- 26 Eylül 2014
- 479
- 744
- 103
Canim gecmis olsun,bende 5 eylülde 2014 ayrıldım bebeğimden daha öncede mayısta bebeğini kaybedenler sayfasına yazmıştım 29 mayısta 2013 diğer bebeğimden ayrılmıştım su bahsedilen testlerden de yaptırdım kan sulandırıcı iğnede kullandım hep buralara mı yazacağım acaba diye düşünüyorum bebeğime kavustum diye yazmak nasip olacak mı acaba diyorum Allah ım bu acıyı yasayan bütün kadınların yardımcısı olsun tez zamanda sağlıklı hamilelikler nasip etsin mucizem kucağımda yazmayı nasip etsin bu tarifsiz yıpratıcı bir sürec umarım sonu güzel biter ve öyle mutlu bir an gelir ki kucagımızda bize bakan bebeğimizi görünce tüm yasadığımız bu sıkıntıları unuturuz
Ahh canim ya ilk dusugumden sonra hemen yaptirdim testleri mthrf 677 heterezigot cikti bide supheli once pozitif sonra negatif cikan bir testim var antikardiyolipin diye ben 1 senedir en az 10 doktor gezdim bu son dusugumden sonra perinatoloji yani riskli gebelik uzmanina gittim adi duyulmuslardan prof hicbirinin dedigi digerini tutmuyor yoruldum artikCanim gecmis olsun,
Umarim en yakın zamanda saglikli bir bebegunlar kotu birer ani olur ve hafizanin cok gerilerinde yerini alir.cnm doktorunun test sonucunda tespiti pihtilasma sorunu muydu? Kendi doktorundan baska bir doktordan ilave gorus aldin mi? Nacizane onerim, (ki ben de dusunuyorum) varsa bildigin sorunlu gebelikler konusunda tecrubesi olan bir doktora da gorunmen... Ama boyle uzuntuler yasadin diye tekrar edecek hali yok.lutfen oyle dusunme. Biz yanindayiz...
geçmiş olsun canım bende 13 eylül de bebeğimi kaybettim.Allah sabır versin. başka çocuğun var mı? benim bir kızım var. 2. bebeğimde böyle oldu. ne kadarlıktı bebeğin? ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...bende 5 eylülde 2014 ayrıldım bebeğimden daha öncede mayısta bebeğini kaybedenler sayfasına yazmıştım 29 mayısta 2013 diğer bebeğimden ayrılmıştım su bahsedilen testlerden de yaptırdım kan sulandırıcı iğnede kullandım hep buralara mı yazacağım acaba diye düşünüyorum bebeğime kavustum diye yazmak nasip olacak mı acaba diyorum Allah ım bu acıyı yasayan bütün kadınların yardımcısı olsun tez zamanda sağlıklı hamilelikler nasip etsin mucizem kucağımda yazmayı nasip etsin bu tarifsiz yıpratıcı bir sürec umarım sonu güzel biter ve öyle mutlu bir an gelir ki kucagımızda bize bakan bebeğimizi görünce tüm yasadığımız bu sıkıntıları unuturuz
Canim, ne diyeceğimi bilemedim.Ahh canim ya ilk dusugumden sonra hemen yaptirdim testleri mthrf 677 heterezigot cikti bide supheli once pozitif sonra negatif cikan bir testim var antikardiyolipin diye ben 1 senedir en az 10 doktor gezdim bu son dusugumden sonra perinatoloji yani riskli gebelik uzmanina gittim adi duyulmuslardan prof hicbirinin dedigi digerini tutmuyor yoruldum artik
Çok geçmis olsun canim.Hep Rabbimden saglikli ve hayirli evlatlar diliyoruz ya, bu kotu olayda bile hayir var diye dusunmek geliyor icimden. Eminim cok tatli ve saglikli bir bebegin olacak ve mutluluktan aglayacaksiniz...Allah herkese sabır versin acısını dindirsin...Ben 15 eylülde 14 haftalık bebeğimi kaybettim. Daha doğrusu kaybetmedim kalbi atan yaşayan bebeğimi normal doğumla aldılar. 13. haftada kontrole gittiğmide beyninde araknoid kist olduğunu öğrendik doktor doktor gezdik bir ümit işte bizimki de. Sonrasında kordosentezle göbek bağından kan alınıp labaratvara gitti kromozal bir durum olmadığı tespit edildi ama hiçbir dr garanti vermedi boyundan aşağısı tutmayabilir el ayaklarını hareket ettiremez dediler. Çok zor günler geçirdim normal doğumdan çok daha zor olduğunu söylediler 12 saat sancı çektim üzerine rest küretaj yapıldı. Öyle işte... bir rüyaydı geldi ve geçti bizim için. Allahım hepimize sağlıklı eli ayağı düzgün bebekler nasip etsin. Çok zor bir süreç... Allah sabır versin.
