Öyle yapacağım şimdi dedikleri gibi plastiğinden ayırıp baktım biraz daha belli pembe bi çizgi var ama inanılmaz baş ağrımda devam ediyor o yüzden kuruma çizgisi olma ihtimali daha yüksekBence yarın yap ilk idrarla silik çıkar en azından
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle yapacağım şimdi dedikleri gibi plastiğinden ayırıp baktım biraz daha belli pembe bi çizgi var ama inanılmaz baş ağrımda devam ediyor o yüzden kuruma çizgisi olma ihtimali daha yüksekBence yarın yap ilk idrarla silik çıkar en azından
Evet canım olabilir ben de plastiğinden ayırıp baktım ama tertemiz hiç bir şey yok ben tekrar cumartesi günü yapmayı düşünüyorum istersen aynı gün yapalımÖyle yapacağım şimdi dedikleri gibi plastiğinden ayırıp baktım biraz daha belli pembe bi çizgi var ama inanılmaz baş ağrımda devam ediyor o yüzden kuruma çizgisi olma ihtimali daha yüksek
Cumartesi benim kan günüm kan veririm artıkEvet canım olabilir ben de plastiğinden ayırıp baktım ama tertemiz hiç bir şey yok ben tekrar cumartesi günü yapmayı düşünüyorum istersen aynı gün yapalım![]()
Benimde sağ kalçam ağrıyor arada birse sağ kasığım ama kalça sürekli ağrımaya başladı dizde oluyor muKızlar bişey soracağım yere çökünce veya eğilince kasıklarımda ciddi baskı hissediyorum sizde de oluyor mu
Ben sadece sol kasığımda baskı hissediyorum okadar bide göğüslerimde damar çıkmış aşırı belirgin zaten göğüs ağrımdan duramıyorum sizde var mı peki yada pozitif alan arkadaşlarımızdaBenimde sağ kalçam ağrıyor arada birse sağ kasığım ama kalça sürekli ağrımaya başladı dizde oluyor mu
Bende göğüsle ilgili hiç belirti yok canımBen sadece sol kasığımda baskı hissediyorum okadar bide göğüslerimde damar çıkmış aşırı belirgin zaten göğüs ağrımdan duramıyorum sizde var mı peki yada pozitif alan arkadaşlarımızda
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah hakkımızdaBende göğüsle ilgili hiç belirti yok canım
Yarın daha net belli olur ne olduğu. İnşallah pozitiftir.Öyle yapacağım şimdi dedikleri gibi plastiğinden ayırıp baktım biraz daha belli pembe bi çizgi var ama inanılmaz baş ağrımda devam ediyor o yüzden kuruma çizgisi olma ihtimali daha yüksek
Aynen benimde yokBende göğüsle ilgili hiç belirti yok canım
Ay evet benimdeBenimde göğüslerimde ağrı var. Sol kasığım ve alt bacağımdan çekme gibi bir ağrı var.
Hadi hayırlısıyla inşaallahAy evet benimde![]()
Çok haklısın ama çok erken o yüzden hiç üzme kendiniEvet erken yaptım ama yinede negatifi görmek nasıl da üzüyormuş insanı hele bu süreçteyken teşekkür ederim içimi rahatlattınız inşallah güzel haberler alırız hep beraber![]()
Aaaa öyle miymiş ben bunu hiç bilmiyorumBu arada çalışıyorsan bu haftadan sonra işten erken çıkacaksın en güzel yanı bence![]()
Bende de göğüs ağrısı çok fazla, bence sende de bebiş var sadece sana merhaba demek için gününü bekliyorBen sadece sol kasığımda baskı hissediyorum okadar bide göğüslerimde damar çıkmış aşırı belirgin zaten göğüs ağrımdan duramıyorum sizde var mı peki yada pozitif alan arkadaşlarımızda
Yanılmıyorsam 6 eylülde beraber transfer olmuştuk benim de 5. Gün emb doktorum test günü için 16 eylül dedi demekki çıkması gerekiyor ben 16 eylülde yaptıracağım, denenebili
evett doğru hatırladım :) hayırlı olsun nasıl gidiyor süreciniz neler yapıyorsunuz nasıl hissediyorsunuz ? doktorum bana neden 18 dedi test gününü hiç bilmiyorum embloğum 10 günde yaptırsan da çıkar dedi ona dayanamadım sordum 10 günde versem olur mu diye çünkü ... ama kararsızım sanırım ben ikisinin de ortası 11 günde yani çarşamba günü yaptırıyım diyorum . allahım hayırlı haberlerinizi duymayı nasip etsin tüm bekleyenlerin inşYanılmıyorsam 6 eylülde beraber transfer olmuştuk benim de 5. Gün emb doktorum test günü için 16 eylül dedi demekki çıkması gerekiyor ben 16 eylülde yaptıracağım, denenebilir![]()
Merhaba acaba transferden sonra neden ovitrelle vurdunuz. Bende sizinle aynı gün transfer oldum ama ovitrelleyi opudan önce yaptım
Ayy inşallah çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinBende de göğüs ağrısı çok fazla, bence sende de bebiş var sadece sana merhaba demek için gününü bekliyor![]()