Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Bende bu ay tranfer olucam gün belli değil henüz daha rahim kalinlastirma surecindeyim

merhaba arkadaşlar benimde bugün belli oldu transfer günüm ayın 8 inde pazartesi günü olacağım inşallah. 2 tane donmuş embriyom var çift transfer olacağım. Daha önce şubat ayında taze oldum tutmadı. Bu ikinci olacak. Rahim kalınlığı 10 mm dedi ve iyi dedi doktorum. Hakkımızda hayırlısı inşallah

1 eylülde transfer olanlar kaset test yapmayı düşünüyor musunuz
İlk transferimde 10. Gün kan testine kadar beklemiştim ama bugün transfer sonrası 2. Gün sanki zaman geçmiyor gibi hissediyorum evde de test yapasım var ama 3. Gün embriyosu olduğu için hangi gün yapmam lazım en erken onu tam kestiremiyorum

Bende aynı senin gibiyim sanki zaman hiç geçmiyor bir de benim doktorum 12. gün kan testi istiyor bir öncekinde dayanamamıştım yapmıştım sanırım yine yapacağım 7. ya da 8. gün yaparım sanırım 3. gün embriyosu 9. gün idrarda çıkar diyorlar

Bana da 12 gün verdi doktorum, test günüm 13ü sabretmek zor olabilir gerçekten umarım güzel sonuçlar alırız

Bana da 12 gün verdi doktorum, test günüm 13ü sabretmek zor olabilir gerçekten umarım güzel sonuçlar alırız
Benim ki 5. Gün embriyosu doktor 10 gün sonra yani 11 Eylül de kan testi istedi bugün daha 3 Eylül kaldı 7 gün

Kızlar benim 1-2-3 embriyolar hakkında bilgi verdiler 4. Gün vermediler yarın 5. Gün transfer olacağım doktor hanım transfer öncesi bilgi vereceğim dedi. Sizde nasıl ilerledi süreç 4. gün normalde bilgi verilmiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…