Canım bazen çıkmayabiliyormuş çok var öyle inşallah tutmuştur kanda çıkar niye test yaptın moralini bozdunŞmdi 2 tane test yaptık ikiside negatif çıktı benim tutmadı galiba
Daha şimdi okudum Eylül ayında transfer olacaklar topiğinde. Kan vermiş pozitif ama idrar testi negatif. Kendi test gününü bekle. O gün kan vermeden böyle bir düşünceyi aklına getirmeCanım bazen çıkmayabiliyormuş çok var öyle inşallah tutmuştur kanda çıkar niye test yaptın moralini bozdunBen de çok korkuyorum sonuçtan ama Rabbim ne yazdıysa o olur ne yapalım
Aynen canim idrar testim negatif çıktı kan testim pozitif 8. Gün kan verdim 10. Kan verdim 12 kan verdim daha yeni yeni silik çıktı oda eczaneden aldım yani testi moralinizi hiç bozmayinDaha şimdi okudum Eylül ayında transfer olacaklar topiğinde. Kan vermiş pozitif ama idrar testi negatif. Kendi test gününü bekle. O gün kan vermeden böyle bir düşünceyi aklına getirme
Sağlıkla ilerlesin inşallahAynen canim idrar testim negatif çıktı kan testim pozitif 8. Gün kan verdim 10. Kan verdim 12 kan verdim daha yeni yeni silik çıktı oda eczaneden aldım yani testi moralinizi hiç bozmayin
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun sizinde hamileliğiniz sağlıkla ilerlesin insallahSağlıkla ilerlesin inşallah
Evet evet günlerce çıkmayabiliyomuş bu idrar testlerini kim icat ettiyse zaten...Ömrümüzü yediler bugün gidelim kan verelim kaderimizde ne varsa göreceğiz ne yapalımDaha şimdi okudum Eylül ayında transfer olacaklar topiğinde. Kan vermiş pozitif ama idrar testi negatif. Kendi test gününü bekle. O gün kan vermeden böyle bir düşünceyi aklına getirme
Gaza geldim bilmiyorum yapmıcaktım aslında kan vermeye gidicem birazdan varsa çıkar zaten. Nasip artıkCanım bazen çıkmayabiliyormuş çok var öyle inşallah tutmuştur kanda çıkar niye test yaptın moralini bozdunBen de çok korkuyorum sonuçtan ama Rabbim ne yazdıysa o olur ne yapalım
Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahAynen canim idrar testim negatif çıktı kan testim pozitif 8. Gün kan verdim 10. Kan verdim 12 kan verdim daha yeni yeni silik çıktı oda eczaneden aldım yani testi moralinizi hiç bozmayin
Kaçıncı günün canım inan bak benim teste bugün 13 günüm arrik kan vermiyorum yani 1000 leri gördüm betada yeni silik çıktı idrar testiGaza geldim bilmiyorum yapmıcaktım aslında kan vermeye gidicem birazdan varsa çıkar zaten. Nasip artık
Allah razı olsun csnimRabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
İnşallah pozitif çıkar inşallah çok seviniriz bugün ikimiz de ben de 9.30 da vericemGaza geldim bilmiyorum yapmıcaktım aslında kan vermeye gidicem birazdan varsa çıkar zaten. Nasip artık
İnşallah cnm allah büyük. Ama bi kez umutsuzluk girdimi çıkmıyor. Her şeyin hayır'lısı olsunİnşallah pozitif çıkar inşallah çok seviniriz bugün ikimiz de ben de 9.30 da vericem
İnşallahÇok teşekkür ederim canım Allah razı olsun sizinde hamileliğiniz sağlıkla ilerlesin insallah
İnşallah canım inşallahÇok haklısın bu endişeler bizde daha fazla var sanırım. Doğal sürpriz vs hamile kalanlar testi görüp milyonlara video çekebiliyor bizse hep bir bekleyişteyiz :) Allah sonunu güzel edecek hepimiz için
Benimde 10Bugün 10. Gün oldu.
İdrarlar negatif çıktı bnmBenimde 10pazartesi vereceğim kan normalde salı da
Kan önemli canım içini ferah tut kanını ver inşallah güzel bir değerle öğrenirsinİdrarlar negatif çıktı bnm
14. günü isteyen doktor hiç duymadım canım hele 5. gün embriyosu ise normal gebelik değil ki 10 12 de çıkar senin doktorda vicdan yokmuşBenimde 10pazartesi vereceğim kan normalde salı da
Ben de çok umutsuzum biliyor musun kan vermeye gidiyorum şu an ama nerdeyse eminim olmadığına içimde öyle bir his var adet öncesi bütün semptomlar var sinir gerginlik de başladı kan vermeden bilemeyiz amaİnşallah cnm allah büyük. Ama bi kez umutsuzluk girdimi çıkmıyor. Her şeyin hayır'lısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?