Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

16 si benimde transfer tarihim hayata bakarmisin inşallah sen pozitif Alican bende bekleme surecine giricem birisi için sonken birisi için başlangıç Allah emeklerimizi acılarımzii umutlarimizi boşa cikartmasin insallah
Amin canım cidden çok zor bir yoldu inşallah hayırlısıyla pozitifleri görürüz ❤️

Kızlar çok yakında tüp bebek doktorlarıyla ilişkimiz bitiyor İstanbul Avrupa yakası Küçükçekmece , Bahçelievler, Bakırköy,Beylikdüzü civarı kadın doğum doktoru tavsiyesi olan var mı

2 Eylül 3. Gün 9 hücreli taze transfer oldum . 6 Eylül ovitrella iğnesi yaptım
8/9/10 Eylül çıkan erken gebelik testleri bu şekilde. İğne etkisini biliyorum ama çıkan çizgiyi takip etmek istedim nasipse 12 Eylül de tahlil vereceğim

Eklentiler

• IMG_9330.webp
    IMG_9330.webp
    102,7 KB · Görüntüleme: 71
8/9/10 Eylül çıkan erken gebelik testleri bu şekilde. İğne etkisini biliyorum ama çıkan çizgiyi takip etmek istedim nasipse 12 Eylül de tahlil vereceğim
Merhaba acaba transferden sonra neden ovitrelle vurdunuz. Bende sizinle aynı gün transfer oldum ama ovitrelleyi opudan önce yaptım

Hayırlı olsun sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim darısı bizim başımıza 🥹😍❤️

Kızlar bugün transfer sonrası 9. Gün, ama 3. Gün embriyosuydu 🙈 gözle daha net belli oluyor ama yine de silik ne diyorsunuz var mı 🙈
Hayırlı olsun canım İnşaallah katlanarak artar çok sevindim böyle pozitifler gelince kendim çift çizgiyi görmüşüm gibi seviniyorum umut oluyorsunuz bize❤️🧿

Back
X