• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Benim 4 yıl oluyor, geçen sene kalp atışı duyulmayan bir gebelik olmuştu kürtaj olmuştum o yüzden çok tedirginim inşallah sağlıklı ilerler herşey
İnşallah kalbini ferah tut bana 3 yıl bitti daha önce hiç gebelik oluşmadı sanki hiç hamile olamayacak misim.givi geliyor

İnşallah kalbini ferah tut bana 3 yıl bitti daha önce hiç gebelik oluşmadı sanki hiç hamile olamayacak misim.givi geliyor
Benim bir arkadasım da 3-4 sene uğraştı hiç olmadı sonra tüp bebekle direkt oluverdi. Allah yeterki ol desin, inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur

Benim bir arkadasım da 3-4 sene uğraştı hiç olmadı sonra tüp bebekle direkt oluverdi. Allah yeterki ol desin, inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur
Öyle canım benim basimda hafif ağrı var midem karnım çok karışık haldeyim 5.gün embriyosu iki tane yarın iğnem var vurulmuşken bir kan da versemmi diyorum

Ya beni aşırı bel ağrım vardı dün ya çok yatmaktan oldu ya da bilmiyorum akşama doğru da bacak ağrım başladı bu gü sabah hafif rahim de ağrı vardı sanki kalçam da ağrıyor gibi dün göğüs hassasiyetim fazlaydı bu gün normal benim böyle belirtilerim seni nasıl gidiyor

Ya beni aşırı bel ağrım vardı dün ya çok yatmaktan oldu ya da bilmiyorum akşama doğru da bacak ağrım başladı bu gü sabah hafif rahim de ağrı vardı sanki kalçam da ağrıyor gibi dün göğüs hassasiyetim fazlaydı bu gün normal benim böyle belirtilerim seni nasıl gidiyor
Vala ben sabah sağ ayak ağrısıyla uyandım damar damar üstüne binmiş sanki ağrıyor 🫤 (( ama belirti aramıyorum)) 😂😂😂

Back
X