Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Benim 1 oğlum var hiç belirtim olmadı sadece yorgunluk şimdi yine yorgunluk ve bel ağrısı bende de hiç belirti olmadı neredeyse o yüzden takılmayın belirtile

Amin Allah sizlerede en kısa zamanda nasip etsin inşallah gerçekten belirti arayıp üzmeyin kendinizi şunu yaptım tutmazsa asla demeyin Allahın izniyle tutunacak olana hiç bişy olmaz ☺️
Allah razı olsun doğru gerisi Rabbimden🤲🏼🌸hakikaten oyleyim...belirti aramalar...acaba şu hareketi yapmasamiydim felanlar...tarnsfer olunca iki buçuk saat yattım hastane de...sonra yürüme mesafesi eczaneye gittim..ordan taksi durağına..o yürümeyi de kafama takar oldum.hemen şıp diye evede gelemem elbet 🙄🥴...ne zor isler

Allah razı olsun doğru gerisi Rabbimden🤲🏼🌸hakikaten oyleyim...belirti aramalar...acaba şu hareketi yapmasamiydim felanlar...tarnsfer olunca iki buçuk saat yattım hastane de...sonra yürüme mesafesi eczaneye gittim..ordan taksi durağına..o yürümeyi de kafama takar oldum.hemen şıp diye evede gelemem elbet 🙄🥴...ne zor isler
Canım tutacak olan tutar. Ben elimi kaldırdım çarşafı tuttum. Bebeğimin gittiğini hissettim o dakka kırmızı leke geldi bi gittik doktora kalbi durmus dedi. Ben elimi kaldirmasaydim keşke diye ağlamalar. Ne alakası var tutacak Bebek ne yaparsan yap tutar. Rahat ol. Hatta unut orda embriyo olduğunu. Hayatına devam et. Bende sonucumu bekliyorum. Rabbime emanet napalim

Hemsire koldan veya göbekten dedi o gün...genelde koldan vurunuyor dedi...aynı etki olur dimi...göbeğim progestan iğneden mav oldu taslasti...evet kolumda açıyor morardi kalçada🙄🙄..ayji gün transfer olmusuz..sizin kaçıncı gün embriyo canim...12 gün kullan teste geldi dedi..yani haftaya cuma oluyor...
İgnelerinizi yaparken asla kasmayın. Nefes alıp vermeye devam edin. O bölgeyi serbest bırakın.progestan bile acitmiycak. Kan sulandirici yakıcı bi ilaç sadece aşırı yakıyor. O kadar. Morarma da yapıyor. Ben onu koldan progestani karnimdan yapiyorum. Artık alıştım bu 2. Transferim. Hiç acımıyor rahat biraktigimda

Benimde Allah nasip ederse 4 Eylül taze transfer
kızlar merhaba.
ben 4 eylülde 2.tüp bebek yaptırdım 5.gün donmuş embriyo koyuldu ve 9 eylülde kan verdim beta hcg 31 cıktı 11 eylülde birdaha verdim 107 cıktı bugün 8.gün ama bazen kasıklarıma ağrı vuruyor aynı anda belimede vuruyor sizce neden olabilir

Kızlar size ne anlatıcam 2 gün önce acile gittim 139 çıktı.Bugün sağlık ocağı yakın diye gittim test istedim, doktor önceki sonucuma baktı değer var ama düşük kese boş olabilir dedi.Tüp bebek olduğunu söylememe rağmen, adet tarihim gelmedi 3 gün önce tutunmuş bebekte değer kaç olmalı dedim , az yani dedi bazıları doktorluk yapmasa mı ?Ben burda herkese moral vermeye çalışırken adam benim modumu düşürdü diyeceğim de düşüremedi doğurup gidicem yanına 😂😂
Ayy gerçekten bazı doktorlara asla anlam veremiyorum bende çok kez yaşadım benzer durumları o yüzden boşver onlar doktorculuk oynamaya devam etsin 😂😂

Transferin 10. Günü beta 1.9 geldi
Çok üzüldüm canım üzme kendini diyeceğim ama nedesem boş Allah büyüktür her şeyde vardır bir hayr belki olucaktı ama sağlıksız doğacaktı böyle düşün Rabbim en güzellerini senin için saklıyor ümidini kesme sakın doktora sonucunu söyledinmi birşey dedi mi

Hayırlı olsun canım çok sevindim bende 5 Eylül de transfer oldum Pazar günü kan vereceğim Maşşalah senin sonucun çok güzel çıkmış belirtilerin de gayet normal bebek iyice yerleşiyor daha önce erken gebelik testi yaptırmışmıydın

Merhaba kızlar bana 4 eylül de 5.gün embriyosu transfer oldu yarın kan vereceğim çok heycanlıyım ama içimde daha çok korku ve umutsuzluk var ilk transferim belim çok ağrıyor göğüsümde hafif sızı var ve şişkinlik gaz var

Merhaba kızlar bana 4 eylül de 5.gün embriyosu transfer oldu yarın kan vereceğim çok heycanlıyım ama içimde daha çok korku ve umutsuzluk var ilk transferim belim çok ağrıyor göğüsümde hafif sızı var ve şişkinlik gaz var
Hayırlı olsun canım umarım güzel sonuçlarla gelirsin buraya benimde 2. Transferim pazar günü test günüm benimde içimde korku var ama yapıcak bişey yok iyi düşün iyi olsun 🥹❤️

Hayırlı olsun canım umarım güzel sonuçlarla gelirsin buraya benimde 2. Transferim pazar günü test günüm benimde içimde korku var ama yapıcak bişey yok iyi düşün iyi olsun 🥹❤️
Çok teşekkür ederim canım hepimiz için en sağlıklı nasıl olacaksa öyle olsun hayallerimiz gerçekleşsin inşallah tez zamanda 🥰

Çok üzüldüm canım üzme kendini diyeceğim ama nedesem boş Allah büyüktür her şeyde vardır bir hayr belki olucaktı ama sağlıksız doğacaktı böyle düşün Rabbim en güzellerini senin için saklıyor ümidini kesme sakın doktora sonucunu söyledinmi birşey dedi mi
İlaçları bırak dedi

Kızlar pozitif görenler öncelikle tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌸 pozitif olanlar için transfer öncesi ve sonrasında özellikle dikkat ettiğiniz bir şey oldu mu, ben de regl bekliyorum Bikaç güne olacak başlayacağım hazırlığa, bize de fayda olur varsa önerileriniz 🧚‍♀️🧚‍♀️

Aminn inşallah sen çok şükür pozitifi gördün ben yarın test yapacağım silik de olsa eğer çıkmazsa negatiftir bu 2. Denemem Rabbim nasip eder inşallah 🥹🥹
Aşkım gördümde adet olacakmışım gibi lekelenmem devam ediyor iyice kahverengi oldu peçeteye geliyor

Back
X