Hocam hakkınızda hayırlısı olsun ne diyeceğimi bilemedim çok üzüldüm, rabbim en güzellerini nasip etsin inşallah
Çok üzüldüm gerçekten. En kısa zamanda Rabbim anne olmayı nasip etsin inşaallah
Amin çok sağolun ne hissedeceğimi bilemiyorum boşlukta gibiyim sanki 3.5 yıldır bu anı bekliyorum Rabbim nasip etmediCanım çok üzüldümseni çok iyi anlıyorum aynı şeyi ben de yaşamıştım ama illaki olacak sadece zamanını bekliyor, sen inan bol bol dua et, Allah hayırlısını, sağlıklısını en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Seni çok çok iyi anlıyorumAmin çok sağolun ne hissedeceğimi bilemiyorum boşlukta gibiyim sanki 3.5 yıldır bu anı bekliyorum Rabbim nasip etmedi
İlk hafta adet olacakmış gibi kasıklarımda ağrı vardı ama geçti. Dünden beri belirti yok. Sadece göğüslerim çok sertleşti ama progestan, meriofert vs ilaçların hepsinin yan etkisiymiş.Bende aynı durumdayim ya negatif görürsem diye cesaret edemiyorum hadi bi cesaret etsem mi diye düşünüyorum olmuyor bugun 7.günüm hic belirtim yok sen beliryi yasiyormusun
Belki de tuttu, güzel düşünelim güzel olsunBirde grip oldum dünden berigece burun tıkanıklığında hic uyuyamadim ateşim çikti bi 10 dk sora geçti tutmadi belki de bilmiyorum cok korkuyorum
18 Eylülde kan vereceğim canım. Hepimiz aynı korkuyu yaşıyoruz :-(Merhaba bende 8 Eylül de transfer oldum ...evde test yapasim gelmiyor ya moral bozulursa...kan testi hangi gün dedi Dr canim
5.gun embriyomuydu canim..ah ah evet halinde kalmadı artık ..hemşire 12 gün kullan dedi iğne ilaç...20 si hafta sonu oluyor .cuma gidicem bende...ne olacak bilemiyorum...amin inşallah çok yorulduk18 Eylülde kan vereceğim canım. Hepimiz aynı korkuyu yaşıyoruz :-(
Hepimizin pozitif sonuç aldığı güzel günleri görelim
Benimde düşmüş sonucum 44 çıktı bugün
Geçmiş olsun kızlar hayırlısı böyleymiş demek ki üzücü tabi ki benim de o yöne kaymaya başladı artış %20 anca yakında düşmeye başlarDün ki sonucum 32.46
Bugün 25.63
Kimyasal olucak dimi kızlar
4.gün embriyosu canım.5.gun embriyomuydu canim..ah ah evet halinde kalmadı artık ..hemşire 12 gün kullan dedi iğne ilaç...20 si hafta sonu oluyor .cuma gidicem bende...ne olacak bilemiyorum...amin inşallah çok yorulduk
Merhaba. Genelde kaliteye göre tutunma oranı veriyorlar örnek veriyorum birinci kalite için yüzde yetmiş diyorlarsa orta kalite için yüzde kırk elli arası diyorlar. Sizinde 3 embriyonuzun iyi orta kaliteye göre tutunma olasılığı daha fazla. Pgt yapılmayacaksa eğer muhtemelen ilk deneme 1. Kalite olanla yapılırMerhaba arkadaşlar
Bugün laboratuvardan arandım. 4 embriyonun 1 tanesi 1. Kalite
2 tanesi 2. Kalite
1 tanesi orta kalite denildi
Konu hakkında bilgisi verebilir misiniz
Öyle düşünmeyin bilemeyiz hiç. Bu dönemde moral ve motivasyon çok önemli olumlu düşünelim olumlu olsun. Bu gün 3.iğnemi yaptım kontrole gittim daha yeni yeni büyümüş yumurtalar dedi gonal f kullanıyorum şimdi bakalım süreç hakkında heyecanlıÇok mantıklı ozaman bana doktorum ilk transferin tutma olasılığı yüzde 35-40 arası demişti
ben pgt yaptırıcam o yuzden daha öncesinde düşüklerim olduMerhaba. Genelde kaliteye göre tutunma oranı veriyorlar örnek veriyorum birinci kalite için yüzde yetmiş diyorlarsa orta kalite için yüzde kırk elli arası diyorlar. Sizinde 3 embriyonuzun iyi orta kaliteye göre tutunma olasılığı daha fazla. Pgt yapılmayacaksa eğer muhtemelen ilk deneme 1. Kalite olanla yapılır
Çok şükür iğnelere tepki vermesi bile güzel birşey olumlu şekilde ilerler inşallahÖyle düşünmeyin bilemeyiz hiç. Bu dönemde moral ve motivasyon çok önemli olumlu düşünelim olumlu olsun. Bu gün 3.iğnemi yaptım kontrole gittim daha yeni yeni büyümüş yumurtalar dedi gonal f kullanıyorum şimdi bakalım süreç hakkında heyecanlıAllah hepimizin kucağını doldursun
AminnnnÇok şükür iğnelere tepki vermesi bile güzel birşey olumlu şekilde ilerler inşallahÖyle tabi ki allahım çektiğimiz cefaların sefalarını süreceğimiz günleri getirsin hepimize inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Benim de kasık ağrım vardi kayboldu benim de dünden beri belirtim yokİlk hafta adet olacakmış gibi kasıklarımda ağrı vardı ama geçti. Dünden beri belirti yok. Sadece göğüslerim çok sertleşti ama progestan, meriofert vs ilaçların hepsinin yan etkisiymiş.
İnşallah tek duam anne olabilmekBelki de tuttu, güzel düşünelim güzel olsun
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun haklısınız zamanı doğru değildi belki deSeni çok çok iyi anlıyorumşöyle düşün vucudun sağlıksız embriyo olduğu için atıyor. İlerleyen dönemlerde anomaliler olsaydı semin için daha yıpratıcı bir süreç olurdu. Hem en azından biliyoruz ki tutunuyor bunu bilmek bile güzel belki doğru zaman değildi. Allahım en güzel zamanda hayırlı haberleri almayo nasip etsin sana
Sağol canım inşallah senin sonucun düşmez çok üzüldüm hakkımızda hayırlısı olsunGeçmiş olsun kızlar hayırlısı böyleymiş demek ki üzücü tabi ki benim de o yöne kaymaya başladı artış %20 anca yakında düşmeye başlar
İlk ama başka embriyo da yok tek embriyo oluştu maalesefAminnnnsizin kaçıncı deneme
Yaaa Allahım sağlıcakla tutunmayı nasip etsinİlk ama başka embriyo da yok tek embriyo oluştu maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?