5. Gün test 16 eylül test günümKaçıncı gün embriyosuydu canım yazdıysan kusura bakma hep birbirine karışıyor mesajlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5. Gün test 16 eylül test günümKaçıncı gün embriyosuydu canım yazdıysan kusura bakma hep birbirine karışıyor mesajlar![]()
6 Eylül’de mi transfer oldunuz? Bence çok erken test yapmışsınız, kanı bekleyin derimTransfer +8. Günüm sabah bir cesaret test yaptım negatif
Evet 6 eylülde transferim umarım erken olduğu için negatif tir bebişim doğru Bi yerlere tutunmuştur6 Eylül’de mi transfer oldunuz? Bence çok erken test yapmışsınız, kanı bekleyin derim![]()
Chat gbt pro böyle yazdı umarım sizin için bir fikir olurEvet 6 eylülde transferim umarım erken olduğu için negatif tir bebişim doğru Bi yerlere tutunmuştur![]()
18 Eylül test günüm benim de 12 gün oluyor yani .17 Eylül benim , sizin ?
Merhaba sizinkide mi 3.gün embriyosu18 Eylül test günüm benim de 12 gün oluyor yani .
Canım sonucunu merakla bekliyorum inşallah sende pozitifi görmüşsündür sevinçten ağlarsın :)Amin amin inşallah![]()
Pozitifi gördüm ve Sevinçten ağladımmmCanım sonucunu merakla bekliyorum inşallah sende pozitifi görmüşsündür sevinçten ağlarsın :)
Benim 5 gün nedense benim doktorum 12 gün istiyor testi burda çoğu kişi 10 gün diyor embriyoloğum 10 günde yaptırsan çıkar dedi henüz karar veremedim ne zaman kan gitsem testeMerhaba sizinkide mi 3.gün embriyosu
Tebrik ederim iinşallah değeriniz katlanarak devam ederKızlarrr ben gerçekten hamileyim artık
İçim içime sığmıyor hala inanamıyorum
Harika harikaKızlarrr ben gerçekten hamileyim artık
Ne güzel çok sevindim canım ...rabbim tamamına erdirsin insallahh sağlıcaklaKızlarrr ben gerçekten hamileyim artık
Çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah seni bekliyorduk kaçıncı gün canım bugünPozitifi gördüm ve Sevinçten ağladımmm![]()
Tebrik ederim iinşallah değeriniz katlanarak devam eder![]()
Ne güzel çok sevindim canım ...rabbim tamamına erdirsin insallahh sağlıcakla![]()
Çok sağolun Allah razı olsun ne diyeceğimi bilemiyorumHarika harikagözün aydın allah tamamına erdirsin inşallah
![]()
Çok sağolun darısı tüm bekleyenlerin başına Transfer+9 canımÇok sevindim sağlıkla gelsin inşallah seni bekliyorduk kaçıncı gün canım bugün
Rabbim nasip eyledi hayirlisi ile darisi başımıza insallahÇok sağolun Allah razı olsun ne diyeceğimi bilemiyorum![]()
Amin inşallah darısı bekleyenlerin başınaRabbim nasip eyledi hayirlisi ile darisi başımıza insallah![]()
Bende idrar yapcam galiba dayanamıyorum ama korkuyorum sen agladinya cikmadi da korktum yapmaya bugün 6. Günüm dahaÇok sağolun darısı tüm bekleyenlerin başına Transfer+9 canım![]()