Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Bana saatini söylediler. İlaçlara devam et ve sıkışık gel dediler
Bana herhangi bir deodarant parfüm vs krem kullanma vicudunun herhangi bi yerine sıkışık gel demişlerdi. Ve ilaçlarımı yanımda istemişlerdi. Bence sadece yedek iç çamaşırı götürsen yeterli olur. Elbise Gibi kolay çıkarıp giyilecek şeyler giymen daha iyi olur senin için

Kızlar eylül 5 inde cuma günü transfer olucağım garip bi heyecan korku var içimde 2. Transferim olucak dilerim Rabbim nasip eder siz ne durumdasınız hangi gün transfer olucaksınız yazın sohbet edelim

Mrb süreciniz nasıl ilerledi acaba sonuç ne oldu bende 25 Eylül'de transfer oldum

Sennde benim gibi yatmayanlardansın evet çok haklısın çok yatmak embriyo tutunmasını olumsuz etkiliyo dediğiniz gibi kan dolaşımı olması gerek

Sennde benim gibi yatmayanlardansın evet çok haklısın çok yatmak embriyo tutunmasını olumsuz etkiliyo dediğiniz gibi kan dolaşımı olması gerek
Evet ama 2-3 gün dinlenmeniz gerek ani hareketlerden kaçınmanız gerekıyor evde yürüyüşler yapın ama iş güç yapmayın yani bana doktorum öyle söyledi

Evet ama 2-3 gün dinlenmeniz gerek ani hareketlerden kaçınmanız gerekıyor evde yürüyüşler yapın ama iş güç yapmayın yani bana doktorum öyle söyledi
Sadece ağır kaldırmıyorum ve biyerlere uzanmamaya çalışıyorum hepsi bu geri kalan sanki transfer olmamış gibi hayatıma devam ediyorum

Ben biraz araştırma yaptım da çoğu kişinin ki 4 5 günde tutunuyormus kimisi ilk günde 10.günden önce test yanlış veya yanıltıcı olabiliyormuş

Bol yatmali devam ben bir yandn amigurumi yapiyrm oyaliyor da hem
En güzeli bişeyle oyalanmak bende örgü örüyorum ama ipim bitti can sıkıntısı gittim test aldım yaptım negatif çıktı.. Şimdi aşım diyoki çabuk git ne kadar ip istiyosan al yeterki kafanı dağıtöncedende ip alınca bütün paramı iplere yatırdın beni batırdın derdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…