Vanim benimde 1 oglum var 2. Yi isteyince boyle pldu ben oglumda bisey bilmiodum cok rahat bi hamilelik gecirdim normal dogumla kucagima aldim ne zaman kardes istedik dusuk oldu ve bunlari ogrendik sonuncuda ignede kullandim ama yinede yasamadi hem universite hast hem egitim arastirma devlet ozel ozel muayene gitmedigim yer kalmadi sonuclar elimde gezip duruyorum hatta ayni tahlilleri farkli iki yrrde yaptirdim anlican ortada bi suru teshis ve tedavi vargeçmiş olsun canım bende 13 eylül de bebeğimi kaybettim.Allah sabır versin. başka çocuğun var mı? benim bir kızım var. 2. bebeğimde böyle oldu. ne kadarlıktı bebeğin? ALLAH YARDIMCIMyasamadi ben hem unoversite hasN...
Hangi birini sayayim devlete ozele universite hastanesine egitim arastirmaya perinatoloji ozel muayenesine gitmedigim yer kalmadimischiefocean018 .!.:Canim, ne diyeceğimi bilemedim.umarim guzel Allah'im en hayirlisini verir, sorun netlesir, çaresi bulunur.Arastirma hastanesindeymiydi doktor? Bazen devlet hastaneleri daha dogru teshis koyuyor.
canım çok geçmiş olsun Allah oğluna uzun ömür versin ne güzel en azndan sarılabileceğin kokusunu doya doya içine çekebileceğin bir oğlun var onunla biraz olsun teselli bulursun tabi ki isterse insanın birçok çocuğu olsun kayıplar her zaman aynı acıyı verir ama inan hiç çocuğun yokken bu acı daha da zor çünkü sanki tek yaşam kaynağım oymuş o sebebimde gitmiş gibi geliyor biliyorum çok saçma düşünüyorum normal düşünemiyorum hala çünkü artık hep korku var içimde sonrada bunu yaşayacakmıyım bilmiyorum bundan sonra Allah nasip ederse vhiç rahat bir hamilelik geçiremeyecğim gibi geliyor bana hep endişe korku içinde acabalarla .umarımm seni kırmadım canım inşallah bundna sonra daha rahat sağlıklı hayırlı bir bebeklerin olurVanim benimde 1 oglum var 2. Yi isteyince boyle pldu ben oglumda bisey bilmiodum cok rahat bi hamilelik gecirdim normal dogumla kucagima aldim ne zaman kardes istedik dusuk oldu ve bunlari ogrendik sonuncuda ignede kullandim ama yinede yasamadi hem universite hast hem egitim arastirma devlet ozel ozel muayene gitmedigim yer kalmadi sonuclar elimde gezip duruyorum hatta ayni tahlilleri farkli iki yrrde yaptirdim anlican ortada bi suru teshis ve tedavi var
sağol cnaım sana da çok geçmiş olsun canım Allah bir daha bu acıyı yaşatmasın hiçbirimize herşeyin hayırlısı tabi her şerde bir hayır her hayırda bir şer var derler ya bunu düşünerek teselli bulmaya çalışıyorum bazen ama insan işte her zaman metanetli olamıyor birgün bütün umutlarım tekrar yeşeriyor diğer gün tamamen bitik bir haldeyim çok inişli çıkışlı bir dönemdeyim çok uçlardayım elbette bu günlerde geçecek ileride biraz olsun daha rahat olacağız belki ama bvu acımız hiç unutulmayacak Allah daha büyük aclılar yaşatmasın hepimize en kısa zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bebişler verir inşallah.Allah herkese sabır versin acısını dindirsin...Ben 15 eylülde 14 haftalık bebeğimi kaybettim. Daha doğrusu kaybetmedim kalbi atan yaşayan bebeğimi normal doğumla aldılar. 