Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Çok sağolun ama tam silik çıkmadığı için pek bi umudum yok bide 2. Transferim o yüzden korkuyorum pozitifi görmeniz dileğiyle inşallah isterseniz sizde yarın bi erken gebelik testi yapın
Teşekkür ederim hepimiz pozitif görelim inşallah yarın ya da pazartesi erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum eşim test gününü bekleyelim diyor ama galiba dayanamayacağım

Kızlar merhaba, 2 eylulde 2 tane 3. Gün embriyosu transferi oldum. 15 eylulde kan vereceğim. Beta mın kac olması gerekiyor bilen var mı?
Sizlerde de kasık ağrısı var mı?

Kızlar merhaba, 2 eylulde 2 tane 3. Gün embriyosu transferi oldum. 15 eylulde kan vereceğim. Beta mın kac olması gerekiyor bilen var mı?
Sizlerde de kasık ağrısı var mı?
Canım ben 5 Eylül de transfer oldum ve yarın kan günüm 2 eylülün bhcg kaç olması gerekiyor bilmiyorum siz benden 3 gün erken transfer olmanıza rağmen benden 1 gün sonra kan testi veriyorsunuz çok şaşırdım

Benim 3. Gün embriyosu, sizin kaçıncı gün? Veya erkenden izlemeye almak istemiş olabilir doktorunuz

Evet 2. Hafta transfer olanlar şuan burada yarın yada pazartesi günü ilk haftadakilerin kan sonucu çıkacak artık sonrasında siz varsınız size devrediyoruz artık
Şu an bu topicdekilere toplu dua ediyorum uyku tutmadı dua saati İnşallah en güzel en hayrlı haberleri alırız herkesin yolculuğunda onca emek var rabbim görüyor

Şu an bu topicdekilere toplu dua ediyorum uyku tutmadı dua saati İnşallah en güzel en hayrlı haberleri alırız herkesin yolculuğunda onca emek var rabbim görüyor
Allah razı olsun canım ben de ediyorum aklıma geldikçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…