- 15 Şubat 2009
- 4.044
- 1.966
- 723
Benımde dizlerim ayaklarıma ağrı vurdu hep inşallah tutar olumlu olur sağlıkla ilerler
İnşaAllah bu belirtilerimiz bebiş belirtisiEvet canım kasıktan ayağa vuran ağrı aynısını yasadım şimdi markete gittim alışvetiş yaptım zor geldim bacagım geri çekiyor beni kasılıyor sabah bişeyim yoktu şimdi yine başladı
İnşaAllah bu belirtilerimiz bebiş belirtisi
İnşallahİnşaAllah bu belirtilerimiz bebiş belirtisi
Adet olacakmışım gibi ağrılar var ara ara gelip gidiyor ilk günler bel ağrısı yaşadım o geçti ama sancılar halen geçmedi göğüslerimde hafif dolgunluk oluştu onun dışında bir belirtim olmadı . İlk transferimde bel ağrısı ve göğüslerde dolgunluk yaşamamıştım bu 2.transferimdi bunda ki tek fark bu diyebilirimHayirli olsun canım daim olsun insallahh degerlerin guzelce artsinbelirtin varmiydi nelerdi?
Naptın canım çıktımı kan sonucunBen arayayım mi bir doktorumu test günüme 3 gün var
Bu fitil geri akıyor işe yaramıyor gibi hissediyorum ilk denemem benimde 27 eylülde oldu transferim. 2 saat de yatsam bazen parça parça fitil geliyor büyük parçalar halindeDogal siklus sadece fitil varigne olsa bel ağrısı kaşık agrisi fazlasiyla yapiyrduuuum
Bende 27 sinde orada oldum transferimi inşallah iyi sonuç alırızNo v a r t
Hepimizde aynı oluyor merak etme ben fitili koyuyorum 10 dk yat dedi sonra 2 dk gezin sonra tekrar yat dedi yarım saat yeterli dedi doktorum.bu arada aynı gün transfer olmuşuzBu fitil geri akıyor işe yaramıyor gibi hissediyorum ilk denemem benimde 27 eylülde oldu transferim. 2 saat de yatsam bazen parça parça fitil geliyor büyük parçalar halinde
Az az gidiyir bnce artk vsjinada istemiyr zorlaniyrm bn ama o erimesi yetiyr diye düşünüyorumBu fitil geri akıyor işe yaramıyor gibi hissediyorum ilk denemem benimde 27 eylülde oldu transferim. 2 saat de yatsam bazen parça parça fitil geliyor büyük parçalar halinde
Aa hayırlı olsn doktrnz kim nasl bir tedavi uyguluyor ilk teansfermiBende 27 sinde orada oldum transferimi inşallah iyi sonuç alırız
Var 8e yükselmişA adaselinkara haber varmi kuzum
Aaa geç mi tutunmus ozmn inşallah yükselir canm gününe kdr bekle diğer kan icinVar 8e yükselmiş
Bilmiyorum ki dün 3,44du bugün 7,89Aaa geç mi tutunmus ozmn inşallah yükselir canm gününe kdr bekle diğer kan icin
5 üstü de gebelik ama ya yeni tutundu gününde ver artk doktrn ne dedigi önemliBilmiyorum ki dün 3,44du bugün 7,89
Bende orda oldumAa hayırlı olsn doktrnz kim nasl bir tedavi uyguluyor ilk teansfermi
Aa gercktnmi pozitifsinz de ay çok sevindm ilk denemenzmiydi doktrnz hangisiBende orda oldum
Yaaa inşallah iyi haberler alırız ayın 7sinde test vericez o zaman ikimizdeHepimizde aynı oluyor merak etme ben fitili koyuyorum 10 dk yat dedi sonra 2 dk gezin sonra tekrar yat dedi yarım saat yeterli dedi doktorum.bu arada aynı gün transfer olmuşuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?