13. haftada kontrole gittiğmide beyninde araknoid kist olduğunu öğrendik doktor doktor gezdik bir ümit işte bizimki de. Sonrasında kordosentezle göbek bağından kan alınıp labaratvara gitti kromozal bir durum olmadığı tespit edildi ama hiçbir dr garanti vermedi boyundan aşağısı tutmayabilir el ayaklarını hareket ettiremez dediler. Çok zor günler geçirdim normal doğumdan çok daha zor olduğunu söylediler 12 saat sancı çektim üzerine rest küretaj yapıldı. Öyle işte... bir rüyaydı geldi ve geçti bizim için. Allahım hepimize sağlıklı eli ayağı düzgün bebekler nasip etsin. Çok zor bir süreç... Allah sabır versin.
işte bende bunu anlamıyorum canım ya inan her doktor farklı konuşuyor benimde düşük riskim vardı birçok doktora gitmiştim biri hap verdi iğne yaptı diğer hapları kullan dedi artı günlük iğne verdi bir diğeri kullanma bunları yan etkisi çok fazla seni etkiler çok dedi düşecek beebk zaten düşer dedi bir başkası yine kullan dedi her doktordan sonra güvenemeyip faklı doktora gitim hepsi farklı dedi bir ilaç kullanımında sağlık ile ilgili konular göreceli olmamalı bence bişi ya doğrudur ya yanlış her doktora göre değişen bir tıp anlamıyorum ki ben insan kime güveneceğini şaşaırıyor bende bulnduğum şehirde en iyi denilen doktora gittim başka doktorlarada am hiçbiri tatmin edicideğil şuan o senin dediğin testleri yaptırmak istiyorum ama gitiiğim 2 doktorda yapılmaz dedi 3 olması lazım çok ısrar ettim isimlerini verdi ücretli yaptırıcamAhh canim ya ilk dusugumden sonra hemen yaptirdim testleri mthrf 677 heterezigot cikti bide supheli once pozitif sonra negatif cikan bir testim var antikardiyolipin diye ben 1 senedir en az 10 doktor gezdim bu son dusugumden sonra perinatoloji yani riskli gebelik uzmanina gittim adi duyulmuslardan prof hicbirinin dedigi digerini tutmuyor yoruldum artik
Canim ben ilk bebegimi kaybettigimde tam birsene hergun agladim gun icinde defalarca kimseyle gorusmedim esimi kendome aylarca yaklastirmadimvs sonra oyle bir noktaya geldimki aynada kendimi taniyamadim 45 kiloya dustum surekli hastalaniyordum depresyonki enagirina girmisim aylarca aynaya bile bakmafim banyoyu bile zorla giriyordum yemek yapmiyodum hep disardan yiyorduk vs bunlari neden anlatiyorum biliyor musun sonrasinda dur dedim kendime sen kimdin? esimden yardim istedim ben basedemiyordum doktorada gittim ilaclar kullandim ama bana iyi gelecek konusmam gereken kisi o degilmis meger esime simsiki sarildim onaunla ilk asik oldugumuz gunletden konustuk biz birbirimixi ne icin sevmistik bize hicbirseyin garantisi verilmemisti elimizi tutmustuk yuruduk bu yolda onemli olan karsimiza cikanlara birlikte yurumekti sonra herseyi unutmaya karar verdim aklimdan cikardim iste tam bu sirada supriz bi sekilde birdaha hamile oldugumu ogrendim daha yeni toparliyordum tekrar kaldirabilirmiydik birsey olsa korktugum yeniden oldu biliyor musun sadece aneztesiden uyanirken agladim bu sefer birde 1 hafta sonrasinda bir patlama yasadim elimizde olmayan seyler icin uzulmemeyi ogrenmeliydik belkide kimse bana bitsey yapmiyordu bana zarar veren teksey olayi algilayisimdi kendimizi korumaliyiz arkadasim su dunyada hersey gelip geciyor omur bile sonunda bakiyorsun sana kalan teksey sensin ve en iyi