Teşekkür ederim hepimiz pozitif görelim inşallahÇok sağolun ama tam silik çıkmadığı için pek bi umudum yok bide 2. Transferim o yüzden korkuyorumpozitifi görmeniz dileğiyle inşallah isterseniz sizde yarın bi erken gebelik testi yapın 
Çok heyecanlı nerdeyse aynı zamanlarda öğreneceğiz inşallah güzel haberler alırız10 Eylül transfer tarihim
Yarın transfer+8 ise bence yapınTeşekkür ederim hepimiz pozitif görelim inşallahyarın ya da pazartesi erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum eşim test gününü bekleyelim diyor ama galiba dayanamayacağım 
İnşallahÇok heyecanlı nerdeyse aynı zamanlarda öğreneceğiz inşallah güzel haberler alırız
Canım ben 5 Eylül de transfer oldum ve yarın kan günüm 2 eylülün bhcg kaç olması gerekiyor bilmiyorum siz benden 3 gün erken transfer olmanıza rağmen benden 1 gün sonra kan testi veriyorsunuz çok şaşırdımKızlar merhaba, 2 eylulde 2 tane 3. Gün embriyosu transferi oldum. 15 eylulde kan vereceğim. Beta mın kac olması gerekiyor bilen var mı?
Sizlerde de kasık ağrısı var mı?
Benim 3. Gün embriyosu, sizin kaçıncı gün? Veya erkenden izlemeye almak istemiş olabilir doktorunuzCanım ben 5 Eylül de transfer oldum ve yarın kan günüm 2 eylülün bhcg kaç olması gerekiyor bilmiyorum siz benden 3 gün erken transfer olmanıza rağmen benden 1 gün sonra kan testi veriyorsunuz çok şaşırdım
5. Gün embriyosu evet olabilirBenim 3. Gün embriyosu, sizin kaçıncı gün? Veya erkenden izlemeye almak istemiş olabilir doktorunuz
Şu an bu topicdekilere toplu dua ediyorumEvet 2. Hafta transfer olanlar şuan burada yarın yada pazartesi günü ilk haftadakilerin kan sonucu çıkacak artık sonrasında siz varsınız size devrediyoruz artık
5.gün embriyosu test günüm 22 EylülBen ben bensenin kaçıncı gün embriyosu canım test günün ne zaman 
Allah razı olsun canım ben de ediyorum aklıma geldikçeŞu an bu topicdekilere toplu dua ediyorumuyku tutmadı dua saati İnşallah en güzel en hayrlı haberleri alırız herkesin yolculuğunda onca emek var rabbim görüyor 
Saatlerdir beta sonuç mesajını arıyorumYok canım yarın sabah erkenden gideceğim
Aynı bana da 22 dediler ama muhtemelen bende 8-9. Günlerde erken gebelik testi yapıcam kanı 22 de veririm5.gün embriyosu test günüm 22 Eylül
Amin inş … siz ne zaman test vereceksiniz ?Hayırlısı olsuninşallah güzel sonuçlar alırız. Çok zormuş böyle beklemek. 
Merhaba, hayırlı olsun öncelikle404 çıkmış
Amin amin inşallahSaatlerdir beta sonuç mesajını arıyorumSenden daha sabırsızım Güzel haberlee inşallah 
Kan verdin miAmin amin inşallah
17 Eylül benim , sizin ?Amin inş … siz ne zaman test vereceksiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?