Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben transferin 5. gününde yapmıştım yarım doz. Ama başka tüp bebek sürecinde olan arkadaşıma vermemişler mesela.kızlar sizlerde çatlatma iğnesi yapacak mısınız yarın
Ovetrillamikızlar sizlerde çatlatma iğnesi yapacak mısınız yarın
Bende de istenmedi ne işe yarıyorBen transferin 5. gününde yapmıştım yarım doz. Ama başka tüp bebek sürecinde olan arkadaşıma vermemişler mesela.
İçerisinde hcg hormonu var. Rahmin embriyoya uygun hale gelmesinde fayda sağlıyor. 3. gün embriyosu transfer sonrası 5. günde vs başlıyormuş tutunmaya muhtemelen o yüzden diye yorumladım.Bende de istenmedi ne işe yarıyor
Benimkisi dondurulmuş 5.gün embriyosuİçerisinde hcg hormonu var. Rahmin embriyoya uygun hale gelmesinde fayda sağlıyor. 3. gün embriyosu transfer sonrası 5. günde vs başlıyormuş tutunmaya muhtemelen o yüzden diye yorumladım.
Bir fikrim yok. Ama benim gibi taze 3. gün transfer olan arkadaşıma doktoru vermemişti.Benimkisi dondurulmuş 5.gün embriyosu
Dus aldınız mı hanimlar kaçıncı günde aldiniz veya alacaksinizDua aldınız mı hanimlar
Bilmiyorum kiBende de istenmedi ne işe yarıyor
Ben aldım bu gün aslında doktorum bana kasmayıp normal hayatıma dönmememi istedi ama bi korku var hiç bişey yapamıyorumDus aldınız mı hanimlar kaçıncı günde aldiniz veya alacaksiniz
EvetOvetrillami
Benim de t+4 günüm. Hastanede çalışıyorum işe başladım oldukça yoğunum :)Bu gün neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor kızlar
Yaa öylemi kolay gelsin Allah gücünüzü artırsınBenim de t+4 günüm. Hastanede çalışıyorum işe başladım oldukça yoğunum :)
Bence 7-8 saat çok fark etmez. Sizin için stresli olacaksa şimdi verinKızlar merhaba. Yarın test günüm. 10.gun olacak. Bu geceden kan versem acile gidip olurmu acaba. Yoksa sabah okula giderken mi.verim çok kararsız kaldım. Sabah okula giderken verdiğimde sonucu okulda öğrenmek pek istemiyorum. Zaten yeterince gerginim üstüne bu gerginlikte eklenirse aşırı zor gelicek gibi geliyor
Bence şuan ver zaten gebelik varsa kanda çıkarPozitife değer düşükte olsa çıkar diye düşünüyorum kanda. 3.gun embriyosu ama doktor illa 10.gunde kan ver dedi.