• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Çok severek takip ettiğim bir başlıktı Eylül ayında transfer olanlar grubu bende 2 eylülde transfer oldum ve sabırsız olup 6.gğn ka verdim ve yıkıldım sonucuda zaten olumsuz oldu ama hala burada yazılanları sonuna kadar okuyorum hep 🥰 olumlu olanlar gözünüz aydın olumsuz olanlar be kadar üzülmeyin dedemde insanın dünyası başına yıkılıyor Allah büyük inşallah bizde birgün o evlat sevgisini tadarız 🤲🏻
Çok üzgünüm diyecek söz bulamıyorum Bizlerde bekleme sürecindeyiz Allah'ım herkesin kucağını doldursun ❤️

Kızlar olumsuz olanlar başlık konu açtım Eylül transfer olumsuz kimyasal arkadaşlar toplanın diye tekrardan transferlerimiz de birbirimize destek olalım daha devam ediyor katılmak isterseniz

Evde yat yat sıkıldım dısarı cıktım pazartesı gunu 7.gunum transfer sonrası kan verecegım kafamı rahatlatmam lazım

Çok erken moralinizi bozmayın bence
Yok bende genelde erken cıkıyor testte enazından kafam rahat eder
Vala ben sabahtan hiç boş durmadım iş güç ortalık topladık ablamla akşam yemegını de yaptık koyduk ocağa bır Türk kahvesı içtim şimdi oturdum siz ne yapıyorsunuz
Ben 5gundur kahve içmedim nargile içmedim çok özledim :anneadayı:

Back
X