Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Merhaba tüp Bebek ilaçları guatr değeri cikarir mi...benimnnegatif oldu .ilaçları bıraktım değer kendiliğinden düşer mi

Bilmiyorum ki dün 3,44du bugün 7,89
Adaselin gerçekten ilk defa böyle birşey görüyorum bu forumda. Bu değer artışın yüzümü gülümsetti. Umarım güzelce artar değerin ve gebelik haberini de verirsin inşallah. Heyecanini çok iyi anliyorum. Vazgecmeyisini de. Birazcık yaşına da veriyorum . İçimden de ah Selin ah Selin dediğimde oldu yalan degil. Erken kan verdiğinde falan ama bu sonuç beni de mutlu etti . Yazmadan da edemedim. Hadi hayırlısı.

Bugün lekelenmede geldi teşekkür ederim canım benim ben pazar günü 0i gordum burdakilerin hepsi geçmiş olsun dedi hayır erken verdim dedim dün 3,44 çıktı hepsi olumsuz dedi hayır dedim bir anda bu kadar yükselmez dedim bugün 8 olmuş

Sakın erken test yapmayın gününüzü bekleyin ve inanarak ismi azam duasını namazınızi kılın dua edin inanarak el açtım Allah'ım diyerek

Ben anlamadım şimdi 8 ne oluyor ki

Aaa şimdi gördüm yükseliş gayet iyi ada 2 gün sonra inşallah daha da yükselir 5 ve üzeri pozitif deniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…