- 28 Kasım 2024
- 458
- 281
- 18
- 24
Catlatmayla alakasi yok evde test yapms olsn olabilirdi ama kani yükseltmz dogrudur keyfini çıkarYa her gün belirtileri buraya yazdım şu an hatırlamıyorum ama dediğim gibi işte çatlatma iğnesi vurduğum içinde yükselmiş ola bilir ama daha önce aşılama da vurmuştum gene ama hiç yükselmemişti şuan bilemiyorum işte o yüzden de pek sevinmedim transfer günü hariç 6. Günüm
İnşallah canım Allahım hiç birimizin kucağını boş bırakmasın Rabbim isteyen herkese versin inşallahCatlatmayla alakasi yok evde test yapms olsn olabilirdi ama kani yükseltmz dogrudur keyfini çıkar
Neden Antalya da yaptırdın Konya da yaptırmadın bende Konya dayımBen 26 yaşındayım 3 senelik evliyimmm Konya da yaşıyorum tüp bebeği de Antalya da yaptırdım hiç bir sıkıntı sorun yok eşimde de bende de evlendiğimden beri de korunmadık ama olmadı ama bu sefer olacak inşallah inanıyorum
Antalya’da bi arkadaşım yaptırmıştı onun önerisiyle gittimNeden Antalya da yaptırdın Konya da yaptırmadın bende Konya dayım
Merhaba sizdemi konyada transfer oldunuzNeden Antalya da yaptırdın Konya da yaptırmadın bende Konya dayım
Naptın canım verdin mi kanBenim öyle bir basın dönüyor ki çok farklı
Yok kuzum daha eşimi bekliyorumNaptın canım verdin mi kan
Evet NovafertilMerhaba sizdemi konyada transfer oldunuz
Aynı gün transfer olmuşuz canım benım normal bunlar banada oluyor böyleKızlar bende 23 ü transfer 2 akşamdır ateşlenme oluyor vücut ısım artıyor ama öyle çok yüksek ateş değil sizlerde de var mı?belirti bulmak için belirti mi uydurmaya çalışıyorum anlamadım gitti ya
İyiyim arada biz kasık agrım oluyor batma gıbı sıcakta basiiii sonra geciiiSen napıyorsun bu gün nasılsınnn
Bende 25 eylülde novafertilde oldum .Evet Novafertil
Doktorunuz kim acaba bugün benim 8. Gün dün idrar testi negatif geldi umudum yok o yüzden çift embriyo transferiydi. Sizin tüp bebek yapma sebebiniz neydiBende 25 eylülde novafertilde oldum .
İnşallah hepimiz güzel olumlu sonuclar alırız kızlar.
Daha önce bu merkezde kızımı kucagıma almıstım bukezde yine aynı mutlulugu yasarım inşallah
Çatlatma iğnesi yaptınız mı acabaDoktorunuz kim acaba bugün benim 8. Gün dün idrar testi negatif geldi umudum yok o yüzden çift embriyo transferiydi. Sizin tüp bebek yapma sebebiniz neydi
İçiyom valla bir tane Türk kahvesi orta şekerliKızlar bu süreçte kahve falan içiyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?