- 26 Haziran 2024
- 1.305
- 194
- 43
- 26
5 üzeri pozitif diye kabul ediliyor şuan pozitif ikiye katlanmış 24 satteİnşallah pozitiftir bu artışın sebebi
Hadi inşallah test gününe kaç gün var peki5 üzeri pozitif diye kabul ediliyor şuan pozitif ikiye katlanmış 24 satte
aynı gün olmuşuzT+4 daha benim 27sinde oldu transferim sizin ki ne zamandı ben tüm konuşmaları okuyamadım kusura bakmayın
3 gün var bugün 9Hadi inşallah test gününe kaç gün var peki
Adaselin gerçekten ilk defa böyle birşey görüyorum bu forumda. Bu değer artışın yüzümü gülümsetti. Umarım güzelce artar değerin ve gebelik haberini de verirsin inşallah. Heyecanini çok iyi anliyorum. Vazgecmeyisini de. Birazcık yaşına da veriyorum . İçimden de ah Selin ah Selin dediğimde oldu yalan degil. Erken kan verdiğinde falanBilmiyorum ki dün 3,44du bugün 7,89
Merhaba kimyasal olan da pgt yaptırmış mıydınız ?Esden kaynkliydi ama bir kimyasl bi negatif oldu bunda ne oluck baklm biyopsi ypti mesela cizikler olusti lipid serum takti
Yok geçen mart ayında donduruldu kalp tedavin yüzünden ertelemiştik bu aya nasip oldu transferNiye böyle oldu bu sayfa
aynı gün olmuşuztaze transfer mi sizin
Adaselin gerçekten ilk defa böyle birşey görüyorum bu forumda. Bu değer artışın yüzümü gülümsetti. Umarım güzelce artar değerin ve gebelik haberini de verirsin inşallah. Heyecanini çok iyi anliyorum. Vazgecmeyisini de. Birazcık yaşına da veriyorum . İçimden de ah Selin ah Selin dediğimde oldu yalan degil. Erken kan verdiğinde falanama bu sonuç beni de mutlu etti . Yazmadan da edemedim. Hadi ha
Ada sonuç çıktımıValla benimkinin kimisi düşmüyor haralde size güzel birşey yazdimmkimse görmedi kfkfkf
Sakın erken test yapmayın gününüzü bekleyin ve inanarak ismi azam duasını namazınızi kılın dua edin inanarak el açtım Allah'ım diyerekAdaselin gerçekten ilk defa böyle birşey görüyorum bu forumda. Bu değer artışın yüzümü gülümsetti. Umarım güzelce artar değerin ve gebelik haberini de verirsin inşallah. Heyecanini çok iyi anliyorum. Vazgecmeyisini de. Birazcık yaşına da veriyorum . İçimden de ah Selin ah Selin dediğimde oldu yalan degil. Erken kan verdiğinde falanama bu sonuç beni de mutlu etti . Yazmadan da edemedim. Hadi hayırlısı.
Ben anlamadım şimdi 8 ne oluyor kiBugün lekelenmede geldi teşekkür ederim canım benim ben pazar günü 0i gordum burdakilerin hepsi geçmiş olsun dedi hayır erken verdim dedim dün 3,44 çıktı hepsi olumsuz dedi hayır dedim bir anda bu kadar yükselmez dedim bugün 8 olmuş
hayırlısıyla inşallah üç gün sonra daha da yükselmiş olacak inanıyorum ben3 gün var bugün 9
Günum
Çıktı attım bak ikiye katlanmış nerdesin senAda sonuç çıktımı
Dün 3,44 dü beta bugün 8 ikiye katlanmiş bacım 24 satte 5 üzeri pozitif oluyorBen anlamadım şimdi 8 ne oluyor ki
Aaa çok geçmiş olsun benim taze transfer 5.gün embriyosu 3 tane transfer oldum 3 üde tutarsa artık Allah yardımcım olsunYok geçen mart ayında donduruldu kalp tedavin yüzünden ertelemiştik bu aya nasip oldu transfer
Aaa şimdi gördüm yükseliş gayet iyi ada 2 gün sonra inşallah daha da yükselir 5 ve üzeri pozitif deniyorBugün lekelenmede geldi teşekkür ederim canım benim ben pazar günü 0i gordum burdakilerin hepsi geçmiş olsun dedi hayır erken verdim dedim dün 3,44 çıktı hepsi olumsuz dedi hayır dedim bir anda bu kadar yükselmez dedim bugün 8 olmuş
İnşallah canlarım inşallah inşallahAaa şimdi gördüm yükseliş gayet iyi ada 2 gün sonra inşallah daha da yükselir 5 ve üzeri pozitif deniyor
Hadi gözün aydın olsun maşallah subhanallah inşallah daha iyi olucakDün 3,44 dü beta bugün 8 ikiye katlanmiş bacım 24 satte 5 üzeri pozitif oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?