmiyorum ama yine kistin olduğu yerde oluşursa tutma ihtimali çok düşük olur
Çoğu doktor ticarete dökmüş olayı maalesef.Biliyorlar ne deseler çaresizlik içinde kabul edeceğimizi.Klomen bildigim kadarıyla hap bana iğne verdi . Aşılama yaptırdığım ay iki yumurtam vardı zaten adam beyinsiz olunca işte
İnanır mısınız bu aralar herşey o kadar tersine gidiyor ki maddi manevi her elimizi attığımız mahvoluyor. Bunların arasına çok istediğim için aşılamayı sokuşturdum açıkcasıBende onu anlatmak istedim bu yüzden tüp bebek en iyisi kaç yıllık evlisiniz bide kaç yaşındasınız çok isteminiz varsa çocuk için bence sınırları zorlayın
Kesinlikle öyleAdet olunca ağladığımı üzüldüğümü aşılama tutmazsa çok kötü olacağımı sesim titreyerek anlatmıştım oysa ki doktorluk da bir yere kadar vicdan olmayınca
Adet olunca ağladığımı üzüldüğümü aşılama tutmazsa çok kötü olacağımı sesim titreyerek anlatmıştım oysa ki doktorluk da bir yere kadar vicdan olmayıncaÇoğu doktor ticarete dökmüş olayı maalesef.Biliyorlar ne deseler çaresizlik içinde kabul edeceğimizi.
Anladım hakkınızda hayırlısı olsun. Fazla olmamış aslında ama azı çoğu olmuyor bebek isteyince o zaman aşılamayı denemekten birşey olmazİnanır mısınız bu aralar herşey o kadar tersine gidiyor ki maddi manevi her elimizi attığımız mahvoluyor. Bunların arasına çok istediğim için aşılamayı sokuşturdum açıkcası24 yaşındayım 11 ay deneyebildik eşimin işinden dolayı arada göreve gidiyor çünkü. 5. Ayımızda çok ağrı kanama şikayetim olunca doktora gittim orda öğrendim kistimin olduğunu. Doktor bana bu kistle olması biraz zor istersen önümüzdeki ay tedaviye başlayalım demişti Öyle başlamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?