İki seneye yakın çift çizgiyi bi kere bile görmeyince insan görmek istiyorBence yapma ben ilk transferimde yapmıştım çift çizgi gördüm ama olumsuzlukla sonuçlandı insan çift çizgi görüp de tutmayınca bi anda yerin dibine çakılıyor
Bende bugün erken gebelik testi aldım yarın sabah yapsam mı emin değilim merakta ediyorum. 1 Eylül de transfer oldum test tarihi 11 EylülYarın test yapmayı düşünen var mı?Ben internetten aldım 5 tane dün geldi son beş gün kala yapmaya başlayım diyorum
Sen yaparsan arkadan biz geliriz birazdaha bekleyelimBende bugün erken gebelik testi aldım yarın sabah yapsam mı emin değilim merakta ediyorum. 1 Eylül de transfer oldum test tarihi 11 Eylülyarın sabah yapsam çok mu erken olur acaba
Yarın biraz erken gibi ben pazar ya da pazartesi yapmayı düşünüyorum dayanabilirsemBende bugün erken gebelik testi aldım yarın sabah yapsam mı emin değilim merakta ediyorum. 1 Eylül de transfer oldum test tarihi 11 Eylülyarın sabah yapsam çok mu erken olur acaba
Hayırlı olsun canım sence biraz erken değilmi test için negatifi görürsen çok üzülürsün bence biraz daha bekle 7.- 8. Gün yapabilirsinAmin Canım inşAllahbende ara ara batmalarim oluyor ama hormon ilaçları kullanıyorum ondan da oluyor olabilir banada ikiz transfer kattilar hayırlısıyla inşAllah tutar. İlk zamanlar da belim ağrıyordu ama şimdi ara ara batma oluyor kasigimdam. 2021 de oglumdabda transfer zamanında böyle oldu çok şükür oğlum oldu. Geçen yılda böyle oldu ama tutmadı . 1 Eylül'de de transfer oldum durum böyle iste hormon ilaçlarından dolayı da olabilir. Bugün 2 erken gebelik testi aldım yarın sabah birini yapmayi düşünüyorum ya
Haklısın canım birimiz yaparsa hepimiz merak ederiz ama ne bilim yinede merak ediyorumSen yaparsan arkadan biz geliriz birazdaha bekleyelim
Hayırlı olsun canım umarım çıkan sonuçlara göre kendini üzmezsin çünkü çok erken ve negatif çıkacak bunu bil lütfenYarın test yapmayı düşünen var mı?Ben internetten aldım 5 tane dün geldi son beş gün kala yapmaya başlayım diyorum
Haklısın canım birimiz yaparsa hepimiz merak ederiz ama ne bilim yinede merak ediyorumben bi 7 8 günü bulmak için direniyorum
Bende de durum aynı sanki oraya bıçak saplanmış gibi oluyor dışarıdan bakınca bişey yok ama sanırım normalMerhaba arkadaşlar pazartesi transferim var inşallah iki gündür prolutex iğne, prednol, coraspirin, estrefom ve folik asit içiyorum. Baskılama ile yapılıyor tedavim. Bu iğne karnımı çok acıtıyor normal mi sormak istedim. Yere doğru eğilemiyorum bile. Soğuk kompleks yapmaya başladım umarım işe yarar.
Evet öyle çıkacak çook erken çünkü pazartesi salı anca yapmaya cesaret edebilirim zatenHayırlı olsun canım umarım çıkan sonuçlara göre kendini üzmezsin çünkü çok erken ve negatif çıkacak bunu bil lütfen
Az kaldı azHaklısın canım birimiz yaparsa hepimiz merak ederiz ama ne bilim yinede merak ediyorum
Merhaba prolutex çok acıtıyor değil mş bende aynı konudan dertliyim valla işe yararsa bilgi verirseniz çok memnun olurumMerhaba arkadaşlar pazartesi transferim var inşallah iki gündür prolutex iğne, prednol, coraspirin, estrefom ve folik asit içiyorum. Baskılama ile yapılıyor tedavim. Bu iğne karnımı çok acıtıyor normal mi sormak istedim. Yere doğru eğilemiyorum bile. Soğuk kompleks yapmaya başladım umarım işe yarar.
1 Eylül transferi olarak bende bir öncü bekliyorum test yaparsanız atabilir misiniz belki ben de sizden cesaret bulup test yapabilirimBende bugün erken gebelik testi aldım yarın sabah yapsam mı emin değilim merakta ediyorum. 1 Eylül de transfer oldum test tarihi 11 Eylülyarın sabah yapsam çok mu erken olur acaba
Sen yaparsan arkadan biz geliriz birazdaha bekleyelim
Neden tutmaz diyorsunuz 5.gune gelmiş sonuçta rakamlara takılma bende 5.gun 2AA Tranferi olucam üzülmüştüm 2aa diye üzülecek bişey yok sevinmelisin demişti doktorum1 saat önce falan transfer oldum. 4. Gün bilgi verilmemişti bugün 1 tane 2bb transfer değildi o da 2 bb tutmaz ki zaten bir tane de 3 bc donduruldu onda da iş çıkmaz ağlaya ağlaya girdim ağlaya ağlaya çıktım
Vururken acıma yanma falan olmuyor ama karnımı sonradan acıtıyor dokunamıyorum bile o kadar. Umarım geçer. Soğuk kompleks çokta işe yaramadı maalesefMerhaba prolutex çok acıtıyor değil mş bende aynı konudan dertliyim valla işe yararsa bilgi verirseniz çok memnun olurum
Merhaba aynı gün transfer olmuşuz mi bebeklerimiz tutunurKızlar eylül 5 inde cuma günü transfer olucağım garip bi heyecan korku var içimde 2. Transferim olucak dilerim Rabbim nasip eder siz ne durumdasınız hangi gün transfer olucaksınız yazın sohbet edelim
Merhaba bende 5 Eylül de oldum inş sonuçlarımız güzel olurMerhaba, ben de 1 Eylülde transfer oldum, umarım sağlıkla ilerler ve hepimiz bebişlerimize kavuşuruz
5 Eylül de ben oldum yani dün inş bebeklerimiz tutunurGüzel sonuçlar alalım inşallah canım hayırlı olsun
Hiç yapmayın ben erkenbgebelik testi yaptım negatif ti hiç yapmayın1 Eylül transferi olarak bende bir öncü bekliyorum test yaparsanız atabilir misiniz belki ben de sizden cesaret bulup test yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?