Benimde Allah nasip ederse 4 Eylül taze transferBende 4 Eylül de transfer olacağım
Amin canım inşAllahBen de dün transfer oldum canım senin taze mi dondurulmuş muinşallah güzel sonuçlar alırız
Hadi inşallah güzel sonuçlara, ikisi de tutunsunAmin canım inşAllahdondurulmuş embriyoydu canım 2021 yılında dondurmustuk geçen yıl 1 embriyo transferi yaptrdim tutmadı dün 2 embriyo transferi yaptı
Amin inşAllah çok teşekkür ederimHadi inşallah güzel sonuçlara, ikisi de tutunsun
Benim dondurulmuş 2 adet olacak embriyo glue da yaptıracağım ve ilk denememBenimde Allah nasip ederse 4 Eylül taze transfer
İlk transferimde 10. Gün kan testine kadar beklemiştim ama bugün transfer sonrası 2. Gün sanki zaman geçmiyor gibi hissediyorum1 eylülde transfer olanlar kaset test yapmayı düşünüyor musunuz
İlk transferin mi canım yaşın kaç
ben de yüksek ihtimalle ayın 5inde transfer olacağımKızlar eylül 5 inde cuma günü transfer olucağım garip bi heyecan korku var içimde 2. Transferim olucak dilerim Rabbim nasip eder siz ne durumdasınız hangi gün transfer olucaksınız yazın sohbet edelim
Bende aynı senin gibiyim sanki zaman hiç geçmiyor bir de benim doktorum 12. gün kan testi istiyorİlk transferimde 10. Gün kan testine kadar beklemiştim ama bugün transfer sonrası 2. Gün sanki zaman geçmiyor gibi hissediyorumevde de test yapasım var ama 3. Gün embriyosu olduğu için hangi gün yapmam lazım en erken onu tam kestiremiyorum
Bana da 12 gün verdi doktorum, test günüm 13üBende aynı senin gibiyim sanki zaman hiç geçmiyor bir de benim doktorum 12. gün kan testi istiyorbir öncekinde dayanamamıştım yapmıştım sanırım yine yapacağım 7. ya da 8. gün yaparım sanırım 3. gün embriyosu 9. gün idrarda çıkar diyorlar
Ben yapmamak için olabildiğince direnecem1 eylülde transfer olanlar kaset test yapmayı düşünüyor musunuz
Bana da 12 gün verdi doktorum, test günüm 13üsabretmek zor olabilir gerçekten umarım güzel sonuçlar alırız
Benim ki 5. Gün embriyosu doktor 10 gün sonra yani 11 Eylül de kan testi istedi bugün daha 3 Eylül kaldı 7 günBende aynı senin gibiyim sanki zaman hiç geçmiyor bir de benim doktorum 12. gün kan testi istiyorbir öncekinde dayanamamıştım yapmıştım sanırım yine yapacağım 7. ya da 8. gün yaparım sanırım 3. gün embriyosu 9. gün idrarda çıkar diyorlar
Benimde ilk denemem 3. Gün en son bilgi verdiler İnşaallah hala sağlıklılardırBenim dondurulmuş 2 adet olacak embriyo glue da yaptıracağım ve ilk denemem
Benim de test günüm 12’si umarım umarımBana da 12 gün verdi doktorum, test günüm 13üsabretmek zor olabilir gerçekten umarım güzel sonuçlar alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?