Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet23 de mi yaptırmıştın senn
No no nooooo mod düşürmek yooookBen sanki test günüm bile test yaptıramıcam gibi bi his var aşırı korkuyorum aslında çok umutluydum ama bu gün bi mood düşüklüğü var![]()
Ben kan için cesaret edememiştim 7. Gün evde test yapmıştım ilk siz bilirsinizÖyle canım benim basimda hafif ağrı var midem karnım çok karışık haldeyim 5.gün embriyosu iki tane yarın iğnem var vurulmuşken bir kan da versemmi diyorum
Çıktı miBen kan için cesaret edememiştim 7. Gün evde test yapmıştım ilk siz bilirsiniz
Hayır canım sen niye böyle düşünüyorsun umudunu hiç bi zaman düşürme tam umtlu olmamamız gerek vakit Rabbim büyük inşallah bi gün bizlerde evlat sahibi olacağız hayırlı vakitte doğru zaman daKoydum çok çabuk değişiverir durun yapmayın nolur olumsuz düşünmeyin benim bir yanım zaten hep olumsuz bana çok uzak geliyor anne olmak
Çatlatma iğnesi vurmuşmuydunuzBen kan için cesaret edememiştim 7. Gün evde test yapmıştım ilk siz bilirsiniz
Senin evde testin var mı şuan bekleyelim bekleyelim derken bi deneme isteği geldiÇıktı mi
YokÇatlatma iğnesi vurmuşmuydunuz
Çatlatma iğnesi vurmuşmuydunuz
Dün yaptım ben çıkmadı bacım kocaman tek çizgiSenin evde testin var mı şuan bekleyelim bekleyelim derken bi deneme isteği geldi![]()
Ayyy bende aynı ya gidip yapmaya korkuyorum hiç belirtimde yokBen sanki test günüm bile test yaptıramıcam gibi bi his var aşırı korkuyorum aslında çok umutluydum ama bu gün bi mood düşüklüğü var![]()
Ben dün girdim valatransferden sonra bi kez duşa girdim başka giren var mı arka arkaya