Bana saatini söylediler. İlaçlara devam et ve sıkışık gel dedilerDoktorun arayıp bilgi verecektir canım sana
Tamam herhangi bir hazırlık yapmana gerek yok canımBana saatini söylediler. İlaçlara devam et ve sıkışık gel dediler
Teşekkür ederimTamam herhangi bir hazırlık yapmana gerek yok canım
Tamam herhangi bir hazırlık yapmana gerek yok canım1
Merhaba 2 saat önce taze transfer 5.gün embriyosu transfer oldum 3 tane embriyo ama rahim duvarım 6.80 mm incelmişti ilaçlardan sizce bir sıkıntı olur mu çok korkuyorumTamam herhangi bir hazırlık yapmana gerek yok canım
İnanın hiç bilmiyorumMerhaba 2 saat önce taze transfer 5.gün embriyosu transfer oldum 3 tane embriyo ama rahim duvarım 6.80 mm incelmişti ilaçlardan sizce bir sıkıntı olur mu çok korkuyorum
Bana herhangi bir deodarant parfüm vs krem kullanma vicudunun herhangi bi yerine sıkışık gel demişlerdi. Ve ilaçlarımı yanımda istemişlerdi. Bence sadece yedek iç çamaşırı götürsen yeterli olur. Elbise Gibi kolay çıkarıp giyilecek şeyler giymen daha iyi olur senin içinBana saatini söylediler. İlaçlara devam et ve sıkışık gel dediler
Tamam bu sekılde gitçeksin ek olarak bırsey yokBana saatini söylediler. İlaçlara devam et ve sıkışık gel dediler
3 embrıyo mu transfer ettilerMerhaba 2 saat önce taze transfer 5.gün embriyosu transfer oldum 3 tane embriyo ama rahim duvarım 6.80 mm incelmişti ilaçlardan sizce bir sıkıntı olur mu çok korkuyorum
Kızlar eylül 5 inde cuma günü transfer olucağım garip bi heyecan korku var içimde 2. Transferim olucak dilerim Rabbim nasip eder siz ne durumdasınız hangi gün transfer olucaksınız yazın sohbet edelim
Mrb süreciniz nasıl ilerledi acaba sonuç ne oldu bende 25 Eylül'de transfer oldum1 saat önce falan transfer oldum. 4. Gün bilgi verilmemişti bugün 1 tane 2bb transfer değildi o da 2 bb tutmaz ki zaten bir tane de 3 bc donduruldu onda da iş çıkmaz ağlaya ağlaya girdim ağlaya ağlaya çıktım
Estrofem kullanmadınızmı3 embrıyo mu transfer ettiler
Sennde benim gibi yatmayanlardansın evet çok haklısın çok yatmak embriyo tutunmasını olumsuz etkiliyo dediğiniz gibi kan dolaşımı olması gerekMerhaba hayırlı olsun öncelikle benim 2. Transferim olduğu için yatmıyorum sürekli ev işimi bile yapıyorum dün transferden geldikten sonrada çok fazla yatmadım çünkü kan dolaşımı olması gerek biz yattıkça kan dolaşımı azalıyor yatma konusuna gelince yüz üstü yan her türlü yatıyorum yani kafamdan attım
Hiç bilmiyorum ki canım arada bir girip bakıyorum yazdıklarınızaMrb süreciniz nasıl ilerledi acaba sonuç ne oldu bende 25 Eylül'de transfer oldum
Evet ama 2-3 gün dinlenmeniz gerek ani hareketlerden kaçınmanız gerekıyor evde yürüyüşler yapın ama iş güç yapmayın yani bana doktorum öyle söylediSennde benim gibi yatmayanlardansın evet çok haklısın çok yatmak embriyo tutunmasını olumsuz etkiliyo dediğiniz gibi kan dolaşımı olması gerek
Sadece ağır kaldırmıyorum ve biyerlere uzanmamaya çalışıyorum hepsi bu geri kalan sanki transfer olmamış gibi hayatıma devam ediyorumEvet ama 2-3 gün dinlenmeniz gerek ani hareketlerden kaçınmanız gerekıyor evde yürüyüşler yapın ama iş güç yapmayın yani bana doktorum öyle söyledi
Bol yatmali devam ben bir yandn amigurumi yapiyrm oyaliyor da hemBu gün neler yapacaksınız canım kızlar
Sen bugün de kan verecekmisin canımBu gün neler yapacaksınız canım kızlar
En güzeli bişeyle oyalanmak bende örgü örüyorum ama ipim bitti can sıkıntısı gittim test aldım yaptım negatif çıktı.. Şimdi aşım diyoki çabuk git ne kadar ip istiyosan al yeterki kafanı dağıtBol yatmali devam ben bir yandn amigurumi yapiyrm oyaliyor da hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?