• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Kızlar merhaba. Yarın 10.gunum kan vermem istendi. Gece acilden versem olurmu bugün 12den sonra gitsem. İlla sabahki vermem gerekir. Yarın kan verip okula gitmem gerekicek. Okulda öğrenmek istemiyorum. Sonuç ne olacak bilmediğim için. Acilde 2 saate çıkarsa en azından gece öğrenmiş olurum dedim

Kızlar merhaba. Yarın test günüm. 10.gun olacak. Bu geceden kan versem acile gidip olurmu acaba. Yoksa sabah okula giderken mi.verim çok kararsız kaldım. Sabah okula giderken verdiğimde sonucu okulda öğrenmek pek istemiyorum. Zaten yeterince gerginim üstüne bu gerginlikte eklenirse aşırı zor gelicek gibi geliyor

Kızlar merhaba. Yarın test günüm. 10.gun olacak. Bu geceden kan versem acile gidip olurmu acaba. Yoksa sabah okula giderken mi.verim çok kararsız kaldım. Sabah okula giderken verdiğimde sonucu okulda öğrenmek pek istemiyorum. Zaten yeterince gerginim üstüne bu gerginlikte eklenirse aşırı zor gelicek gibi geliyor
Bence 7-8 saat çok fark etmez. Sizin için stresli olacaksa şimdi verin

Pozitife değer düşükte olsa çıkar diye düşünüyorum kanda. 3.gun embriyosu ama doktor illa 10.gunde kan ver dedi.

Back
X