Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

8 Eylül de transfer oldum 3.tedavim bu hic bir sorunumuz yok yaş 35 esim ile ayni yaştayiz 5.gün embriyosu kalitesi 3bb ve 2bc ikiside transfer edildi 2 bc olandan hic umudum yok 3bb ile hamile kalanlar varmis sanırım sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda

merhaba arkadaşlar benimde bugün belli oldu transfer günüm ayın 8 inde pazartesi günü olacağım inşallah. 2 tane donmuş embriyom var çift transfer olacağım. Daha önce şubat ayında taze oldum tutmadı. Bu ikinci olacak. Rahim kalınlığı 10 mm dedi ve iyi dedi doktorum. Hakkımızda hayırlısı inşallah 🙏
Ayni gün transfer olmuşuz cok erken ama ne durumdasiniz nasil hissediyorsunuz ben yerime siğamiyorum evde surekli oku oku dur

Yarın transfer+6 olucam erken gebelik testi yaparım varsa çıkar bence 5. Gün embriyosu çünkü
aynı zamanda transfer olmuşuz bugün transfer + 5 bir his yok hiç dinlenmeden işe gidip geliyorum .ben test günüme kadar beklemeyi düşünüyorum siz cesaretlisiniz bende acaba 18 değilde 17 de mi baktırsam diye kafamda deli sorular

aynı zamanda transfer olmuşuz bugün transfer + 5 bir his yok hiç dinlenmeden işe gidip geliyorum .ben test günüme kadar beklemeyi düşünüyorum siz cesaretlisiniz bende acaba 18 değilde 17 de mi baktırsam diye kafamda deli sorular
Benim test günüm 14 Eylül sizin neden bukadar geç 3. Gün embriyosu mu

Benim test günüm 14 Eylül sizin neden bukadar geç 3. Gün embriyosu mu
hayır 5 gün ama doktorum 18 verdi testi gününe neden bilmiyorum sanırım herkese aynısını veriyor 12. gün ... embrloğum.10 gün de yaptırsan çıkar dedi ama napsam bilemedim bugün benim transfer +4 cumartesi öğlen oldum artık kafam gitti iş çıkış saatlerine yaklaştığım için normal :)

Son düzenleme:
hayır 5 gün ama doktorum 18 verdi testi gününe neden bilmiyorum sanırım herkese aynısını veriyor 12. gün ... embrloğum.10 gün de yaptırsan çıkar dedi ama napsam bilemedim bugün benim transfer +4 cumartesi öğlen oldum artık kafam gitti iş çıkış saatlerine yaklaştığım için normal :)
Yanılmıyorsam 6 eylülde beraber transfer olmuştuk benim de 5. Gün emb doktorum test günü için 16 eylül dedi demekki çıkması gerekiyor ben 16 eylülde yaptıracağım, denenebilir 😊

Siz transfer +5 dediniz ondan öylr yazdım ben tabi herkesin test günü farklı oluyor

Bende bugün grip belirtileri gösteriyorum . Transfer günü hariç 4. Günümdeyim
Ben de transfer+6.Günde ufak ufak başladım. Bugün 9. Günüm bayağı toparlandım çok şükür. Bol c vitamini, bol su tüketmeni önerebilirim. Bir de günlük q bardak limonlu ıhlamur

Back
X