Amiiin inşallahCanım sen ilk defa mı bu topiğe yazıyorsun
Bende hiç renk bile olmamıştı kuzum.Bence olmuş allahın yardımıyla yavrun sıkı sıkı tutunmuştur.Amin inşallah teşekkür ederim var dimi sende gördün
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah senden de güzel haberler bekliyorumAmiiin inşallahbi mesajım vardı sanırım sonra takipteydim benim de transfer+2 şuan bekliyoruz bakalım 
Evet 2. Hafta transfer olanlar şuan burada yarın yada pazartesi günü ilk haftadakilerin kan sonucu çıkacak artık sonrasında siz varsınız size devrediyoruz artık11 Eylül’de transfer olan var mı? Belki denk gelir bu topic’ten, genel olarak gördüğüm eylülün ilk haftası olanlar inşallah güzel haberlerinizi alırız. Heyecanla ikinci hafta grubu topic’e giriş yaptı
Allah razı olsun darısı başına en kısa zamanda güzel haberi alman dileği ile sen Nezaman transfer olmuştun canımBende hiç renk bile olmamıştı kuzum.Bence olmuş allahın yardımıyla yavrun sıkı sıkı tutunmuştur.
8 ay önce oldum ilk transferi. Kısmetse 5-6 gün sonra ikinci transferi olacağımAllah razı olsun darısı başına en kısa zamanda güzel haberi alman dileği ile sen Nezaman transfer olmuştun canım
Amin inşallah canımHadi bakalım hayırlısı olsun inşallah senden de güzel haberler bekliyorum
Hayırlı olsunKızlar ben yine rahat duramadım kızacaksınız bekli bana ama test yapmak istedim
Ben ben ben11 Eylül’de transfer olan var mı? Belki denk gelir bu topic’ten, genel olarak gördüğüm eylülün ilk haftası olanlar inşallah güzel haberlerinizi alırız. Heyecanla ikinci hafta grubu topic’e giriş yaptı
Bende ilk transferimi 8 ah önce olmuştum bu transferirimde Allah nasip ederse hamileyim inşallah senin de öylr olur pozitifi alırız senden8 ay önce oldum ilk transferi. Kısmetse 5-6 gün sonra ikinci transferi olacağım
Sağlıkla kucağına alırsın inşaallahÇok sağol canım içim içime sığmıyor
Tam sevinemiyorum ama istediğim silik de değil sadece çizgi var okadarSağlıkla kucağına alırsın inşaallah
Bende 4. Gün ovulasyon testi yapmıştım ve bende de silik çıkmıştı fotoğraf da atmıştım hatta bugün erken gebelik testi yaptım ve slik çıktı inşallah yarın kanda pozitifi göreceğimKızlar ya transfer+4 bugün. Vakit geçmiyor
Başka bisey düşünemiyorum. 3. Gün embriyosu olduğu için 9. 10. Güne kadar test yapmam zaten ama bugün azcik hevesimi almak için ovulasyon testi yaptımsilik çizgi birazcık mutlu da etti acikcasi 10 15 dk kadar beklerken böyle zorlanacağımı düşünmemiştim. 
Geç tutunmuş olabilir. Aynı gün transfer olduk benim testlerim biraz daha koyu ama 3-4 gün arasında tutunma olabiliyormuş. Kimileri 10.günde 100 ile öğreniyor kimisi 900 ile.Tam sevinemiyorum ama istediğim silik de değil sadece çizgi var okadar
10 Eylül transfer tarihim11 Eylül’de transfer olan var mı? Belki denk gelir bu topic’ten, genel olarak gördüğüm eylülün ilk haftası olanlar inşallah güzel haberlerinizi alırız. Heyecanla ikinci hafta grubu topic’e giriş yaptı
Gerçekten miBende 4. Gün ovulasyon testi yapmıştım ve bende de silik çıkmıştı fotoğraf da atmıştım hatta bugün erken gebelik testi yaptım ve slik çıktı inşallah yarın kanda pozitifi göreceğim
Merhaba 2 Eylül salı günü iki embriyo transferi oldum bugün 13 Eylül cumartesi hamile olduğumu öğrendimKızlar eylül 5 inde cuma günü transfer olucağım garip bi heyecan korku var içimde 2. Transferim olucak dilerim Rabbim nasip eder siz ne durumdasınız hangi gün transfer olucaksınız yazın sohbet edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?