- 25 Ekim 2023
- 496
- 422
- 23
27 Eylül 7.gunum29 eyluldemı transfer oldun sende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
27 Eylül 7.gunum29 eyluldemı transfer oldun sende
Eğer sen 29 eylülde olduysan 7. Gün degilki29 eyluldemı transfer oldun sende
Pazartesi 7.gün olacak bugün 5.günEğer sen 29 eylülde olduysan 7. Gün degilki
Benim bu gün hiç birşey yok bir tek dün geldi kontrol sağladım devamlı ama şu anlık gelen giden yok buda bu risk sanırımBenim de geçen hafta pembe kanamam oldu 5 haftalıkken. Sonraki iki gün de kahverengi oldu. Ama böyle yoğun ped dolduracak kadar değildi. Embriyo tutunurken kanama alanı olurmuş ya vücuttan atılması ya da emilmesi gerekirmiş. Doktorum bu hafta kalp atışı için gittiğimde kanama alanının hala durduğunu ve 10.haftaya kadar riskin olduğunu ama kırmızı olmadıkça çok takılmamam gerektiğini söyledi.
Progestan fitil ve 2 günde bir iğneye devam ediyorum. 5 günde prednol kullanmamı istedi
Belirti varmı nasıl hissediyosun kendiniYok bende genelde erken cıkıyor testte enazından kafam rahat eder
Ben 5gundur kahve içmedim nargile içmedim çok özledim![]()
Ayakta cok kalamıyorum kasıktan bacagıma atan agrı var onun haricinde değişiklik yok senin kaçıncı günün sende varmıBelirti varmı nasıl hissediyosun kendini
Salı transfer oldum t.+4 Bnmde ara sıra karnım ağrıyo baş ağrısı bide miğdem bulanıyor ona bağlımı bilmiyorum ama. Başka bşy yok Bnmde rahatım.Ayakta cok kalamıyorum kasıktan bacagıma atan agrı var onun haricinde değişiklik yok senin kaçıncı günün sende varmı
30eylulde benden bırgun sonra senın transferın olmu inşaAllah olumlu haberler veririz hepimizSalı transfer oldum t.+4 Bnmde ara sıra karnım ağrıyo baş ağrısı bide miğdem bulanıyor ona bağlımı bilmiyorum ama. Başka bşy yok Bnmde rahatım.
Bende salı transfer oldum çift embriyo zaman hiç geçmiyor kiSalı transfer oldum t.+4 Bnmde ara sıra karnım ağrıyo baş ağrısı bide miğdem bulanıyor ona bağlımı bilmiyorum ama. Başka bşy yok Bnmde rahatım.
Afıyet bal şeker olsunAraştırmada aile hekiminden randevu aldım gece cıkar haber verırım ınsaAllah ozele gıtmeyı dusunmuyorum tekrar tekrar vermek gerekebılır dıye
İçeyim ozaman kahve saol canım
Geçecek canım bizde geçen kızlarla öyleydik ama gectıBende salı transfer oldum çift embriyo zaman hiç geçmiyor ki![]()
Yo yo yoooo test yapma sakın bak arkadaşlar test yaptı duramadı stres yaptılar kendılerıne test yapma günün gelsin kan verVallahi bilmem artık en erken hangı gun nasıl test yapsam dıye dusunuyorum![]()
Aynen bende buralardayım. Tek bnm 5.gün 4 aa konduBende salı transfer oldum çift embriyo zaman hiç geçmiyor ki![]()
Geçecek bekliyoruz bakalımBende salı transfer oldum çift embriyo zaman hiç geçmiyor ki![]()
Ben stres yapmayın diye kalitelerini sormadım ve 3. Denemem artıkAynen bende buralardayım. Tek bnm 5.gün 4 aa kondu
Kırmızı değilse telaş yapmayınBenim bu gün hiç birşey yok bir tek dün geldi kontrol sağladım devamlı ama şu anlık gelen giden yok buda bu risk sanırım
Benım kafamın aynısıVallahi bilmem artık en erken hangı gun nasıl test yapsam dıye dusunuyorum![]()