davranman gereken kiside kendinsin...bende acimi yasayarak bitiririm sanmistim ama yasayarak buyuttum bunu farkettigimde cok gec olmustu bir bebek daha dun gece ruyamda hamile oldugumu ogrenmisim korkuyorum istiyorum ozluyorum derin uykulari uyuyamiyorum bir bebek isil isil gozlu gelse dunyam yeniden aydinlanacak aci mi iki kere kayip giden meleklerimle tattim ama ben artik biyorum Rabbimin bana vermesini diledigim mucizeyi onun yarattigi bana emanet ruh ve bedenime zulm ederek bekleyemem Sadece Rabbimden umutla diayla isteyebilir ve kaderimde olana razi olarak yasayabilirim Allah yardimcimiz olsun bu aciyi yadayan tum kardeslerime ve bana insallah en kisa zamanda saglikla hamile kalir ve bu sefer kucaklariz umut Allahtan vesvese seytandanmisarkadaşlar bu arada ben psikoloğa gidiyorum tek başıma yardım almadna bu duruyaklastirmadim ona k
ağım çünkü geçen hafta ve bu hafta gititim etkisi oluyor mu evet eğer gitmekte terddüt eden varsa bence mutlaka gitmeli ben çok ağlıyorum mesela hamile görüyorum ebebk görüyorum bişi aklıma geliyor bazende yok yere eşime bile kızıp ağlıyorum hiç sebepsiz bunu sordum mesesla bana ağlamanın iyi olduğunu kendimi hç tutmamam gerektiğini söyledi şuan yas tuttuğumu bu acımı yaşayıp atlatacağımı söyledi mesela 4 ay falan bu durumun devam edebileceğini ancak bu süreden sonra kendimi daha iyi hissebileceğimi ve daha bir sürü şey evet o an içimdeki duyguları anltamak iyi geliyor çünkü bunları insan bazen en yakınına annesine eşine bile anlatamıyor çünkü onları da üzeceğim korkusuna kapılıyor her zaman acımı paylaşamıyorum ben istediğim gibi sonra patlayabiliyorum hiç olmayacak bir anda bu duygu patlamalarını en aza indirmek için gidiyorumb belki de ş belki de sadece kendimi kandırıyorum kendimi buna odakladım bu şekilde iyi olacağımı düşünüyorum ama yine iyi geliyor bana tavsiye ederim arkadaşlar
ya insan ne kadar farklı düşünebiliyor aynı gün içinde bile bugün öğlen eşimnle konuşuyordum dedim ona inşallah bundan sonra ikiz bebeklerimiz olur da bir daha bu endişeleri yaşammak zorunda kalmam bir defa yaşarım sonra yine korku dolu bir hamilelik geçirmem o da nedne ki dedi bana 1 tane çocuğumuz olduğunda daha rahat olursun diğer hamilelikte ya da bir kayıp olursa en azından o çocuğumuz olacak idye ona kızdım sen bu duyguyu benim kadar bilemezsin hormonlar var annenin ps,kolojiis var herşey ona göre hazırlanıyor sen ne anlarsın sonuta ıoda bizim bebeğimiz olacak diye aam sana ne yazdım az öncecanım çok geçmiş olsun Allah oğluna uzun ömür versin ne güzel en azndan sarılabileceğin kokusunu doya doya içine çekebileceğin bir oğlun var onunla biraz olsun teselli bulursun tabi ki isterse insanın birçok çocuğu olsun kayıplar her zaman aynı acıyı verir ama inan hiç çocuğun yokken bu acı daha da zor çünkü sanki tek yaşam kaynağım oymuş o sebebimde gitmiş gibi geliyor biliyorum çok saçma düşünüyorum normal düşünemiyorum hala çünkü artık hep korku var içimde sonrada bunu yaşayacakmıyım bilmiyorum bundan sonra Allah nasip ederse vhiç rahat bir hamilelik geçiremeyecğim gibi geliyor bana hep endişe korku içinde acabalarla .umarımm seni kırmadım canım inşallah bundna sonra daha rahat sağlıklı hayırlı bir bebeklerin olur
