- 25 Mart 2025
- 943
- 226
- 18
- 33
Amin inşallahAmin inşallah sağlıklı bi şekilde dünyaya gelir darısı tüm isteyenlerin emek verenlerin bekleyenlerin başına olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallahAmin inşallah sağlıklı bi şekilde dünyaya gelir darısı tüm isteyenlerin emek verenlerin bekleyenlerin başına olsun![]()
Amin canım inşallah2.günden belirti aramaya calisiyorum hic birsey hissetmemiz aslinda cok normal transfer gününden beri sürekli ayni seyleri okuyup okuyup duruyorum ilaclarin yaptığı gerginlik var ustune benim yaşadığım stres ayin 20 si nasıl gelecek nasıl sabredicem bilmiyorum cok zor inşallah pozitif sonuclar aliriz
Bende 4 eylül de transfer oldum 3. Gün taze embriyo ama pek belirtim de yok sadece bugün tek taraflı kasık ağrısı oldu biraz modum düştü açıkcasıYani bel ve kasık ağrım var. Onun dışında herhangi bir belirtim yok. İlaçlardan da olabilir ama
Yalnız olmadığımı bilmek ne güzelAyyy bende bende
TebriklerCanııım kızlaaar, kan sonucum çıktı, sanırım gerçekten gebeyim![]()
Amin amin Allah tez zamanda sizleride hamiş görmeyi nasip etsin bu yıl çok bereketli maşallah doktorum tek koyduğum çift oluyor dedi çok doktordan da duydum aynı şeyi instada gezerkenKızlar maşallah ya ne bereketli topicPozitif alanların betası kat kat sağlıkla artsın, çift çizgi bekleyenler tez zamanda görsün
hamişler bize de dua etsiin
![]()
Çok şükürCanııım kızlaaar, kan sonucum çıktı, sanırım gerçekten gebeyim![]()
Valla harika kalabalık yok hemen randevu bulunuyor bende fırsat olsa memleketime gidicem böyle şeyler içinMantıklı. Bende vakti geldiğinde gider devlette yaptırırım diye düşünüyorum. Gerçi ben küçük yerde yaşıyorum ilçede özel hastane yok.![]()
hayırlısı artık beklemedeyizYalnız olmadığımı bilmek ne güzel
İnşallahÇok şükürKat kat artsın inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
![]()
Yani çok bir beklentiye girmemek lazım aslında bu kadar erken zamanda belirti hissetmek biraz zor. Benim iki kez gebelik durumum oldu onlarda da başlarda hiçbir şey hissetmemiştim.Bende 4 eylül de transfer oldum 3. Gün taze embriyo ama pek belirtim de yok sadece bugün tek taraflı kasık ağrısı oldu biraz modum düştü açıkcası
Evet öyle tabii allahım hakkımızda hayırlı olanı sağlıkla nasip etsin inşallahYani çok bir beklentiye girmemek lazım aslında bu kadar erken zamanda belirti hissetmek biraz zor. Benim iki kez gebelik durumum oldu onlarda da başlarda hiçbir şey hissetmemiştim.
Eşimi ikna ettim gidiyorumİnşallahÇok çok teşekkür ederim
gerçekten çok şükür
Sen test yaptın mııı![]()
Ayyy çok iyi olmuşEşimi ikna ettim gidiyorumdedim kızlar yapmış benden de sonuç bekliyorlar
![]()
İlk 2 -3 gün gaz ve hafif ağrılar oldu işlem kaynaklı 4-5. Gün hiç bir şey yok 6. Gün başladı daha farklı bel oradan bacak kemiğini sızlatan ağrı (yaşayınca anlayacaksın) kasığa batma ama oda farklı şuan 9. Günüm hala devam herkeste aynı olmuyor kaldı ki her gebelik bir değil 3. Gün embriyosu birazcık daha bekletiyor ama çok sabrettik biraz daha sabırBende 4 eylül de transfer oldum 3. Gün taze embriyo ama pek belirtim de yok sadece bugün tek taraflı kasık ağrısı oldu biraz modum düştü açıkcası
Çok şükür gözün aydın sağlıkla ilerlesin inşallahCanııım kızlaaar, kan sonucum çıktı, sanırım gerçekten gebeyim![]()
İnşallahhh teşekkür ederimİnşaallah çizgiyi görürsün diyeyim o zaman :)
Sizin test gününüze daha varmış bence bekleyin varsa da negatifi görürsünüz üzülürsünüzAmin canım inşallahbende çok okuyorum burayı bazen de diyorum iyiki üye olmuşum okudukça yalnız olmadığımı görüyorum. Benimde 19 u test günü. Erken yapsam mı üzülür müyüm sevinir miyim bilemiyorum.
ay inanırmısın benim doktorumda benden 10 gün önce yaptırdığı transferlerdeAmin amin Allah tez zamanda sizleride hamiş görmeyi nasip etsin bu yıl çok bereketli maşallah doktorum tek koyduğum çift oluyor dedi çok doktordan da duydum aynı şeyi instada gezerken![]()