Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Dün ki sonucum 32.46
Bugün 25.63
Kimyasal olucak dimi kızlar
Canım çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum aynı şeyi ben de yaşamıştım ama illaki olacak sadece zamanını bekliyor, sen inan bol bol dua et, Allah hayırlısını, sağlıklısını en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah

Merhaba hemen hemen sizinle aynı gidiyo betalarımız ne yaptınız 3. Kanı verdiniz mi sonuç ne oldu :)
Merhaba, ben 3. Betayı vermedim doktorumun işi beta verdiğimden de haberi yok o çok beta verilmesini istemiyor eşimi ikna edebilirsem bugün 3.yü vermeyi düşünüyorum siz ne yaptınız verecek misiniz birdaha

Merhaba, ben 3. Betayı vermedim doktorumun işi beta verdiğimden de haberi yok o çok beta verilmesini istemiyor eşimi ikna edebilirsem bugün 3.yü vermeyi düşünüyorum siz ne yaptınız verecek misiniz birdaha
Bende bugün verdim bekliyorum. Cuma günü vermiştim en son benim hocam da bugün istedi sonucuna göre kontrol için gün vericek :) bilmiyorum bende çok kimyasal yaşadığım için bi oh diyemiyorum malesef :)

Bende bugün verdim bekliyorum. Cuma günü vermiştim en son benim hocam da bugün istedi sonucuna göre kontrol için gün vericek :) bilmiyorum bende çok kimyasal yaşadığım için bi oh diyemiyorum malesef :)
Bende bir kimyasal bir de 9. hafta kalp durması sonucu düşük yaşadım çok iyi anlıyorum seni ama zor da olsa pozitif kalmaya çalışmalıyız senin kaçıncı gün transferi idi bir de betaların hangi günler kaç çıktı göremedim de merak ettim

Transfer dahil 8. Gün 66 ile öğrendim. 10. Gün 204 geldi sonuç.

Ya inan çok zor 2 kimyasal bir boş gebelikle bende sana katılıyorum. :) pozitif olmak kalmak zaman zaman zor oluyor. Bakalım bugün güzel bir artış olursa tamam diyebileceğim

Merhaba arkadaşlar
Bugün laboratuvardan arandım. 4 embriyonun 1 tanesi 1. Kalite
2 tanesi 2. Kalite
1 tanesi orta kalite denildi
Konu hakkında bilgisi verebilir misiniz

Maşallah, katlanarak artar inşallah bence hiç negatif olma güzel bir artış olacak öyle hissediyorum haberdar et bizi de belki senden destek alıp bende akşam 3. kanı verebilirim

Hayırlı haberler yaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…