anlıyorum canım çok zor tabiCanim ben ilk bebegimi kaybettigimde tam birsene hergun agladim gun icinde defalarca kimseyle gorusmedim esimi kendome aylarca yaklastirmadimvs sonra oyle bir noktaya geldimki aynada kendimi taniyamadim 45 kiloya dustum surekli hastalaniyordum depresyonki enagirina girmisim aylarca aynaya bile bakmafim banyoyu bile zorla giriyordum yemek yapmiyodum hep disardan yiyorduk vs bunlari neden anlatiyorum biliyor musun sonrasinda dur dedim kendime sen kimdin? esimden yardim istedim ben basedemiyordum doktorada gittim ilaclar kullandim ama bana iyi gelecek konusmam gereken kisi o degilmis meger esime simsiki sarildim onaunla ilk asik oldugumuz gunletden konustuk biz birbirimixi ne icin sevmistik bize hicbirseyin garantisi verilmemisti elimizi tutmustuk yuruduk bu yolda onemli olan karsimiza cikanlara birlikte yurumekti sonra herseyi unutmaya karar verdim aklimdan cikardim iste tam bu sirada supriz bi sekilde birdaha hamile oldugumu ogrendim daha yeni toparliyordum tekrar kaldirabilirmiydik birsey olsa korktugum yeniden oldu biliyor musun sadece aneztesiden uyanirken agladim bu sefer birde 1 hafta sonrasinda bir patlama yasadim elimizde olmayan seyler icin uzulmemeyi ogrenmeliydik belkide kimse bana bitsey yapmiyordu bana zarar veren teksey olayi algilayisimdi kendimizi korumaliyiz arkadasim su dunyada hersey gelip geciyor omur bile sonunda bakiyorsun sana kalan teksey sensin ve en iyi davranman gereken kiside kendinsin...bende acimi yasayarak bitiririm sanmistim ama yasayarak buyuttum bunu farkettigimde cok gec olmustu bir bebek daha dun gece ruyamda hamile oldugumu ogrenmisim korkuyorum istiyorum ozluyorum derin uykulari uyuyamiyorum bir bebek isil isil gozlu gelse dunyam yeniden aydinlanacak aci mi iki kere kayip giden meleklerimle tattim ama ben artik biyorum Rabbimin bana vermesini diledigim mucizeyi onun yarattigi bana emanet ruh ve bedenime zulm ederek bekleyemem Sadece Rabbimden umutla diayla isteyebilir ve kaderimde olana razi olarak yasayabilirim Allah yardimcimiz olsun bu aciyi yadayan tum kardeslerime ve bana insallah en kisa zamanda saglikla hamile kalir ve bu sefer kucaklariz umut Allahtan vesvese seytandanmis
anlıyorum seni canım hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız bende mesela şuan hiç dışar çıkmıyorum sadece hastaneye gidiyorum o kadar zaten korkuyorum da dışarı çıkmaktan bebek hamile görmekten ama ne kadar istesen de kaçamıyorsun malesef hastaneye gidiyorum adın başı bebek hamile görüyorum yemek bende hiç yiyesim yık annem sabah zorla kahvaltı yaptırıyor akşamda eşim yemek için zorluyor öyle yiyorum işte ama bayram dönüşü işe başlıcam o kadar korkuyorum ki dışarı çıkınca savunnasız gibi garip hisssediyorum e bayramda akraba ziyaretleri e bile gitmicem bakalım yavaş yavaş geçecek sanırım bu günlerCanim ben ilk bebegimi kaybettigimde tam birsene hergun agladim gun icinde defalarca kimseyle gorusmedim esimi kendome aylarca yaklastirmadimvs sonra oyle bir noktaya geldimki aynada kendimi taniyamadim 45 kiloya dustum surekli