İSİM--YAŞ--DENEME SAYISI--İNFERTİLİTE SEBEBİ--TRANSFER TARİHİ--BHCG TARİHİ
1.Can7......... __34__2__Tüpler__26 Eylül__8 Ekim
2.Saboli........ __26__3__Pcos-erk.inf.__20-21 Eylül__2-3 Ekim
3.elvanelvan __28__2__Tüpler__18-20 Eylül
4.pretty....... __30__2__Kadın.inf.__Transfer gerçekleşti büyük gün 28 Eylül
6.psayca..... __29__4__Sebepsizinf.__Transfer gerçekleşti büyük gün 27 Eylül
7.cazii......... __23__2__Endometriozis__Transfer gerçekleşti büyük gün 28 Eylül
Kızlar firesiz hepsini pozitif istiyorum Allahım inşallahhhh yarabbim :97:
inşallah herşey gönlümüzce olur kızlar benimde eşim azospermi tüp bebek yaptırmayı düşünüyoz ama merkez seçimi yapamadık bide fiatlar nasıl yardımcı olabiilirmisiniz
Kızlar pazartesi günü için heycanlıyım.. inşallah tahlillerim düzgün çıkarsa ve rahim kalınlığı iyiyse ve bebişlerim sağlıklı çözülürlerse salı günü transfer olur tahminimce.. :97:
can lar gunaydın transfer olan arkadaslar transfer den sonra nelere dıkkat edıyoruz yeme ıcme ve kullandıgımız ılaclar nelerdır
slm cnm... açıkçası pek özendiğim sölenemez bu sefer... cnm ne isterse onu yiyip içiyorum... sadece ani hareket yapmıyorum uzanıyorum dinleniyorum... kullandığım ilaçlar estrfem ,crinne ,bebeasprn, flbiol, prednol kortizon (sadece 5 gün yarın son inş. ) bide kan sulandırıcı iğne clexine mi ne ondan cnm...
sonuçlar arka arkaya gelcek sanırım inş. bol müjdeli bir topik olurama kısmetten ötesdi yalan işte.. rabbim yüzümüze gülsün artık inş.
sabolii inş. bu sefer herşey yolunda gidicek dualarımız seninle....
ne kadar çok ilacın var,ben sadece estrofem,coraspirin,crinone jel bide vitamin kullanıyorum iğnem falan yokslm cnm... açıkçası pek özendiğim sölenemez bu sefer... cnm ne isterse onu yiyip içiyorum... sadece ani hareket yapmıyorum uzanıyorum dinleniyorum... kullandığım ilaçlar estrfem ,crinne ,bebeasprn, flbiol, prednol kortizon (sadece 5 gün yarın son inş. ) bide kan sulandırıcı iğne clexine mi ne ondan cnm...
sonuçlar arka arkaya gelcek sanırım inş. bol müjdeli bir topik olurama kısmetten ötesdi yalan işte.. rabbim yüzümüze gülsün artık inş.
sabolii inş. bu sefer herşey yolunda gidicek dualarımız seninle....
kaçıncı günündesin sen şuan,ben 12. günümde gittiğimde 9 mm di,18. gün transferimi gerçekleştirdi doktorum,6 gün sonra yani...allah hayırlısını versinKızlar ben geldimmm
Bugün kontrolum vardı rahim kalınlığım iyiymiş 9mm dedi drum.. ama transferi cuma günü yapacakmış progynex diye bi iğne yazdı cumaya kadar bu iğneden vurulucam 3x1 estrofem kullanıcam cuma günüde bebişlerim sağlıkla çözülürse transfer olacak kızlar .. ben yarın transfer olur diye tahmin etmiştim kendimce ama cuma da karar kılındı.. :97:
Benden haberler şimdilik böylee sizler nasılsınızz nasıl gidiyor
Kızlar ben geldimmm
Bugün kontrolum vardı rahim kalınlığım iyiymiş 9mm dedi drum.. ama transferi cuma günü yapacakmış progynex diye bi iğne yazdı cumaya kadar bu iğneden vurulucam 3x1 estrofem kullanıcam cuma günüde bebişlerim sağlıkla çözülürse transfer olacak kızlar .. ben yarın transfer olur diye tahmin etmiştim kendimce ama cuma da karar kılındı.. :97:
[ı]isim--yaş--deneme sayısı--infertilite sebebi--transfer tarihi--bhcg tarihi[/ı]
1.[ı]can7.........[/ı] [ı]__34__2__tüpler__26 eylül__8 ekim[/ı]
2.[ı]saboli........[/ı] [ı]__26__3__pcos-erk.inf.__23 eylül__5 ekim[/ı]
3.[ı]elvanelvan[/ı] [ı]__28__2__tüpler__18-20 eylül[/ı]
4.[ı]pretty.......[/ı] [ı]__30__2__kadın.inf.__transfer gerçekleşti büyük gün 28 eylül[/ı]
6.[ı]psayca.....[/ı] [ı]__29__4__sebepsizinf.__transfer gerçekleşti büyük gün 27 eylül[/ı]
7.[ı]cazii.........[/ı] [ı]__23__2__endometriozis__transfer gerçekleşti büyük gün 28 eylül[/ı]
kızlar firesiz hepsini pozitif istiyorum allahım inşallahhhh yarabbim :97:
cnm soruma cvp verdıgın ıcın tesekkur ederım. bende estrofem ve crınone jel kullanacagım yarından ıtıbaren anlmadıgım bebeaspırını prednol clexan nıcın verdı prednol 40mg mı kullanıyorsun clexan 0.4 mu acıklayıcı yazarsan sevınırımbıde rahım kalınlıgın kac oldu transfer oncesı
Kızlar ben geldimmm
kızlar bu ay benim de -kistlerim erirse- dondurulmuşlarım transfer olacak. Ben hiçbir ilaç vs kullanmıyorum. Doktorlar size transferden önce ilaç önerdi mi? Geçen ay ilk tüp bebek denemem vardı.
