Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Artık sonuna geldik şöyle bir şey var vicdanen aşırı rahatım çünkü faydası olabilecek her şeyi yaptırdım beslenmeme dinlenmeme yürüyüşüme her şeyime dikkat ettim ilaçlarımı saati saatine kullandım.Keşke şunu da yapsaydım diyeceğim hiçbir şey yok sigara içen biriydim 4 yıl önce bıraktım tedavi süreçlerimde paketli gıda dahi tüketmedim çok sağlıklı beslendim Rabbim görüyor dilerse nasip eder hepimiz aynı yollardan geçiyoruz yaşadıklarımızı hissettiklerimizi başka kimse anlayamaz herkes için kendimle beraber içtenlikle dua ediyorum inşallah bu sıkıntıları yaşamamış gibi oluruz

Çok güzel yazmışsın, çok güzel düşünüyosun Rabbim seni elbet mükafatlandırır. Bide bu hayatta herşeyin hayırlısı gerçekten ne evlatlar var annesine babasına zulm ediyo. Herkesin sınavı başka türlü bu hayatta ben öyle düşünüyorum. Herşeyi yaradana bırakmamız lazım. Bize doğruyuda yalnışıda gösterir her zaman. Doğurmakla anne baba olunmuyor belkide bi başkasının doğurduğunu kalbimize almamız lazım onuda bilmiyoruz. Belki öyle bi sınav vericez.

Aynen öyle evlat hem nimet hem de imtihan aslında anne olunca da bu dertler bitmeyecek şekil değiştirecek endişeler hiç bitmeyecek

Aynen öyle evlat hem nimet hem de imtihan aslında anne olunca da bu dertler bitmeyecek şekil değiştirecek endişeler hiç bitmeyecek
Aynen öyle pozitif ol gerçekten karamsar olmak bizlere iyi gelmiyor hayat bi sınav. Yere düşmeden bazen öğrenemiyoruz gerçekleri,ayağa nasıl kalktığın önemli. Gülümse her zaman eminim çok güzel anne olucaksın ve seninde sınavın bu nasıl olduğunun bi önemi yok güzel bi anne olucaksın eminim.

İnşallah hepimiz çok güçlüyüz dışardan göründüğü gibi değil çok zor şeylerin üstesinden geliyoruz bu çetin yollar tatlı mı tatlı bebeklerimize çıkar inşallah

Kızlar kafayı yicem T+9 dayım kan testine daha cok var bnde ıdrar testını tekrarladım daha mı silik daha mı belirgin artık seçemiyorum

Eklentiler

• 1000000118.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 17
  • 1000000050.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 17
sano naptın nasıl gidiyor bi belirtin var mı sende de bi panik var mı ben aşırı panikli hissediyorum
Yok canım bende panik yok 15 ekimde kese için gitçem doktorumun yanına belirti aramıyorum artık hamıle olduğum zaman kanlarda belli oldu neden belirti arıyorsun sen

Kızlar kafayı yicem T+9 dayım kan testine daha cok var bnde ıdrar testını tekrarladım daha mı silik daha mı belirgin artık seçemiyorum
Canım erken test verme kollarını mahvetme gününde ver kanını zaten gününde verdıkten sonra iki gün arayla doktorun kan isticek senden gerek yok erken kan vermeye

Canım erken test verme kollarını mahvetme gününde ver kanını zaten gününde verdıkten sonra iki gün arayla doktorun kan isticek senden gerek yok erken kan vermeye
Of bilmiyorum canım gonlum cumartesı ıstıyor da sen de haklısın nedense bu 3. Denemem cift transfer oldugu için mı bilmem cok zor ve yavaş gecıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…