hastalaniyordum depresyonki enagirina girmisim aylarca aynaya bile bakmafim banyoyu bile zorla giriyordum yemek yapmiyodum hep disardan yiyorduk vs bunlari neden anlatiyorum biliyor musun sonrasinda dur dedim kendime sen kimdin? esimden yardim istedim ben basedemiyordum doktorada gittim ilaclar kullandim ama bana iyi gelecek konusmam gereken kisi o degilmis meger esime simsiki sarildim onaunla ilk asik oldugumuz gunletden konustuk biz birbirimixi ne icin sevmistik bize hicbirseyin garantisi verilmemisti elimizi tutmustuk yuruduk bu yolda onemli olan karsimiza cikanlara birlikte yurumekti sonra herseyi unutmaya karar verdim aklimdan cikardim iste tam bu sirada supriz bi sekilde birdaha hamile oldugumu ogrendim daha yeni toparliyordum tekrar kaldirabilirmiydik birsey olsa korktugum yeniden oldu biliyor musun sadece aneztesiden uyanirken agladim bu sefer birde 1 hafta sonrasinda bir patlama yasadim elimizde olmayan seyler icin uzulmemeyi ogrenmeliydik belkide kimse bana bitsey yapmiyordu bana zarar veren teksey olayi algilayisimdi kendimizi korumaliyiz arkadasim su dunyada hersey gelip geciyor omur bile sonunda bakiyorsun sana kalan teksey sensin ve en iyi davranman gereken kiside kendinsin...bende acimi yasayarak bitiririm sanmistim ama yasayarak buyuttum bunu farkettigimde cok gec olmustu bir bebek daha dun gece ruyamda hamile oldugumu ogrenmisim korkuyorum istiyorum ozluyorum derin uykulari uyuyamiyorum bir bebek isil isil gozlu gelse dunyam yeniden aydinlanacak aci mi iki kere kayip giden meleklerimle tattim ama ben artik biyorum Rabbimin bana vermesini diledigim mucizeyi onun yarattigi bana emanet ruh ve bedenime zulm ederek bekleyemem Sadece Rabbimden umutla diayla isteyebilir ve kaderimde olana razi olarak yasayabilirim Allah yardimcimiz olsun bu aciyi yadayan tum kardeslerime ve bana insallah en kisa zamanda saglikla hamile kalir ve bu sefer kucaklariz umut Allahtan vesvese seytandanmis
Canım tüm mesajlarını okudum ..çok duygulandım..çok normal üzülmek acı çekmek yaşayan bilir ama şükredecek çok nedenin var bi kere hamile kalabildiğini biliyorsun..bide o kadar güzel yazmışsın ki sen mükemmel ve çok bi fedakar anne olacaksın..kendini çok yıpratma..bazı dönemler vardır acizliği iliklerine kadar hissedersin bedenimizde taşıdığımız yavrularımızın gitmesine engel olamamak gibi..işte bu anda bi kapı açılıyor herşeye gücü yeten Rabb'in var ve şu anda vakit dua vakti Hz Meryem'e babasız çocuk nasip etmiş onun gücü herşeye yeter.sen cennete bi melek gönderdin o seni almadan cennete gitmeyecek.sefaatçi olacak şu çektiklerin maddi manevi sıkıntılar günahlarına kefaret olacak .hadi yeni bi sayfa aç unutma bebeğini tabiki ama kendinede eziyet etme yeni bebeğin için güçlü ol..onun da sana ihtiyacı var .gecenin sahibi rabbim acılarımızı dindirsin ve şu mübarek gecede hayırlı evlat nasip etsinbebeğim sen gideli 18 gün oldu yarın bayram seni akrabalarla tanıştıracaktım çok uzaklara gidemeyecektik çünkü düşük riskimiz vardı bütün planları yapmıştım seninle beraber gezecektik bu bayram bunu düşünmek bile çok güzeldi bütün planlarımızı senin üzerine yapmak herşeye