Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Bence yapma ben ilk transferimde yapmıştım çift çizgi gördüm ama olumsuzlukla sonuçlandı insan çift çizgi görüp de tutmayınca bi anda yerin dibine çakılıyor
İki seneye yakın çift çizgiyi bi kere bile görmeyince insan görmek istiyor çatlatma iğnesinden sonra yapmıştım o çizgiyi görmek için düşün

Yarın test yapmayı düşünen var mı? Ben internetten aldım 5 tane dün geldi son beş gün kala yapmaya başlayım diyorum
Bende bugün erken gebelik testi aldım yarın sabah yapsam mı emin değilim merakta ediyorum. 1 Eylül de transfer oldum test tarihi 11 Eylül yarın sabah yapsam çok mu erken olur acaba

Merhaba arkadaşlar pazartesi transferim var inşallah iki gündür prolutex iğne, prednol, coraspirin, estrefom ve folik asit içiyorum. Baskılama ile yapılıyor tedavim. Bu iğne karnımı çok acıtıyor normal mi sormak istedim. Yere doğru eğilemiyorum bile. Soğuk kompleks yapmaya başladım umarım işe yarar.

Bende bugün erken gebelik testi aldım yarın sabah yapsam mı emin değilim merakta ediyorum. 1 Eylül de transfer oldum test tarihi 11 Eylül yarın sabah yapsam çok mu erken olur acaba
Yarın biraz erken gibi ben pazar ya da pazartesi yapmayı düşünüyorum dayanabilirsem

Hayırlı olsun canım sence biraz erken değilmi test için negatifi görürsen çok üzülürsün bence biraz daha bekle 7.- 8. Gün yapabilirsin

Yarın test yapmayı düşünen var mı? Ben internetten aldım 5 tane dün geldi son beş gün kala yapmaya başlayım diyorum
Hayırlı olsun canım umarım çıkan sonuçlara göre kendini üzmezsin çünkü çok erken ve negatif çıkacak bunu bil lütfen

Bende de durum aynı sanki oraya bıçak saplanmış gibi oluyor dışarıdan bakınca bişey yok ama sanırım normal

Merhaba prolutex çok acıtıyor değil mş bende aynı konudan dertliyim valla işe yararsa bilgi verirseniz çok memnun olurum

1 Eylül transferi olarak bende bir öncü bekliyorum test yaparsanız atabilir misiniz belki ben de sizden cesaret bulup test yapabilirim

Neden tutmaz diyorsunuz 5.gune gelmiş sonuçta rakamlara takılma bende 5.gun 2AA Tranferi olucam üzülmüştüm 2aa diye üzülecek bişey yok sevinmelisin demişti doktorum

Merhaba prolutex çok acıtıyor değil mş bende aynı konudan dertliyim valla işe yararsa bilgi verirseniz çok memnun olurum
Vururken acıma yanma falan olmuyor ama karnımı sonradan acıtıyor dokunamıyorum bile o kadar. Umarım geçer. Soğuk kompleks çokta işe yaramadı maalesef

Kızlar eylül 5 inde cuma günü transfer olucağım garip bi heyecan korku var içimde 2. Transferim olucak dilerim Rabbim nasip eder siz ne durumdasınız hangi gün transfer olucaksınız yazın sohbet edelim
Merhaba aynı gün transfer olmuşuz mi bebeklerimiz tutunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…