Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Amin canım inşallah 🙏 bende çok okuyorum burayı bazen de diyorum iyiki üye olmuşum okudukça yalnız olmadığımı görüyorum. Benimde 19 u test günü. Erken yapsam mı üzülür müyüm sevinir miyim bilemiyorum.
Bende cok kararsızım erken yapsam mi bana da 20 si test günün dediler erken yapmak istemiyorum ama bakalim sabredebilecekmiyim 😔

İlk 2 -3 gün gaz ve hafif ağrılar oldu işlem kaynaklı 4-5. Gün hiç bir şey yok 6. Gün başladı daha farklı bel oradan bacak kemiğini sızlatan ağrı (yaşayınca anlayacaksın) kasığa batma ama oda farklı şuan 9. Günüm hala devam herkeste aynı olmuyor kaldı ki her gebelik bir değil 3. Gün embriyosu birazcık daha bekletiyor ama çok sabrettik biraz daha sabır
İlk transfer ve tek embriyo onun gerginliği var sanırım üzerimde de vakit de geçmiyor zaten hiç sanki çok ümitli değilim de zaten insan yinede merak ediyor tabi😞

Ay burda ve diğer topiklerde okuduğum kadarıyla genelde 2. ve 3. Gün ağrı çekenlerde pozitif olmuş birde şeyi farkettim burda pozitif alanlarda yerleşme kanaması da olmamış şeyi merak ettim adet belirtinizde baş ağrınız oluyor muydu kızlar pozitif alanlar yine o başağrısını yaşadı mı

Ay burda ve diğer topiklerde okuduğum kadarıyla genelde 2. ve 3. Gün ağrı çekenlerde pozitif olmuş birde şeyi farkettim burda pozitif alanlarda yerleşme kanaması da olmamış şeyi merak ettim adet belirtinizde baş ağrınız oluyor muydu kızlar pozitif alanlar yine o başağrısını yaşadı mı
Benimde 2.3 gün belirtilerim fazlaydı şuan çok yok inşallah bizde pozitifi görürüz senin test günün Nezaman canım

Kızlar bugün transfer sonrası 8. Günümdü kan verdim <5 çıkmış. Negatif değil mi? Birde 2 ad 5. Gün embriyosu transfer edilmişti.

Benim adet günü yada ertesi başlar her ay sağlam ağrı kesici içmezsem 3 gün ağlatır daha günüm gelmedi şuan yok

Kızlar sonucum artık kesin 😍🧿🙏🏻

Eklentiler

• IMG_6073.webp
    IMG_6073.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 87
Çok şükür 🙏🏻 bak gördün mü iyi ki kan vermişsin 😍 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️❤️
Valla çok şükür 🙏🏻 doktorum transfer günü çözüldüğünde hücre kaybı olmadı ama çoğalmaya da devam etmedi şansın %50 deyince çok korkmuştum 😔Bu arada bebişler aynı günlerde doğacak nerede toplanıyoruz 😂

Valla çok şükür 🙏🏻 doktorum transfer günü çözüldüğünde hücre kaybı olmadı ama çoğalmaya da devam etmedi şansın %50 deyince çok korkmuştum 😔Bu arada bebişler aynı günlerde doğacak nerede toplanıyoruz 😂
Yok yok sıkı sıkı tutunmuş annesine 😍 ayy aynen 1 Eylül transferi için tahmini doğum 20 Mayıs görünüyor artık Mayıs anneleri topiği açıp, ordan devam ederiz 🥹😂

Eklentiler

• 2dcae034-19de-468b-9813-2c27471fcd54.webp
    2dcae034-19de-468b-9813-2c27471fcd54.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 65
Ben 9 unda transfer oldum. İlk gün hiçbir şeyim yoktu. Dün değişik bir ağrım oldu. Sanki içimden birşey koparır gibi batma gibi çok kısa ağrılar. Bir kaç defa oldu akşam, o sıralar biraz yuruyeyim kan akışı vs olsun diye. Ama tedirgin oldum tekrar uzandım ayakları yükseğe kaldırdım. Bir de çok fazla göğüs hassasiyeti var. Hassasiyet adetten önce bu sıralar hep oluyordu zaten. O yüzden çok önemsemedim. Bel agrilarimda var ama oda zaten sürekli olan şeyler diye üzerinde durmuyorum.insallah tutmuştur.

Merhaba arkadaşlar, bir konu hakkında fikrinize ihtiyacım var. Ben 8 eylülde transfer oldum. 19 eylülde test günüm. Testim pozitif gelirse 2 kez mi beta baktıracağım. Ondan sonra kese ve kalp atışı görmek olacak inşallah değil mi. Bu aşamalar ne kadar sürede oluyor. Benim 10 saatlik uçuş planım var. Aslında Türkiye de yaşamıyorum. Yaşadığım yere gitmem gerek ama hangi zaman dilimi en sağlıklısı olur bilemiyorum. Sizce nasıl yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar, bir konu hakkında fikrinize ihtiyacım var. Ben 8 eylülde transfer oldum. 19 eylülde test günüm. Testim pozitif gelirse 2 kez mi beta baktıracağım. Ondan sonra kese ve kalp atışı görmek olacak inşallah değil mi. Bu aşamalar ne kadar sürede oluyor. Benim 10 saatlik uçuş planım var. Aslında Türkiye de yaşamıyorum. Yaşadığım yere gitmem gerek ama hangi zaman dilimi en sağlıklısı olur bilemiyorum. Sizce nasıl yapmalıyım?
Öncelikle transferiniz hayırlı olsun 🌸 aslında kaç kere beta bakılacağını doktor belirliyor, benim doktorum fazla beta baktırmanın anneyi strese soktuğunu bu nedenle sadece belirttiği test gününde beta baktırmamı istediğini söyledi ancak başka doktorlar artışı da görmek isteyebiliyor 🤷🏻‍♀️ onun dışında pozitifi gördükten 1 hafta/10 gün sonra kese görmeye ve yine aynı şekilde keseyi gördükten 1 hafta/10 gün sonra da kalp atışı için çağırıyor

Back
X