Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Ben de çok umutsuzum biliyor musun kan vermeye gidiyorum şu an ama nerdeyse eminim olmadığına içimde öyle bir his var adet öncesi bütün semptomlar var sinir gerginlik de başladı kan vermeden bilemeyiz ama
Ben hiç uyumadım testlerden sonra inşallah testler yalnıştır. Sende güzel haberler dönersin bende yine senin umudun var idrar yapmadın galiba keşke bende yapmasaydım

14. günü isteyen doktor hiç duymadım canım hele 5. gün embriyosu ise normal gebelik değil ki 10 12 de çıkar senin doktorda vicdan yokmuş
Benimki tutmuşsa eğer direkt kese görünür herhalde bende anlamadım valla aynı merkezde başka doktor hastasına 10 gün sonra kan ver demiş

Ben hiç uyumadım testlerden sonra inşallah testler yalnıştır. Sende güzel haberler dönersin bende yine senin umudun var idrar yapmadın galiba keşke bende yapmasaydım
5. gün yapmıştım negatifti çok kötü oldum sonra yapmadım canım bakalım nasip kan sonucunu görmeden bir şey diyemeyiz

Benm negatif kanda. İnşallah sizlerin tutmuştur
Hayırlısı olsun çok zor bir durum seni anlıyorum 2 kez negatif aldım bunda da ne olacağı belli değil üzülme bir evladın varmış ona sarıl canım belki Rabbim doğal yoldan da nasip eder

Hayırlısı olsun çok zor bir durum seni anlıyorum 2 kez negatif aldım bunda da ne olacağı belli değil üzülme bir evladın varmış ona sarıl canım belki Rabbim doğal yoldan da nasip eder
Öyle Allah'ım önce olmayanlara nasip etsin. Bnm tesellim çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…