Eylül Ayında Donmuş Bebek Transferi Yaptıracaklar

İSİM--YAŞ--DENEME SAYISI--İNFERTİLİTE SEBEBİ--TRANSFER TARİHİ--BHCG TARİHİ

1.Can7.........__34__2__Tüpler__26 Eylül__8 Ekim
2.Saboli........__26__3__Pcos-erk.inf.__20-21 Eylül__2-3 Ekim
3.elvanelvan__28__2__Tüpler__18-20 Eylül
4.pretty.......__30__2__Kadın.inf.__Transfer gerçekleşti büyük gün 28 Eylül
6.psayca.....__29__4__Sebepsizinf.__Transfer gerçekleşti büyük gün 27 Eylül
7.cazii.........__23__2__Endometriozis__Transfer gerçekleşti büyük gün 28 Eylül

Kızlar firesiz hepsini pozitif istiyorum Allahım inşallahhhh yarabbim :97:

Son düzenleme:

can lar gunaydın transfer olan arkadaslar transfer den sonra nelere dıkkat edıyoruz yeme ıcme ve kullandıgımız ılaclar nelerdır

inşallah herşey gönlümüzce olur kızlar benimde eşim azospermi tüp bebek yaptırmayı düşünüyoz ama merkez seçimi yapamadık bide fiatlar nasıl yardımcı olabiilirmisiniz

canım gunaydın ben mersınde tupbebek tedavısı goruyorum hıc memnun degılım toplam ılk denemem de 5 bın lıraya mal oldu sonra 6 adet embrıyom donduruldu onlar ıcınde 1000 lıra dondurulma ıslemı ıcın para verdık sımdı transeferım olacak ılacları kendım aldım lucrın ve estrofem kullanıyorum bunlarda ortalama 150 lıra falan merkez konusunu ıyıce arastırıp oyle karar ver :78:

cnm bugun buraya ugramazsın heralde umarım transferın basarıyla sonuclanır ayyyyyyyyyyyy sımdıden heyecan bastı valla 9 ay sonra baska bır bolumde konu acıp fıkır alıs verısın de bulunuruz

can lar gunaydın transfer olan arkadaslar transfer den sonra nelere dıkkat edıyoruz yeme ıcme ve kullandıgımız ılaclar nelerdır

slm cnm... açıkçası pek özendiğim sölenemez bu sefer... cnm ne isterse onu yiyip içiyorum... sadece ani hareket yapmıyorum uzanıyorum dinleniyorum... kullandığım ilaçlar estrfem ,crinne ,bebeasprn, flbiol, prednol kortizon (sadece 5 gün yarın son inş. ) bide kan sulandırıcı iğne clexine mi ne ondan cnm...

sonuçlar arka arkaya gelcek sanırım inş. bol müjdeli bir topik olur ama kısmetten ötesdi yalan işte.. rabbim yüzümüze gülsün artık inş.

sabolii inş. bu sefer herşey yolunda gidicek dualarımız seninle....

cnm soruma cvp verdıgın ıcın tesekkur ederım. bende estrofem ve crınone jel kullanacagım yarından ıtıbaren anlmadıgım bebeaspırını prednol clexan nıcın verdı prednol 40mg mı kullanıyorsun clexan 0.4 mu acıklayıcı yazarsan sevınırımbıde rahım kalınlıgın kac oldu transfer oncesı

Kızlar ben geldimmm

Bugün kontrolum vardı rahim kalınlığım iyiymiş 9mm dedi drum.. ama transferi cuma günü yapacakmış progynex diye bi iğne yazdı cumaya kadar bu iğneden vurulucam 3x1 estrofem kullanıcam cuma günüde bebişlerim sağlıkla çözülürse transfer olacak kızlar .. ben yarın transfer olur diye tahmin etmiştim kendimce ama cuma da karar kılındı.. :97:

Benden haberler şimdilik böylee sizler nasılsınızz nasıl gidiyor

2.Saboli........__26__3__Pcos-erk.inf.__23 Eylül__5 Ekim

ne kadar çok ilacın var,ben sadece estrofem,coraspirin,crinone jel bide vitamin kullanıyorum iğnem falan yok
kaçıncı günündesin sen şuan,ben 12. günümde gittiğimde 9 mm di,18. gün transferimi gerçekleştirdi doktorum,6 gün sonra yani...allah hayırlısını versin

hosgeldın cnm rahım kalınlıgı kac mm olmus bılgı verdımı dr progynex ıgneyı progesteron hormonu ıcınmı verdı cuma gunu bebıslerın cozulunce hıc beklemeden transfer mı olunacak hanı bır gun falan gelısımıne bakılmadan

kızlar bu ay benim de -kistlerim erirse- dondurulmuşlarım transfer olacak. Ben hiçbir ilaç vs kullanmıyorum. Doktorlar size transferden önce ilaç önerdi mi? Geçen ay ilk tüp bebek denemem vardı.

