• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Ben novaart a taaa törekentten de uzakta oturuyorum git gel yapıyorum bazen koyuyor bi kan için çağırıyorlar mesela uzak olunca ne bileyim 🤷🏻‍♀️
Hastanenin yakın olması büyük avantaj başka hastanelerde konuşmuştum fakat uzaklardı opu öncesi biliyosunuz çok önemli fazla yürüyüş egzersiz bunlar yasak oyüzden bende yakında tercih ettim sırf eşim işinden olmasin diye

Hastanenin yakın olması büyük avantaj başka hastanelerde konuşmuştum fakat uzaklardı opu öncesi biliyosunuz çok önemli fazla yürüyüş egzersiz bunlar yasak oyüzden bende yakında tercih ettim sırf eşim işinden olmasin diye
Sen şanslıymışsın canım benim öyle olmadı öneriyle hastaneyi buldum ama evime en uzak yer çıktı yani Ankara’nın iki ucundayız 😅

Sen şanslıymışsın canım benim öyle olmadı öneriyle hastaneyi buldum ama evime en uzak yer çıktı yani Ankara’nın iki ucundayız 😅
Ben kendim İstanbul'dayım okadar çok hastane aradım ki hepsinden fiyat aldım bi çoğu çok pahalıydı tedavi aynı parası niye farklı dimi ama bütün doktorlar aynı şeyi yapıyo

İsimleri para ediyor kuzum onların işte ticarerhaneler resmen
Bide mesela sen başka merkezlerde bikaç kez deniyosun olmuyo öyle isim yapmış bi merkeze git tek seferde seni hamile kalman için herşey yapıyolar ondan sonra hemen reklam. Dış merkezlerde 5 deneme bizde tek seferde pozitif gördük😅😅😅ya bunlar çok fena

Bide mesela sen başka merkezlerde bikaç kez deniyosun olmuyo öyle isim yapmış bi merkeze git tek seferde seni hamile kalman için herşey yapıyolar ondan sonra hemen reklam. Dış merkezlerde 5 deneme bizde tek seferde pozitif gördük😅😅😅ya bunlar çok fen

Bide mesela sen başka merkezlerde bikaç kez deniyosun olmuyo öyle isim yapmış bi merkeze git tek seferde seni hamile kalman için herşey yapıyolar ondan sonra hemen reklam. Dış merkezlerde 5 deneme bizde tek seferde pozitif gördük😅😅😅ya bunlar çok fena
Evet Gerçekten fenalar kötüler mecbur kaldığımız için veriyoruz elimizdekini avucumuzdakini . Ama her şeyde de bir hayır vardır Allah belki de olması gerektiği zaman verecek onu bize o zaman tattıracak o güzel duyguyu🥰

Evet Gerçekten fenalar kötüler mecbur kaldığımız için veriyoruz elimizdekini avucumuzdakini . Ama her şeyde de bir hayır vardır Allah belki de olması gerektiği zaman verecek onu bize o zaman tattıracak o güzel duyguyu🥰
3 yıldır tedavi görüyorum elinde avucumda ne var harcadım bişeyim kalmadı kimki bile isteye insanları böyle zor duruma koyuyor Rabbim yedirmesin darphane gibi para basıyolar. Hastane değil darphane

3 yıldır tedavi görüyorum elinde avucumda ne var harcadım bişeyim kalmadı kimki bile isteye insanları böyle zor duruma koyuyor Rabbim yedirmesin darphane gibi para basıyolar. Hastane değil darphane
Evet
evet mesela bebekloiding bebekloiding iyi biliyordur aynı merkeze gidiyoruz doktor hem devlette bölüm başkanı hem merkezde ikiz kardeşiyle aynı sistem. bir kişiyi odada muayene ediyor o üstünü giyene kadar diğer odada öbür hastayı muayene ediyor. o da üstünü giyene kadar diğerine bilgi veriyor bu şekil devam sürekli paraya para der mi tabi

Ben aşırı hassasım ya herşeye ağlamak geliyor içimden sadece hiç bir belirti yok kollamıyorum da var mı yok mu diye aslında 🙁

Kızlar benim de 2. Gün arada kasık ağrısı ve yanı sıra da bel ağrım var normal mi değil mi bilemiyorum da

Back
X