- 1 Temmuz 2022
- 188
- 196
- 53
- 30
Canım ben transfer+7 ya da 8 de yapmıştım çok silikti muhtemelen senin de kana geç karışacak bende transfer+6 yapsam bende de çıkmazdı o yüzden hiç moral bozmak yokKızlar erken gebelik testi yaptım ve negatif
transfer+6 bugün biliyorum erken yaptım ama bazılarında çıkıyormuş
İnşallah öyledir canım sende moralini bozma testi erken yapmışsın inşaAllah vardirBelki sadece 1 tane tutunmuştur ve oda geç döllenmedir olabilir canım
Teşekkür ederimÖncelikle transferiniz hayırlı olsunaslında kaç kere beta bakılacağını doktor belirliyor, benim doktorum fazla beta baktırmanın anneyi strese soktuğunu bu nedenle sadece belirttiği test gününde beta baktırmamı istediğini söyledi ancak başka doktorlar artışı da görmek isteyebiliyor onun dışında pozitifi gördükten 1 hafta/10 gün sonra kese görmeye ve yine aynı şekilde keseyi gördükten 1 hafta/10 gün sonra da kalp atışı için çağırıyor
İnşallah canımİnşallah canım birlikte görürüz ve sağlıklı devam eder inşallah
Amin çok sağolun inşallah bizde sizin gibi mutlu bir haber alırız6. Gün yaptığım testte saatlerce flaşla çizgi aradık eşimle gözlerim kör oldu resmen kesin olmadı diye çok kötü bi gün geçirdik ikimizde ama çok saçmaymış dediğim gibi idrara geç yansıyormuş zaten hcg inşallah ilerleyen günlerde çıkar canım
Canım ben transfer+7 ya da 8 de yapmıştım çok silikti muhtemelen senin de kana geç karışacak bende transfer+6 yapsam bende de çıkmazdı o yüzden hiç moral bozmak yok
Evet erken yaptım ama yinede negatifi görmek nasıl da üzüyormuş insanı hele bu süreçteyken teşekkür ederim içimi rahatlattınız inşallah güzel haberler alırız hep beraberİnşallah öyledir canım sende moralini bozma testi erken yapmışsın inşaAllah vardir
Bende yaptım transfer +7 5. Gün embriyosu negatifBenimde test günüm 14 Eylül ama bugün bi idrar testi yapacağım
Evet baktım bende 20 Mayıs gördümYok yok sıkı sıkı tutunmuş annesineayy aynen 1 Eylül transferi için tahmini doğum 20 Mayıs görünüyor artık Mayıs anneleri topiği açıp, ordan devam ederiz
9. Gün tekrar bak istersen yada en kesini günün gelince kan ver çünkü çok stresli bir süreçBende yaptım transfer +7 5. Gün embriyosu negatif
Bu arada çalışıyorsan bu haftadan sonra işten erken çıkacaksın en güzel yanı benceYok yok sıkı sıkı tutunmuş annesineayy aynen 1 Eylül transferi için tahmini doğum 20 Mayıs görünüyor artık Mayıs anneleri topiği açıp, ordan devam ederiz
Belli oluyor mu bilmiyorum ki
Bence daha erken. 10. Gün den sonra bakmak daha makul geliyor bana.Bende yaptım transfer +7 5. Gün embriyosu negatif
Sanki hayalet bir çizgi var. Siyah beyazda daha çok belli oluyor. Acaba plastik akşamından çıkarıp bakabilme imkanın var mı? Bir arkadaş yapmışti öyle. Ekranda gözükmüyordu ama içini açınca alt kısma renk vermişti.Eki Görüntüle 3642922 Siyah beyaz yapınca sanki daha belli oldu
Sanki hayalet bir çizgi var. Siyah beyazda daha çok belli oluyor. Acaba plastik akşamından çıkarıp bakabilme imkanın var mı? Bir arkadaş yapmışti öyle. Ekranda gözükmüyordu ama içini açınca alt kısma renk vermişti.
Yakınlaştırınca yok gibi ama uzaktan bakınca gölge gibi birşey var ama yinede bilemedim tabi
Bence kuruma çizgisi evde bşr tane daha var yapsam mıYakınlaştırınca yok gibi ama uzaktan bakınca gölge gibi birşey var ama yinede bilemedim tabi
test günümüzü beklemek en mantıklısı boşuna strese giriyoruz
Bence yarın yap ilk idrarla silik çıkar en azındanBence kuruma çizgisi evde bşr tane daha var yapsam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?