seni dahil etmek ama olmadı işte ama planlarımı sensiz uygulayacağım mesela sadece anneannenlere gideceğiz başka hiçbir yere gitmeyeceğiz sen gittin bebeğim vbende bittim çocukken bayramları çok severdim hele ki arife gününü çok heyecanlanırdım seni hissettiğimden beri bayram beni yine heyecanlandırmıştı sevinmiştim çünkü meleğimde olacaktı içimde yanımda heryerimde içinde senin olan bayramlar yine beni sevindirecekti ama olmadı meleğim bu bayram yanımda olamadın benim bayramım sendin aslında bitanem
canım çok teşekkür ederim amin duaların içinde Allah hepimize en kısa sürede hayrlı sağlıklı bebekler nasip eder de bizde teselli buluruz tatlımCanım benim m
Canım tüm mesajlarını okudum ..çok duygulandım..çok normal üzülmek acı çekmek yaşayan bilir ama şükredecek çok nedenin var bi kere hamile kalabildiğini biliyorsun..bide o kadar güzel yazmışsın ki sen mükemmel ve çok bi fedakar anne olacaksın..kendini çok yıpratma..bazı dönemler vardır acizliği iliklerine kadar hissedersin bedenimizde taşıdığımız yavrularımızın gitmesine engel olamamak gibi..işte bu anda bi kapı açılıyor herşeye gücü yeten Rabb'in var ve şu anda vakit dua vakti Hz Meryem'e babasız çocuk nasip etmiş onun gücü herşeye yeter.sen cennete bi melek gönderdin o seni almadan cennete gitmeyecek.sefaatçi olacak şu çektiklerin maddi manevi sıkıntılar günahlarına kefaret olacak .hadi yeni bi sayfa aç unutma bebeğini tabiki ama kendinede eziyet etme yeni bebeğin için güçlü ol..onun da sana ihtiyacı var .gecenin sahibi rabbim acılarımızı dindirsin ve şu mübarek gecede hayırlı evlat nasip etsin
İnş lütfen üZülne bende bi kaç gündür türevi forumlarda geziyorum bi sürü iç yakan şey okudum ama en çok sen etkiledin lütfen yıpratma kendini allah korusu. Stress en büyük hastalık sebebi.gelecek adına çocuklarını düşüncanım çok teşekkür ederim amin duaların içinde Allah hepimize en kısa sürede hayrlı sağlıklı bebekler nasip eder de bizde teselli buluruz tatlım
Sana tabiki kirilmadim sana bu surecte karsilastiklarimi anlatmak istiyorum mayis ayinda bebegini kaybedenlere yazmistim orda arkadasim oldu o korunmadi igne kullanip bebegine kavustu sonra benim son gebeligimde nisanda anne olacaklar topiginde gordum ikinci bebegine hamileydi ben yine kaybettim onunki devam ediyor bu seger ignede kullanmiyor insallah yine kavusacak bebegine kardesi olacak miniginin benim sana anlatmaya calistigim buydu sadece o korkmadi hergun kendini yipratmak yerine onune bakti kendini yipratmaki yeni bir hamilelikte inancla saril bebegine cunku kaderimizde yazilani yasiyoruz demek istedim.ya insan ne kadar farklı düşünebiliyor aynı gün içinde bile bugün öğlen eşimnle konuşuyordum dedim ona inşallah bundan sonra ikiz bebeklerimiz olur da bir daha bu endişeleri yaşammak onunda ilkrunda kalmam bir defa yaşarım sonra yine korku dolu bir hamilelik geçirmem o da nedne ki dedi bana 1 tane çocuğumuz olduğunda daha rahat olursun diğer hamilelikte ya da bir kayıp olursa en azından o çocuğumuz olacak idye ona kızdım sen bu duyguyu benim kadar bilemezsin hormonlar var annenin ps,kolojiis var herşey ona göre hazırlanıyor sen ne anlarsın sonuta ıoda bizim bebeğimiz olacak diye aam sana ne yazdım az önce
