- 22 Mayıs 2023
- 111
- 73
- 28
- 31
154Sen kaçla öğrendin canım gebeliğini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
154Sen kaçla öğrendin canım gebeliğini
Çok üzgünüm diyecek söz bulamıyorum Bizlerde bekleme sürecindeyiz Allah'ım herkesin kucağını doldursunÇok severek takip ettiğim bir başlıktı Eylül ayında transfer olanlar grubu bende 2 eylülde transfer oldum ve sabırsız olup 6.gğn ka verdim ve yıkıldım sonucuda zaten olumsuz oldu ama hala burada yazılanları sonuna kadar okuyorum hepolumlu olanlar gözünüz aydın olumsuz olanlar be kadar üzülmeyin dedemde insanın dünyası başına yıkılıyor Allah büyük inşallah bizde birgün o evlat sevgisini tadarız
![]()
Allah sizi kahretmesin isiyecek herşeye işemizsiz kizz bu ne siz neler yapmışsınızBende şimdi dış macunuma isedim![]()
5.gün idiKacinci gün embriyosu
Ben mi canım ben isem eğer daha dün verdim ya doktor pazar ya da Salı ver dedi her gün kan vermek yıpratır Salı ver istersen dedi ama dayanamam herhalde pazar tekrar veririmElif bugün sen verecek misin Beta canım 48 saat geçti
İnşallah güzel sonuçlarla gelirsinBen mi canım ben isem eğer daha dün verdim ya doktor pazar ya da Salı ver dedi her gün kan vermek yıpratır Salı ver istersen dedi ama dayanamam herhalde pazar tekrar veririm
İnşallahh Allah’ım hayırlısını nasip etsinİnşallah güzel sonuçlarla gelirsin
amin inşallah canım benimİnşallahh Allah’ım hayırlısını nasip etsin
Çok erken moralinizi bozmayın benceBende bu sabah bi yapsam mı dedim ama 5. gün çok erken çıkmaz diye 7. Gün mü yapsam diyorum
Vala ben sabahtan hiç boş durmadım iş güç ortalık topladık ablamla akşam yemegını de yaptık koyduk ocağa bır Türk kahvesı içtim şimdi oturdum siz ne yapıyorsunuzKizlar sesiniz cikmiyor nerdesiniz neler yapıyorsunuz
Yok bende genelde erken cıkıyor testte enazından kafam rahat ederÇok erken moralinizi bozmayın bence
Ben 5gundur kahve içmedim nargile içmedim çok özledimVala ben sabahtan hiç boş durmadım iş güç ortalık topladık ablamla akşam yemegını de yaptık koyduk ocağa bır Türk kahvesı içtim şimdi oturdum siz ne yapıyorsunuz
Burayada yazarmisin benimde 7. Günüm ama cesaret edemiyorumEvde yat yat sıkıldım dısarı cıktım pazartesı gunu 7.gunum transfer sonrası kan verecegım kafamı rahatlatmam lazım
Nargile zaten içme ama Türk kahvesi 1 fincan içebilirsinYok bende genelde erken cıkıyor testte enazından kafam rahat eder
Ben 5gundur kahve içmedim nargile içmedim çok özledim![]()
Araştırmada aile hekiminden randevu aldım gece cıkar haber verırım ınsaAllah ozele gıtmeyı dusunmuyorum tekrar tekrar vermek gerekebılır dıyeBurayada yazarmisin benimde 7. Günüm ama cesaret edemiyorum
İçeyim ozaman kahve saol canımNargile zaten içme ama Türk kahvesi 1 fincan içebilirsin
29 eyluldemı transfer oldun sendeBurayada yazarmisin benimde 7. Günüm ama cesaret edemiyorum