- 15 Şubat 2009
- 4.053
- 1.972
- 723
3gundur lavabo harıcı kalkmıyorum neysekı yolculuk ıyı gectı evıme geldım o degıl ustune bırde felaket grıp oldum hapsurup duruyorum. Cuma gunu hersey yolunda gıderse normalde kalp atısı ıcın gıdecektım cumaya dr cagırdı gıdecegım senın kanaman varmı suan benım koyu sekılde bazen lavaboya gelıyor bazen peceteye sadeceCok üzüldüm oysa hersey okadar guzel gidiyordu şimdi tek umudum gerı kalan embrıo ıyı gelsin kalb ayıpları düzenli olsun ınsaAllah seninde hersey yolunda gider bu durumda yatmak dinlenmek lazım stres sıkıntı yok dediler dua etmekten başka çaremiz yok
Hastanede daha bıtmıştı kanama bugun sankı cok hafif katın ağrım var gjbı gaz da olabılır psiskolojıkte artık bnde bilmiyorum yarın Baska dr dan randevu aldım bakalım 2 gu de ne degısmıs3gundur lavabo harıcı kalkmıyorum neysekı yolculuk ıyı gectı evıme geldım o degıl ustune bırde felaket grıp oldum hapsurup duruyorum. Cuma gunu hersey yolunda gıderse normalde kalp atısı ıcın gıdecektım cumaya dr cagırdı gıdecegım senın kanaman varmı suan benım koyu sekılde bazen lavaboya gelıyor bazen peceteye sadece
Rabbim bize bağışlasın inşaAllahHastanede daha bıtmıştı kanama bugun sankı cok hafif katın ağrım var gjbı gaz da olabılır psiskolojıkte artık bnde bilmiyorum yarın Baska dr dan randevu aldım bakalım 2 gu de ne degısmıs
İnşallah canım ıkıncı kaybı kaldıramamRabbim bize bağışlasın inşaAllah
Bende 3yıl once bır duauk yasadımİnşallah canım ıkıncı kaybı kaldıramam
Cok gecmış olsun canım Rabbım ınsallah kucağımıza almayı nasip etsin inşallahBende 3yıl once bır duauk yasadım
Merhaba bende ÇOMÜ de tedavi oluyorum sonuç alamazsam İzmir düşünüyorum.hangi merkezdesiniz ulaşım vs kolay oluyormu acabaÇanakkaledeyim İzmir de tedavi görüyoruz amin cümlemizin Allah yardımcısı olsun
Merhaba çok geçmiş olsun öncelikle.. umarım bundan sonra güzel haberler alırsınızMerhaba ben fulyada guvenc hocada transfer olmustum pozitif
Ama sonra 19. Haftada gebelik sonlandi suanda 2. Tranferimi oldum bekliyorum
Özelden cevap vereyim bu konular burada konusulduMerhaba çok geçmiş olsun öncelikle.. umarım bundan sonra güzel haberler alırsınızsizi üzmek istemem ama bişeyi çok merak ettim ilk hamileliğiniz de gebelik neden sonlandı çok acı bir tecrübe yaşamışsınız Allah bir daha yaşatmasın sağlıkla alalım miniklerimizi kucağımıza inşallah
Doktorunuz kim acabaBende 25 eylülde novafertilde oldum .
İnşallah hepimiz güzel olumlu sonuclar alırız kızlar.
Daha önce bu merkezde kızımı kucagıma almıstım bukezde yine aynı mutlulugu yasarım inşallah
Düşük yaptım ardın ardına ıkısındeRabbim bize bağışlasın inşaAllah
Cok uzuldum canım rabbım sabır versın nasıl oldu kac haftalıktıDüşük yaptım ardın ardına ıkısınde
7 haftalıkCok uzuldum canım rabbım sabır versın nasıl oldu kac haftalıktı
Rabbım bıran once kucagına alabileceğin saglıklı gebelık nasıpetsın inşaAllah canım7 haftalık
İnşallah canım isteyen herkese nasip etsinRabbım bıran once kucagına alabileceğin saglıklı gebelık nasıpetsın inşaAllah canım
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah birşey sormak istiyorum yerleşme kanamanız oldumu benim 15 inde transfer olduKızlar sonuç 154 öyle mutluyum ki Allah herkese nasip etsin
Yerleşme kanaması mi tabi bilmiyorum doktora sorduğumda oladabilir olmayadabilir demişti gebeligimin 7.haftasinda hafif lekelenme kırmızı kandı ama normalde Pembe kahverengi olması gerekirmiş bence bu belirtiler kişiye göre çok değişken duyduğum gebelerin bazılarında olmuşken bazılarında yok insallah isteyen herkese Allah nasip eder hayırlısı olsun stresli.donemler test yapmamaya çalışın birde kendinize uğraşlar bulun ki aklınız bosalsinRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah birşey sormak istiyorum yerleşme kanamanız oldumu benim 15 inde transfer oldu
Çok teşekkür ederim sabırla bekliyorumYerleşme kanaması mi tabi bilmiyorum doktora sorduğumda oladabilir olmayadabilir demişti gebeligimin 7.haftasinda hafif lekelenme kırmızı kandı ama normalde Pembe kahverengi olması gerekirmiş bence bu belirtiler kişiye göre çok değişken duyduğum gebelerin bazılarında olmuşken bazılarında yok insallah isteyen herkese Allah nasip eder hayırlısı olsun stresli.donemler test yapmamaya çalışın birde kendinize uğraşlar bulun ki aklınız bosalsin
Ne zaman kan vereceksinizÇok teşekkür ederim sabırla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?