• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Ay evet benim çoğu tanıdığım Bülent hocaya da gitti ama olmadı Kıbrıs’a gittiler ilk denemede pozitif aldılar
Benim ilk bahçecide bana verdi coraspini diyorum ki bak bu ilaç bana yaramıyo ben bunu içince kanamam başlıyo yok öyle şey olurmu dedi kanama durmadı en sonunda kimyasal oldu. Ondan sıbra bıtane embriyom vardı bu sefer yine bahçecide başka doktıra gittim oda bana coraspin verdi dedim hocam bu bana dokunuyo olmaz öyle şey dedi..buda olmassa genetik taramalı yaparım dedi beni soyacak tı bende salağım ya dimi. Kazığı bıkere yerım ben. Cıraspini agzıma bile koymadım hamile kaldım. Ama tabi 8+4 de kalbi durdu kürtaj oldum ama sonuç olarak hamile kaldım

Benim ilk bahçecide bana verdi coraspini diyorum ki bak bu ilaç bana yaramıyo ben bunu içince kanamam başlıyo yok öyle şey olurmu dedi kanama durmadı en sonunda kimyasal oldu. Ondan sıbra bıtane embriyom vardı bu sefer yine bahçecide başka doktıra gittim oda bana coraspin verdi dedim hocam bu bana dokunuyo olmaz öyle şey dedi..buda olmassa genetik taramalı yaparım dedi beni soyacak tı bende salağım ya dimi. Kazığı bıkere yerım ben. Cıraspini agzıma bile koymadım hamile kaldım. Ama tabi 8+4 de kalbi durdu kürtaj oldum ama sonuç olarak hamile kaldım
Yaaa o doktorlar varya gerçekten bazılarına laf anlatamıyorsun illa onun bildiği olacak tamam da yaramıyor Allah korusun ya anneye bir şey olsa önce anne sağlığı yani

Yaaa o doktorlar varya gerçekten bazılarına laf anlatamıyorsun illa onun bildiği olacak tamam da yaramıyor Allah korusun ya anneye bir şey olsa önce anne sağlığı yani
Canım bebek tutulursa bidaha gitmeyiz onlarında ekmeği kesilir olmasınki durmadan gidelim olay bu

Ben bugün 6 günüm erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı bide yarın yada öbürgün yaparım kan günüm pazar günü kanı tam zamanında vericem ama erken vermicem değer düşük çıkarsa hiç moralimi bozmayım gerçi ben kendimi negatife de hazırlamıştım ama bugün pozitif gördüm bakalım hayırlısı
Çok sevindiiimm pozitifi gördün inşallah geriside gelir canım 🥰 bu kaçıncıydı senin

Kızlarım benim de pozitifmiş ama değerin iki katlaması gerekiyormuş iki gün sonra kan verin dediler daha önceki verdiğim testleri söyledim iğneyle etkisi ola bilir bu günü baz alacağız biz dedi dua edin ne olur sağlıkla ilerlersin 🥹🙏

Güzel olumlu düşün olumlu olsun bol bol Yusuf suresi inşirah Dinle beni o kadar çok rahatlatıyor ki bide ağlıyorum dinleyince annelik çok kutsal ya Rabbim hepimize pozitif nasip et
Rabbim bu yolda ne kadar kardeşimiz varsa hepimizin inşallah gönlüne göre Rabbim evlatlar nasip etsin birini negatif duyunca çok üzülüyırum diyorum emekler boşa gitti çünkü kendimde yaşadıgım için. Oyüzden herkes pozitif olsun istiyorum inşalllah

Kızlarım benim de pozitifmiş ama değerin iki katlaması gerekiyormuş iki gün sonra kan verin dediler daha önceki verdiğim testleri söyledim iğneyle etkisi ola bilir bu günü baz alacağız biz dedi dua edin ne olur sağlıkla ilerlersin 🥹🙏
İnşallah canım dualarımız hepimiz için

Rabbim bu yolda ne kadar kardeşimiz varsa hepimizin inşallah gönlüne göre Rabbim evlatlar nasip etsin birini negatif duyunca çok üzülüyırum diyorum emekler boşa gitti çünkü kendimde yaşadıgım için. Oyüzden herkes pozitif olsun istiyorum inşalllah
Parayı her türlü eşlerimiz hallediyor Allah onlardan razı olsun ama bu süreç o kadar zor ki o hormonlar baş ağrıları Rabbim hepimize pozitifli haber nasip eylesin her dua ettiğimde herkese dua ediyorum vallahi çok üzülüyorum bende

İnşallah Allah bizi de mutlu edecek bu sefer 🧿 🙏maşallah umarım sağlıkla tutunuyordur sana 💕

Yaaaa hayırlı olsunnnnn Allah katlanarak attırtmayı nasip etsin bize de dua et olur mu 🥹🩷

Onada zaman lazım işten izin almak vs lazım işte 🙂↕️ benim eşim asker mesela imkansız benle Dr.a bile gelemiyor bazen kıyamıyorum nöbetten geldiğinde falan
Çok rahat 15 gün lazım aslında ben burda doktora gittim eşim bi opuda geldi bide transferde hastane bana yakın ona hiç izin aldırmadım kendim hallettim. Aslında kıbrısada gidilir sonuçta pasaport yok vize yok bin uçağa git bigün opuya gelir bi gün de transfere.

Çok rahat 15 gün lazım aslında ben burda doktora gittim eşim bi opuda geldi bide transferde hastane bana yakın ona hiç izin aldırmadım kendim hallettim. Aslında kıbrısada gidilir sonuçta pasaport yok vize yok bin uçağa git bigün opuya gelir bi gün de transfere.
Ben novaart a taaa törekentten de uzakta oturuyorum git gel yapıyorum bazen koyuyor bi kan için çağırıyorlar mesela uzak olunca ne bileyim 🤷🏻‍♀️

Back
X