Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Benımde dizlerim ayaklarıma ağrı vurdu hep inşallah tutar olumlu olur sağlıkla ilerler

Evet canım kasıktan ayağa vuran ağrı aynısını yasadım şimdi markete gittim alışvetiş yaptım zor geldim bacagım geri çekiyor beni kasılıyor sabah bişeyim yoktu şimdi yine başladı
İnşaAllah bu belirtilerimiz bebiş belirtisi

Hayirli olsun canım daim olsun insallahh degerlerin guzelce artsin belirtin varmiydi nelerdi?
Adet olacakmışım gibi ağrılar var ara ara gelip gidiyor ilk günler bel ağrısı yaşadım o geçti ama sancılar halen geçmedi göğüslerimde hafif dolgunluk oluştu onun dışında bir belirtim olmadı . İlk transferimde bel ağrısı ve göğüslerde dolgunluk yaşamamıştım bu 2.transferimdi bunda ki tek fark bu diyebilirim

Dogal siklus sadece fitil var igne olsa bel ağrısı kaşık agrisi fazlasiyla yapiyrduuuum
Bu fitil geri akıyor işe yaramıyor gibi hissediyorum ilk denemem benimde 27 eylülde oldu transferim. 2 saat de yatsam bazen parça parça fitil geliyor büyük parçalar halinde

Bu fitil geri akıyor işe yaramıyor gibi hissediyorum ilk denemem benimde 27 eylülde oldu transferim. 2 saat de yatsam bazen parça parça fitil geliyor büyük parçalar halinde
Hepimizde aynı oluyor merak etme ben fitili koyuyorum 10 dk yat dedi sonra 2 dk gezin sonra tekrar yat dedi yarım saat yeterli dedi doktorum.bu arada aynı gün transfer olmuşuz

Az az gidiyir bnce artk vsjinada istemiyr zorlaniyrm bn ama o erimesi yetiyr diye düşünüyorum

Evet yani tranferin 5.ci günü tutunmuş şimdi 2 gün bekleyip 2 katı olamsi için dua edecez

Yeni salgilaniyor yani beta o yüzden kafanı hicbirseye takma 2 gün sonra test yap tekrardan ilacinida ic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…