Ben hiç uyumadım testlerden sonra inşallah testler yalnıştır. Sende güzel haberler dönersin bende yine senin umudun var idrar yapmadın galiba keşke bende yapmasaydımBen de çok umutsuzum biliyor musun kan vermeye gidiyorum şu an ama nerdeyse eminim olmadığına içimde öyle bir his var adet öncesi bütün semptomlar var sinir gerginlik de başladı kan vermeden bilemeyiz ama
Benimki tutmuşsa eğer direkt kese görünür herhalde bende anlamadım valla aynı merkezde başka doktor hastasına 10 gün sonra kan ver demiş14. günü isteyen doktor hiç duymadım canım hele 5. gün embriyosu ise normal gebelik değil ki 10 12 de çıkar senin doktorda vicdan yokmuş
5. gün yapmıştım negatifti çok kötü oldum sonra yapmadım canım bakalım nasip kan sonucunu görmeden bir şey diyemeyizBen hiç uyumadım testlerden sonra inşallah testler yalnıştır. Sende güzel haberler dönersin bende yine senin umudun var idrar yapmadın galiba keşke bende yapmasaydım
Doğduğu zaman belli olurdu aslında gerek yoktu testeBenimki tutmuşsa eğer direkt kese görünür herhalde bende anlamadım valla aynı merkezde başka doktor hastasına 10 gün sonra kan ver demiş
Aynen öyle bu test gerçekten çok kötü bşy ya hiç böyle değildim şmdi acayip kötü oldum5. gün yapmıştım negatifti çok kötü oldum sonra yapmadım canım bakalım nasip kan sonucunu görmeden bir şey diyemeyiz
O tek çizgi mahvediyor insanı keşke yapmasaydın inşallah bozuktur test ya da çıkarmamıştırAynen öyle bu test gerçekten çok kötü bşy ya hiç böyle değildim şmdi acayip kötü oldum
Bana hiç bozuk gbı gelmedi ama allahım inşallah öyledir.O tek çizgi mahvediyor insanı keşke yapmasaydın inşallah bozuktur test ya da çıkarmamıştır
Ben verdim inşallah güzel haberler alabilirimBen de çok umutsuzum biliyor musun kan vermeye gidiyorum şu an ama nerdeyse eminim olmadığına içimde öyle bir his var adet öncesi bütün semptomlar var sinir gerginlik de başladı kan vermeden bilemeyiz ama
Ben de verdim inşallah olumlu olurBen verdim inşallah güzel haberler alabilirim
İnşallah cnmBen de verdim inşallah olumlu olur
Benm negatif kanda. İnşallah sizlerin tutmuşturİnşallah cnm
Hayırlısı olsun çok zor bir durum seni anlıyorum 2 kez negatif aldım bunda da ne olacağı belli değil üzülme bir evladın varmış ona sarıl canım belki Rabbim doğal yoldan da nasip ederBenm negatif kanda. İnşallah sizlerin tutmuştur
Öyle Allah'ım önce olmayanlara nasip etsin. Bnm tesellim çok şükürHayırlısı olsun çok zor bir durum seni anlıyorum 2 kez negatif aldım bunda da ne olacağı belli değil üzülme bir evladın varmış ona sarıl canım belki Rabbim doğal yoldan da nasip eder
İsteyen iyi anne baba olabilecek merhameti olan herkese nasip etsin mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetineÖyle Allah'ım önce olmayanlara nasip etsin. Bnm tesellim çok şükür
Aminnnnnİsteyen iyi anne baba olabilecek merhameti olan herkese nasip etsin mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine
Hakkınız da hayırlısı olsun dediğiniz gibi tutunacak dalınız var çok şükürÖyle Allah'ım önce olmayanlara nasip etsin. Bnm tesellim çok şükür
Sonucunuz ciktimiBenm negatif kanda. İnşallah sizlerin tutmuştur
0,200 tutmadıSonucunuz ciktimi
Üzülmeyin hakkınızda hayırlısı olsun0,200 tutmadı
Teşekkür ederim tabiki hayırlısı böyleymişÜzülmeyin hakkınızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?