anlıyorum canım çok zor tabi
anlıyorum seni canım hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız bende mesela şuan hiç dışar çıkmıyorum sadece hastaneye gidiyorum o kadar zaten korkuyorum da dışarı çıkmaktan bebek hamile görmekten ama ne kadar istesen de kaçamıyorsun malesef hastaneye gidiyorum adın başı bebek hamile görüyorum yemek bende hiç yiyesim yık annem sabah zorla kahvaltı yaptırıyor akşamda eşim yemek için zorluyor öyle yiyorum işte ama bayram dönüşü işe başlıcam o kadar korkuyorum ki dışarı çıkınca savunnasız gibi garip hisssediyorum e bayramda akraba ziyaretleri e bile gitmicem bakalım yavaş yavaş geçecek sanırım bu günler
Canim Allah in izniyle sende anne olacaksin inaniyorum Rabbim en kisa zamanda saglikli bir hamilelik nasip etsin insallah tum bebek isteyenlere bak mayis ayinda bebegini kaybedenler topigine yazdigimda buradan biriyle tanismistim onunda ilk bebegiydi sonra gebe kaldi bir oglu oldu igne kullandi nisanda anne olacaklara yazarken bir baktim kazayla gebe kalmis oglu 20 aylik daha bu sefer ignede kullanmiyor ben yine kaybettim mesela insallah o ikinci bebegini kucaklayacak meggie129 gecen hikayesini yazmis oku mutlaka bir cocugun oldugunda daha rahat olacaksin demis ya esin aslinda dogru soylemis kizma ama evet yine canin aciyor ama tesellini cocuguna sarilip buluyorsun yazdiklarin icin kizmadim ben sadece kendihikayemi ve yasadiklarimi paylasmak istedim Allah beterinden korusun hepimizi doktor bana en son dediki bugun uzuldugun sey belki ilerde sevinecegin birseydir sagliksiz bir bebek olacakti belkide dedi benim icim dusununce yine aciyor mu aciyor insallah gecer bugunlerde sende bende bebeklerimize kavustugumuzu yazariz bbirgun inancimizi umudumuzu hic kaybetmeyelimya insan ne kadar farklı düşünebiliyor aynı gün içinde bile bugün öğlen eşimnle konuşuyordum dedim ona inşallah bundan sonra ikiz bebeklerimiz olur da bir daha bu endişeleri yaşammak zorunda kalmam bir defa yaşarım sonra yine korku dolu bir hamilelik geçirmem o da nedne ki dedi bana 1 tane çocuğumuz olduğunda daha rahat olursun diğer hamilelikte ya da bir kayıp olursa en azından o çocuğumuz olacak idye ona kızdım sen bu duyguyu benim kadar bilemezsin hormonlar var annenin ps,kolojiis var herşey ona göre hazırlanıyor sen ne anlarsın sonuta ıoda bizim bebeğimiz olacak diye aam sana ne yazdım az önce
anlıyorum canım çok zor tabi
anlıyorum seni canım hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız bende mesela şuan hiç dışar çıkmıyorum sadece hastaneye gidiyorum o kadar zaten korkuyorum da dışarı çıkmaktan bebek hamile görmekten ama ne kadar istesen de kaçamıyorsun malesef hastaneye gidiyorum adın başı bebek hamile görüyorum yemek bende hiç yiyesim yık annem sabah zorla kahvaltı yaptırıyor akşamda eşim yemek için zorluyor öyle yiyorum işte ama bayram dönüşü işe başlıcam o kadar korkuyorum ki dışarı çıkınca savunnasız gibi garip hisssediyorum e bayramda akraba ziyaretleri e bile gitmicem bakalım yavaş yavaş geçecek sanırım bu günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?