Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

2.günden belirti aramaya calisiyorum hic birsey hissetmemiz aslinda cok normal transfer gününden beri sürekli ayni seyleri okuyup okuyup duruyorum ilaclarin yaptığı gerginlik var ustune benim yaşadığım stres ayin 20 si nasıl gelecek nasıl sabredicem bilmiyorum cok zor inşallah pozitif sonuclar aliriz
Amin canım inşallah 🙏 bende çok okuyorum burayı bazen de diyorum iyiki üye olmuşum okudukça yalnız olmadığımı görüyorum. Benimde 19 u test günü. Erken yapsam mı üzülür müyüm sevinir miyim bilemiyorum.

Canııım kızlaaar, kan sonucum çıktı, sanırım gerçekten gebeyim 🥹❤️

Eklentiler

• IMG_1591.webp
    IMG_1591.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar maşallah ya ne bereketli topic 🧿🙏 Pozitif alanların betası kat kat sağlıkla artsın, çift çizgi bekleyenler tez zamanda görsün 🙏 hamişler bize de dua etsiin 🌺🍀
Amin amin Allah tez zamanda sizleride hamiş görmeyi nasip etsin bu yıl çok bereketli maşallah doktorum tek koyduğum çift oluyor dedi çok doktordan da duydum aynı şeyi instada gezerken 😂

Bende 4 eylül de transfer oldum 3. Gün taze embriyo ama pek belirtim de yok sadece bugün tek taraflı kasık ağrısı oldu biraz modum düştü açıkcası
Yani çok bir beklentiye girmemek lazım aslında bu kadar erken zamanda belirti hissetmek biraz zor. Benim iki kez gebelik durumum oldu onlarda da başlarda hiçbir şey hissetmemiştim.

Yani çok bir beklentiye girmemek lazım aslında bu kadar erken zamanda belirti hissetmek biraz zor. Benim iki kez gebelik durumum oldu onlarda da başlarda hiçbir şey hissetmemiştim.
Evet öyle tabii allahım hakkımızda hayırlı olanı sağlıkla nasip etsin inşallah 🙏🏻 düşük mü oldu o gebelikleriniz yoksa😞

Bende 4 eylül de transfer oldum 3. Gün taze embriyo ama pek belirtim de yok sadece bugün tek taraflı kasık ağrısı oldu biraz modum düştü açıkcası
İlk 2 -3 gün gaz ve hafif ağrılar oldu işlem kaynaklı 4-5. Gün hiç bir şey yok 6. Gün başladı daha farklı bel oradan bacak kemiğini sızlatan ağrı (yaşayınca anlayacaksın) kasığa batma ama oda farklı şuan 9. Günüm hala devam herkeste aynı olmuyor kaldı ki her gebelik bir değil 3. Gün embriyosu birazcık daha bekletiyor ama çok sabrettik biraz daha sabır

Amin canım inşallah 🙏 bende çok okuyorum burayı bazen de diyorum iyiki üye olmuşum okudukça yalnız olmadığımı görüyorum. Benimde 19 u test günü. Erken yapsam mı üzülür müyüm sevinir miyim bilemiyorum.
Sizin test gününüze daha varmış bence bekleyin varsa da negatifi görürsünüz üzülürsünüz
Amin amin Allah tez zamanda sizleride hamiş görmeyi nasip etsin bu yıl çok bereketli maşallah doktorum tek koyduğum çift oluyor dedi çok doktordan da duydum aynı şeyi instada gezerken 😂
ay inanırmısın benim doktorumda benden 10 gün önce yaptırdığı transferlerde
20 ye yakın transfer yapmış ve hepsi tutmuş
Darısı benim haftamdaki yaptıranlara 🥹🥹😍😍

Back
X