sanırım öyle :)
Aminnn canım... tedavin hayırlı olsun inşşmerhabalar, benimde 1 ay önce donduruldu ve inşallah bu ay transfer olacak, heyecanla bekliyorum, Allah isteyen herkese çocuk nasip etsin.
Aslında uzun zamandır girmiyordum aymescim bende hepinizi çok özledim.. hiçbişey eskigünlerdeki gibi değil.. topikteki herkes hamile kalınca kendi kabuğuna çekildi sanki.. hatta nevro bile sildi attı hepimizi yada belkide haklı sebepleri var bilemiyorum ama msn den bile tek kelime yazmadı tamamen silmiş demekki sanal dünyamızı:) hamile kalanlar kendi dertlerine düştü bebiş telaşı filan kalamayanlarda yine kendi savaşlarına devam ettiler hala edenlerde var benim gibi görüyorsun.. ama olsun son yumurtama kadar bu işte varım.. maddi manevi gücüm yettiğince tedavime devam kararı aldım ..saboli canım konuyu görünce heyecanlandım nasılsın tatlım inşallah bu sefer herşey yolunda gider sende muradına erersin bunu canı gönülden diliyorum herşey gönlünce olsun özledim kız seni valla ben kkya gelmiyosun sanıyosum görünce şaşursım birden
Tedavimiz aynı günlere denk geliyor bende lucrinle başladım adet oldum ve estrofemle beraber hala lucrine devam ediyorum 19unda kontrolum var bakalımbenim bebişlerimde 5.gün donduruldular.. inşallah sağlıkla çözülürler tedavin hayırlı olsun canımbende eylul de transfer olucam 6 adet yumosum var 5. gun ılk tup denemem 7 haftalık 4 gunlukken dusukle sonuclandı adetın 16 gunu lucrın 10 unıteyle basladım hala dvam edıyorum beraberınde estrofem 1 adet ılk 3 gun sonra 2 adet 4. 5. 6. gun sonra 3 adet 7. 8. 9 . gun sonunda dra gıtcem rahım kalınlıgıma gore eylul 15 den sonra transfer olucam
Sağol canım seninde cuman mübarek olsun tedavin hayırlı olsunkızlar cumanız mübarek olsun herkes iyidir umarım
kızlar dün itibariyle adet oldum dr bant verdi bana clmara ford diye bi band ALLAH izin verirse cözülürken bozulmazlarsa transverim oluıcak 2 tane orta kalite dediler ama ALLAHIMA SIGINIYORUM ALLAH ol derse olur
kızlar bana dua edermisiniz lütfeen embiriyolarım cözülürken bozulmasın bana sıkı sıkı tutunsunlar
bana dua edene ALLAH iki katını versin ALLAH razı olsun kızlar şimdiden
Tüp bebek işi biraz nasip işi en kaliteli embriyo yerleştirilip tutmayan.. çöp denilebilecek embriyolar yerleştirilip tutan çok kişi biliyorumarkadasar bende ekimde transfer olacagım dondurlmuslarla ılk tüp denemem tutmadı sebepsız ınfertılıte dedıler.cok sanslı gruptasın gebelık beklıyoruz dedıler tutmadı.sımdı sadece genetık test yaptıracagım bişi cııkmazsada gene transfer olacak.sizden bişi istedılermi şu sebepten tutmadı ilki diye mesela yoksa sansızlıkmı dedıler
Birkez hamile kalmış olman büyük avantaj .. bence donmuş bebişlerin sana sıkı sıkı tutanacak Allahın izniyle..slm donmuş bebiş anneleri cumanız hayırlı olsun,
bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarımız kabul olsun inşallah.rabbim tedavilerimizi hakkımızda hayırlı eylesin.ben adet oldum herhalde doğumumdan 1 ay sonra kırk sonuda diolarmış.inşallah bi sıkıntı kalmadan geçiriirm bu dönemide donmuş bebişlerimi taşırım içimde
Birkez hamile kalmış olman büyük avantaj .. bence donmuş bebişlerin sana sıkı sıkı tutanacak Allahın izniyle..[/QUOT
kötü bi deneyim yaşadım.hep kötü olacak gbi gelio insana ama ne bileyim rabbim ol derse olacak inşallah.sizlerin bebişleri tutacak sizlerde bana umut olacaksınız allahın izniyle inşallah.
senin tedavin nasıl gidio canım?hangi aşamadasın?
Ben şuan estrofem kullanıyorumBirkez hamile kalmış olman büyük avantaj .. bence donmuş bebişlerin sana sıkı sıkı tutanacak Allahın izniyle..[/QUOT
kötü bi deneyim yaşadım.hep kötü olacak gbi gelio insana ama ne bileyim rabbim ol derse olacak inşallah.sizlerin bebişleri tutacak sizlerde bana umut olacaksınız allahın izniyle inşallah.
senin tedavin nasıl gidio canım?hangi aşamadasın?
Bu ayın 20 si gibi transfer görünüyor bi aksilik olmazsa..
İlerleyen günlerde yada vaktim olursa bugün bi yazı yayınlamak istiyorum ben çok etkilenmiştim sizlerede faydalı olacağına inanıyorum..
Ben şuan estrofem kullanıyorum
Bu ayın 20 si gibi transfer görünüyor bi aksilik olmazsa..
İlerleyen günlerde yada vaktim olursa bugün bi yazı yayınlamak istiyorum ben çok etkilenmiştim sizlerede faydalı olacağına inanıyorum..
inşallah canım rabbim tedavini hakkında hayırlı eylesin...
Bugün çözülecek cuma transfer olacak nasıl olucak o iş? bugün cumartesi???? tam 6 gün var :26:dondurulmuş embriyolarım bugün allahın izniyle çözülecekler,2 adet embriyom cuma günü transfer edilecek ,bende çok heyecanlıyım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?