Benim 19.gün transferim olmuş olacakyani cuma günü.. bugün 9mm dendi endometrium..kaçıncı günündesin sen şuan,ben 12. günümde gittiğimde 9 mm di,18. gün transferimi gerçekleştirdi doktorum,6 gün sonra yani...allah hayırlısını versin
Rahim kalınlığı 9mm dedi drum gayet iyi dedi.. verdiği iğne progesteron evet..benim zaten 5.gün dondurulmuştu.. sabah çözülüp sanırım öğlende transfer olucak inşallahhhosgeldın cnm rahım kalınlıgı kac mm olmus bılgı verdımı dr progynex ıgneyı progesteron hormonu ıcınmı verdı cuma gunu bebıslerın cozulunce hıc beklemeden transfer mı olunacak hanı bır gun falan gelısımıne bakılmadan
Baharcım donmuş transferde de uzun ve kısa protokol var.. uzun olursa 21.gün lucrine başlanıyor adet olduktan sonrada estrofeme geçiliyor .. kısa protokolde hemen adetin 2.3.günü estrofem başlanıyor rahim durumuna göre 15-16-17-18-19.günlerde transfer oluyor..kızlar bu ay benim de -kistlerim erirse- dondurulmuşlarım transfer olacak. Ben hiçbir ilaç vs kullanmıyorum. Doktorlar size transferden önce ilaç önerdi mi? Geçen ay ilk tüp bebek denemem vardı.
Baharcım donmuş transferde de uzun ve kısa protokol var.. uzun olursa 21.gün lucrine başlanıyor adet olduktan sonrada estrofeme geçiliyor .. kısa protokolde hemen adetin 2.3.günü estrofem başlanıyor rahim durumuna göre 15-16-17-18-19.günlerde transfer oluyor..
Hayırlısı olsun baharcım.. inşallahh dondurma bebişin sana dondurma tadında bir mutluluk yaşatır
Bugün nasılsınız kızlar ben yüreğim ağzımda cumayı bekliyorum :97: kızlar evinize yakın sağlık ocağı varsa bence iğneler için oraya gidin ..çok ilgililer.. hatta ilk 3 gün sağlık ocağından hemşire evinize kadar gelip iğneyi evinizde yapıyormuş transfer sonrası.. çok iyi bir uygulama olmuş sağlık bakanlığını tebrik etmek lazım :81:
valla canım yaptırdığın yere bağlı.özel merkezdekiler çook para ödüyolar.ben üniversite hastanesinde senelik 157 tl ödedim.transfer ücretide 425 tl.yardımcı olabildim mi bilemiyorum
Özeldeki fiyatlarıını hiç bilmiyorum devlette yaptırdığım için dondurma ücreti ödemedim.. transer için 402tl ödeyeceğim sadece..ilaçlarda 1000lira civarı tutmuştu
ben özelde yaptırdım,dondurma ücreti yanlış hatırlamıyorsam 700 civarı bişi aldılar,transfer içinde 1790 ,ama yaptırdığın yere bağlı arkadaşlarında dediği gibi
biz üniversite hastanesinde 300 tl ödedik. ama tabi merkeze göre değişiyormuş.
e2 361 di kullandığım spreyden dolayıda 3 adet kistim oluşmuştu. şimdi e2 114 de düşmüş kistleriminde 2si yok olmuş ama yeterli değil dediler bakalım salı tekrar kontrol var işte.
canım inşallat transferin iyi geçmiştir tutunur da yapışır inşallah bebişin sanamerhaba hanımlar dün (bebişlerim) naklim başarılı bir şekilde gerçekleşdi artık yatış durumum başladı tahlilim 27 eylül de inşaallah busefer üzülmem
ya kızlar birde grip oldumki sormayın ilaçda alamıyorum nasıl atlatacam bilmiyorum
İSİM--YAŞ--DENEME SAYISI--İNFERTİLİTE SEBEBİ--TRANSFER TARİHİ--BHCG TARİHİ
1.Can7......... __34__2__Tüpler__26 Eylül__8 Ekim
2.Saboli........ __26__3__Pcos-erk.inf.__20-21 Eylül__2-3 Ekim
3.elvanelvan __28__2__Tüpler__18-20 Eylül
4.pretty....... __30__2__Kadın.inf.__Transfer gerçekleşti büyük gün 28 Eylül
6.psayca..... __29__4__Sebepsizinf.__Transfer gerçekleşti büyük gün 27 Eylül
7.cazii......... __23__2__Endometriozis__Transfer gerçekleşti büyük gün 28 Eylül
:nazar gunaydın canlar kımsenın sesı solugu cıkmıyor transfer olan arkadaslar ne durumdasınız varmı bı gelısme nelere dıkkat edıyorsunuz gebelık belırtısı olan varmııııı
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?