Son düzenleme:

bebe asprn kan sulandırıcı.. clexane 0.4ml kansulandırıcı... prednol 16 lık kortizon sadece 5 gün.. kan sulandırıcılar düşüğü önlemek için... pıhtılaşma olmaması için sanırım. kortizonda tam bilemesemde tutunması için galiba... folbol zaten şart bebek için.. sanırım 13,5 14 gibiydi galiba... hayırlısı olsun bakalım..

aynı bııraktığın gibiyiz.. hayırlısı olsun cnm inş. herşey yolunda gider...

kızlar bu ay benim de -kistlerim erirse- dondurulmuşlarım transfer olacak. Ben hiçbir ilaç vs kullanmıyorum. Doktorlar size transferden önce ilaç önerdi mi? Geçen ay ilk tüp bebek denemem vardı.

cnm benmde 3tande büyük kstlrm var ama dr onlara yönelik bi tedavi uygulamıyo.. gebe kalınca eriycek doğumda da alıcaz dio nasıl bi tedavi senin. bana eğer tedaviye sıfırdan başlasak problem olur kistler ama şuan sorun diil dio

Son düzenleme:
kaçıncı günündesin sen şuan,ben 12. günümde gittiğimde 9 mm di,18. gün transferimi gerçekleştirdi doktorum,6 gün sonra yani...allah hayırlısını versin
Benim 19.gün transferim olmuş olacakyani cuma günü.. bugün 9mm dendi endometrium..

Rahim kalınlığı 9mm dedi drum gayet iyi dedi.. verdiği iğne progesteron evet..benim zaten 5.gün dondurulmuştu.. sabah çözülüp sanırım öğlende transfer olucak inşallahh

Baharcım donmuş transferde de uzun ve kısa protokol var.. uzun olursa 21.gün lucrine başlanıyor adet olduktan sonrada estrofeme geçiliyor .. kısa protokolde hemen adetin 2.3.günü estrofem başlanıyor rahim durumuna göre 15-16-17-18-19.günlerde transfer oluyor..

Son düzenleme:

2.Saboli........__26__3__Pcos-erk.inf.__23 Eylül__5 Ekim

ben adetimin 2. günü gittim. sadece vitaminlere devam edelim. ufak kistler var onlar erirse bu aya transferi yaparız erimezse bir dahaki aya kalır dedi. vitamin dışında başka ilaç kullandırmayacakmış.

Hayırlısı olsun baharcım.. inşallahh dondurma bebişin sana dondurma tadında bir mutluluk yaşatır

Bugün nasılsınız kızlar ben yüreğim ağzımda cumayı bekliyorum :97: kızlar evinize yakın sağlık ocağı varsa bence iğneler için oraya gidin ..çok ilgililer.. hatta ilk 3 gün sağlık ocağından hemşire evinize kadar gelip iğneyi evinizde yapıyormuş transfer sonrası.. çok iyi bir uygulama olmuş sağlık bakanlığını tebrik etmek lazım
:81:

Son düzenleme:

iyiyiz çok şükür... sen cumayı beklede esası cumadan sonra geçmek bilmiycek demiştin dersin.... ben sanmıyorum öle bişi yapcaklarını zaten kalçadan olmadığı sürece kendim yapıorum ama böle bişiden faydalananlar olursa gerçekten güzel bir hizmet olur..

valla canım yaptırdığın yere bağlı.özel merkezdekiler çook para ödüyolar.ben üniversite hastanesinde senelik 157 tl ödedim.transfer ücretide 425 tl.yardımcı olabildim mi bilemiyorum

Özeldeki fiyatlarıını hiç bilmiyorum devlette yaptırdığım için dondurma ücreti ödemedim.. transer için 402tl ödeyeceğim sadece..ilaçlarda 1000lira civarı tutmuştu

ben özelde yaptırdım,dondurma ücreti yanlış hatırlamıyorsam 700 civarı bişi aldılar,transfer içinde 1790 ,ama yaptırdığın yere bağlı arkadaşlarında dediği gibi

teşekkür ederim arkadaşlar çok yardımcı oldunuz inşallah rabbim gönlünüze göre versin çabalarınızı boş çıkarmasın herşey bebek için bütün mücadeleler inşallah biran önce kavuşursunuz bebişlerinize

canım inşallat transferin iyi geçmiştir tutunur da yapışır inşallah bebişin sana

Son düzenleme:

benim test sonucum 179 çıktı hamile oldum diye çok sevindil 135 düştü aniden ve açıkçası cumayı bekliyoruz duamız yükselmesi yönünde ama canı veen allah teveküllden başka caremiz yok..

tutmamasının nedeni bendeki pıhtılaşma sorunundan rahme kan gitmemesi imiş..

sorun bende..

hemen iğne başlamıştı ama doktor işe yaramadığını ve bu bendeki sorundan kaynaklı olduğunu söylüyor..

neyse 2 adet dondurulmuş embiryom var.. sorun şu nasıl oluyor dondurulmuş transfer..

aşamaları neler.. ücret ne neler yapılıyor biraz anlatmanız..

allah bir an önce kuzularımıza sağlık ve huzurla kavuşmamızı nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…