- 1 Mayıs 2020
- 507
- 437
- 103
Benim 7 eylüldü transfer günüm :)Ne zaman transfer oldun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 7 eylüldü transfer günüm :)Ne zaman transfer oldun![]()
Ben 3.gün aldım kısa ve ılık su ileDus aldınız mı hanimlar kaçıncı günde aldiniz veya alacaksiniz
Merhaba ben 23 eylül transfer oldum bugün üçüncü güne girdim ilk denemem 37 yaşındayım fitil ve iğne kullanıyorum beklemek çok zor yalnız bugün kahverengi ve sarı kıvamlı yapışkan çok küçük bir şey geldi başına gelen var mı ben de altısında kan vericem 3.gün embriyosu hatta yerleştirirken zorlandılar benim rahmim arkaya ve aşağıya doğruymuş inşallah hepimizin tutar ve ve ve ikizlerimiz olurrrrMerhaba bende dün yani 1 Eylül'de transfer oldum
3 ay yasak bana pozitif olursaKızlar bişey daha soracağım sizin doktorlarınız cinsel ilişkiye yasak koydu mu
Verdiniz mi kanKızlar merhaba. Yarın 10.gunum kan vermem istendi. Gece acilden versem olurmu bugün 12den sonra gitsem. İlla sabahki vermem gerekir. Yarın kan verip okula gitmem gerekicek. Okulda öğrenmek istemiyorum. Sonuç ne olacak bilmediğim için. Acilde 2 saate çıkarsa en azından gece öğrenmiş olurum dedim
Bende 23 eylülde transfer oldumMerhaba ben 23 eylül transfer oldum bugün üçüncü güne girdim ilk denemem 37 yaşındayım fitil ve iğne kullanıyorum beklemek çok zor yalnız bugün kahverengi ve sarı kıvamlı yapışkan çok küçük bir şey geldi başına gelen var mı ben de altısında kan vericem 3.gün embriyosu hatta yerleştirirken zorlandılar benim rahmim arkaya ve aşağıya doğruymuş inşallah hepimizin tutar ve ve ve ikizlerimiz olurrrr
Benımde pozitif olursa 9 ay boyunca yasak erken doğum kaybım olduğu için 13 haftalıkta servikal dikiş atılacak3 ay yasak bana pozitif olursa
İnsan onu hiç düşünmüyor ya emeklerimizi bir alalım da İnşallah memleket neresi seninBenımde pozitif olursa 9 ay boyunca yasak erken doğum kaybım olduğu için 13 haftalıkta servikal dikiş atılacak![]()
Afedersin ben birşey soracağım kusura bakma bende klozet yokda alaturka oturup kalktikca korkuyorum doktor kullanabilirsin dedi ama yinede tereddüt ediyorumBenımde pozitif olursa 9 ay boyunca yasak erken doğum kaybım olduğu için 13 haftalıkta servikal dikiş atılacak![]()
İzmirİnsan onu hiç düşünmüyor ya emeklerimizi bir alalım da İnşallah memleket neresi senin
Mecbur gırıyoruz benım evde hem klozet var hem yer iavabosu var ben klozette oturuyorumAfedersin ben birşey soracağım kusura bakma bende klozet yokda alaturka oturup kalktikca korkuyorum doktor kullanabilirsin dedi ama yinede tereddüt ediyorum
Erken daha bence şuan biraz daha bekleBugün benim 4.günüm iki tane koyulmuştu akşam iğnem var acaba versem mi kan
Sizce bugün bir kan versemmi 4.gün iğne için hastaneye gidicem ikisi tuttuysa beta yüksektir demiMecbur gırıyoruz benım evde hem klozet var hem yer iavabosu var ben klozette oturuyorum
Diğer Pazar günü iğnemde vereyim o zaman 3 güne bir iğnem var promester diye sizin var miErken daha bence şuan biraz daha bekle
Erken daha benceSizce bugün bir kan versemmi 4.gün iğne için hastaneye gidicem ikisi tuttuysa beta yüksektir demi
Yanii pazar daha iyi yok benim sadece iğne olarak sabah akşam Progestan iğnem var bıde içmem gereken ilaçlarımDiğer Pazar günü iğnemde vereyim o zaman 3 güne bir iğnem var promester diye sizin var mi
Fitil kullanıyor musunuzYanii pazar daha iyi yok benim sadece iğne olarak sabah akşam Progestan iğnem var bıde içmem gereken ilaçlarım
EvetFitil kullanıyor musunuz