• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Merhaba bende dün yani 1 Eylül'de transfer oldum
Merhaba ben 23 eylül transfer oldum bugün üçüncü güne girdim ilk denemem 37 yaşındayım fitil ve iğne kullanıyorum beklemek çok zor yalnız bugün kahverengi ve sarı kıvamlı yapışkan çok küçük bir şey geldi başına gelen var mı ben de altısında kan vericem 3.gün embriyosu hatta yerleştirirken zorlandılar benim rahmim arkaya ve aşağıya doğruymuş inşallah hepimizin tutar ve ve ve ikizlerimiz olurrrr

Kızlar merhaba. Yarın 10.gunum kan vermem istendi. Gece acilden versem olurmu bugün 12den sonra gitsem. İlla sabahki vermem gerekir. Yarın kan verip okula gitmem gerekicek. Okulda öğrenmek istemiyorum. Sonuç ne olacak bilmediğim için. Acilde 2 saate çıkarsa en azından gece öğrenmiş olurum dedim
Verdiniz mi kan

Merhaba ben 23 eylül transfer oldum bugün üçüncü güne girdim ilk denemem 37 yaşındayım fitil ve iğne kullanıyorum beklemek çok zor yalnız bugün kahverengi ve sarı kıvamlı yapışkan çok küçük bir şey geldi başına gelen var mı ben de altısında kan vericem 3.gün embriyosu hatta yerleştirirken zorlandılar benim rahmim arkaya ve aşağıya doğruymuş inşallah hepimizin tutar ve ve ve ikizlerimiz olurrrr
Bende 23 eylülde transfer oldum

Benımde pozitif olursa 9 ay boyunca yasak erken doğum kaybım olduğu için 13 haftalıkta servikal dikiş atılacak 🤲🏼🫤
Afedersin ben birşey soracağım kusura bakma bende klozet yokda alaturka oturup kalktikca korkuyorum doktor kullanabilirsin dedi ama yinede tereddüt ediyorum

Back
X