- 26 Haziran 2024
- 1.305
- 194
- 43
- 26
Markası ney canimBenimde böyle bu gün
Testinizin markası neÇarşamba yada cuma düşünüyorum anında çıktı ama dün de veya 0 çıktı iğne de kafamı karıştırdı
Sizin belli hayırlı olsun kanda pozitif zaten çatlatma iğnesi yarım doz çok etki edeceğini düşünmüyorumBenimde böyle bu gün
erken gebelik testiTestinizin markası ne
Elite diye bi test canımMarkası ney canim
Sizi üzmek asla istemem ama dün kanda negatif çıkıp bugün testte görünmesi imkansız çünkü testler genelde 25 ve üzeri hcg algılar kuruma çizgisi olabilir gördüğünüzDays doctor
erken gebelik testi
5. Gün embriyosu ikinci denemem 2 tane transfer oldum bu sefer transfer günü hariç 7. Günüm bu günHayırlı olsunn, kaçıcı gün embriyosu acaba ve T+kaçtasınız :)
Benimde anlamadığım o nokto ya test yanlış yada dün ki ignede bir sıkıntı oldu çünkü hemen 10 saniyede çıktı belirlestiSizi üzmek asla istemem ama dün kanda negatif çıkıp bugün testte görünmesi imkansız çünkü testler genelde 25 ve üzeri hcg algılar kuruma çizgisi olabilir gördüğünüz
Ay inşallah pozitiftir ya bilemedim ki konu açanlar olmuş daha önce kanda etkisi 20 30 falan oluyormuş değer de yarım doz bakalım artık Rabbim hayırlısını nasip etsinSizin belli hayırlı olsun kanda pozitif zaten çatlatma iğnesi yarım doz çok etki edeceğini düşünmüyorum
İğne betayi anlık düşürüp yukseltemez canım öyle birşey bence olmazBenimde anlamadığım o nokto ya test yanlış yada dün ki ignede bir sıkıntı oldu çünkü hemen 10 saniyede çıktı belirlesti
AminAy inşallah pozitiftir ya bilemedim ki konu açanlar olmuş daha önce kanda etkisi 20 30 falan oluyormuş değer de yarım doz bakalım artık Rabbim hayırlısını nasip etsin
Bende bugün 7.günumdeyim sabah test yaptım silik çıktı dün kan verdim 0.1 çıktı benimkiside tutmadı sanirsamEvet 2. Hafta transfer olanlar şuan burada yarın yada pazartesi günü ilk haftadakilerin kan sonucu çıkacak artık sonrasında siz varsınız size devrediyoruz artık
Dün promester progesteron iğne vuruldum ondan sonra kan verdim 5.gün embriyosu dün 6.günümdu bugün 7.günüm ama çok az silik çıktıMerhaba 2 Eylül salı günü iki embriyo transferi oldum bugün 13 Eylül cumartesi hamile olduğumu öğrendimdarısı tüm isteyenlerin başına olsun sormak istedikleriniz varsa cevaplarım
Benimki 6.gun erkenmi verdim acaba birde promester progesteron iğne vuruldum ondan sonra verdim kanı o betayı etkileyebiliyormjs iki erken gebelik yaptım ikisindede çizgi gözüküyor
6. Gün için erken ama iğne etkiler mi bilmiyorum bide dün kanda çıkmayıp bu gün kaset teste çıkmaz bence yinede dediğim gibi bilmiyorum sabırla beklemen en doğrusu hem yıpranmazsin hem en iyi en doğru sonucu alırsın canm hakkımızda hayırlısı olsun veriyorsa bir hayır vermiyorsa bin hayır vardırDünkü ne göre bu hemen çıktı sabah ilk idrarla yaptım ve daha belirgin oldu hemen çıktı teste dairde şikayetler var bilemiyorum artık ne olur ne olmaz birisi çok erken 4 5 günde tutuluyor falan dedi
Doktorun arayıp bilgi verecektir canım sanaHanımlar yarın saat 1 de transferim var. Yanımda ne götüreyim ne yapayım bana bilgi verir misiniz rica etsem. İlk olacağı için bir bilgim yok
Canım doktorunu arayıp söyledin mi sen bekle sen gününü ilaçlarını bırakmaDün promester progesteron iğne vuruldum ondan sonra kan verdim 5.gün embriyosu dün 6.günümdu bugün 7.günüm ama çok az silik çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?