- 16 Eylül 2025
- 60
- 23
- 3
- 34
Doktorum fuat hoca. İnşallah kanda cıkar umudunu kaybetme Rabbim ol derse olur bilemeyiz.Doktorunuz kim acaba bugün benim 8. Gün dün idrar testi negatif geldi umudum yok o yüzden çift embriyo transferiydi. Sizin tüp bebek yapma sebebiniz neydi
Nedenini bilsende bişey yapamıyorsun kiii banada polıkıstik over dedi adet oluyorum ama yumurtlama olmuyordu bazenDoktorum fuat hoca. İnşallah kanda cıkar umudunu kaybetme Rabbim ol derse olur bilemeyiz.
Sebepsiz infertilite bi nedeni yok ama gebelikte yok beni en cok üzen bu bi sebebi olsa ona yönelik uygularız nedenini bilipte
Size kan testi hangi gün dendi? Benim 7 siNedenini bilsende bişey yapamıyorsun kiii banada polıkıstik over dedi adet oluyorum ama yumurtlama olmuyordu bazen
Benim 3 ekimdeSize kan testi hangi gün dendi? Benim 7 si
Kız sesi çıkmadı kaç kere yazdım dönüş yapmadı olumsuz mu oldu acabaBende merak ettim verdi mi acaba test
Kız sesi çıkmadı kaç kere yazdım dönüş yapmadı olumsuz mu oldu acaba
Güzel haberlerini bekliyoruzzzzYok canımin içi halim yoktu gideceğim daha hazırlanıp eşim yeni geliyor işten
Bir baş dönmesi ve halsizlik var uyku modundahmisim gibi inşallah güzelim güzel kalplimGüzel haberlerini bekliyoruzzzz
Testte çıkmayabilir canımKızlar gitmeden erken gebelik testi yaptım negatif çıktı
Ay bende ayakda durgumda bel agrisi oldu yatarken yoktuBiz biraz havamız değişsin diye dolanmaya çıktık biraz gezeledik eve geldik şimdi belim ağrıyor .. kaçırdım buradaki tempoyı biraz
Bende veririm 3 ünde. Geçen 10. Gündü bu sefer 14. DedilerBenim 3 ekimde
Bende veririm 3 ünde. Geçen 10. Gündü bu seferBenim 3 ekimde
geç yerleştiyse idrarda çıkmazKızlar gitmeden erken gebelik testi yaptım negatif çıktı
Çok az zor farkettik 10 dk sonra bir kırmızı birşey çıktı ama teste dair herkes kötü yazmış yalancı pozitif veren oluyormuş days birseydiTestte çıkmayabilir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?