Eylül Ayında Donmuş Bebek Transferi Yaptıracaklar

merhabalar, benimde 1 ay önce donduruldu ve inşallah bu ay transfer olacak, heyecanla bekliyorum, Allah isteyen herkese çocuk nasip etsin.

sanırım öyle :)

Mrb.ben mikroenjeksiyon ilk denemem 2008 ve uc yasinda bir oglum var.darisi sizin basiniza insallah.agustos 19 donmuslarla transferim oldu birinci kalite tek emrio su anda 5 haftalik hamileyim Allahin izniyle sorunsuz bi hamilelik geciririm umarim.umarim sizde mutlu haberlerinizi alirsiniz...

saboli canım konuyu görünce heyecanlandım nasılsın tatlım inşallah bu sefer herşey yolunda gider sende muradına erersin bunu canı gönülden diliyorum herşey gönlünce olsun özledim kız seni valla ben kkya gelmiyosun sanıyosum görünce şaşursım birden

bende eylul de transfer olucam 6 adet yumosum var 5. gun ılk tup denemem 7 haftalık 4 gunlukken dusukle sonuclandı adetın 16 gunu lucrın 10 unıteyle basladım hala dvam edıyorum beraberınde estrofem 1 adet ılk 3 gun sonra 2 adet 4. 5. 6. gun sonra 3 adet 7. 8. 9 . gun sonunda dra gıtcem rahım kalınlıgıma gore eylul 15 den sonra transfer olucam

kızlar cumanız mübarek olsun herkes iyidir umarım

kızlar dün itibariyle adet oldum dr bant verdi bana clmara ford diye bi band ALLAH izin verirse cözülürken bozulmazlarsa transverim oluıcak 2 tane orta kalite dediler ama ALLAHIMA SIGINIYORUM ALLAH ol derse olur

kızlar bana dua edermisiniz lütfeen embiriyolarım cözülürken bozulmasın bana sıkı sıkı tutunsunlar

bana dua edene ALLAH iki katını versin ALLAH razı olsun kızlar şimdiden

arkadasar bende ekimde transfer olacagım dondurlmuslarla ılk tüp denemem tutmadı sebepsız ınfertılıte dedıler.cok sanslı gruptasın gebelık beklıyoruz dedıler tutmadı.sımdı sadece genetık test yaptıracagım bişi cııkmazsada gene transfer olacak.sizden bişi istedılermi şu sebepten tutmadı ilki diye mesela yoksa sansızlıkmı dedıler

Aslında uzun zamandır girmiyordum aymescim bende hepinizi çok özledim.. hiçbişey eskigünlerdeki gibi değil.. topikteki herkes hamile kalınca kendi kabuğuna çekildi sanki.. hatta nevro bile sildi attı hepimizi yada belkide haklı sebepleri var bilemiyorum ama msn den bile tek kelime yazmadı tamamen silmiş demekki sanal dünyamızı:) hamile kalanlar kendi dertlerine düştü bebiş telaşı filan kalamayanlarda yine kendi savaşlarına devam ettiler hala edenlerde var benim gibi görüyorsun.. ama olsun son yumurtama kadar bu işte varım.. maddi manevi gücüm yettiğince tedavime devam kararı aldım ..
geçen zaman içinde histeroskopi ve genetik tahlillerimde bi problem çıkmadı irenbeden ayrıldım şimdi devlet hastanesindeyim.. dondurulmuş 6 bebişim var.. bu ayın 20si gibi transfer görünüyor bi aksilik olmazsa inşş.. inşallah yavrucuklarım sağlıklı çözülür ve bu kez bende hamileyim diyebilirim artık.. benden haberler böyle işte..
zeynepsuyu benim için kocamamnnnnnnnn öppp

Son düzenleme:
Tedavimiz aynı günlere denk geliyor bende lucrinle başladım adet oldum ve estrofemle beraber hala lucrine devam ediyorum 19unda kontrolum var bakalımbenim bebişlerimde 5.gün donduruldular.. inşallah sağlıkla çözülürler tedavin hayırlı olsun canım

Sağol canım seninde cuman mübarek olsun tedavin hayırlı olsun
embriyoların çözülürken sağlıkla hayatlarına devam eder inşş .. sıkı sıkı tutunur anneciklerine inşşşş.. pıtpıtlarınıda duyarsın inşş.. kucağınada almak nasip olsun inşşş Rabbim hepimze annelik duygusunu tattırsın inşş.. dualarımız hepimiz için

Tüp bebek işi biraz nasip işi en kaliteli embriyo yerleştirilip tutmayan.. çöp denilebilecek embriyolar yerleştirilip tutan çok kişi biliyorum
Hkkımızda hayırlısı olsun

slm donmuş bebiş anneleri cumanız hayırlı olsun,

bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarımız kabul olsun inşallah.rabbim tedavilerimizi hakkımızda hayırlı eylesin.ben adet oldum herhalde doğumumdan 1 ay sonra kırk sonuda diolarmış.inşallah bi sıkıntı kalmadan geçiriirm bu dönemide donmuş bebişlerimi taşırım içimde

Kızlar teavi sırasında prolaktin yüksekliği yaşadınız mı?

Birkez hamile kalmış olman büyük avantaj .. bence donmuş bebişlerin sana sıkı sıkı tutanacak Allahın izniyle..

Son düzenleme:
dondurulmuş embriyolarım bugün allahın izniyle çözülecekler,2 adet embriyom cuma günü transfer edilecek ,bende çok heyecanlıyım....

dondurulmuş embriyolarım bugün allahın izniyle çözülecekler,2 adet embriyom cuma günü transfer edilecek ,bende çok heyecanlıyım....
Bugün çözülecek cuma transfer olacak nasıl olucak o iş? bugün cumartesi???? tam 6 gün var :26:

benmi yanlış anlamışımki,olması gereken nedir peki???ben sadece doktorun hemşireyle konuşmasını değerlendirdim,başka biri içinmiydi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…