- 28 Eylül 2025
- 909
- 184
- 18
- 44
Betayı da yaz daha soru sormicam5.gün embriyosuydu 7.gün pozitif gördüm 10.gün kan verdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Betayı da yaz daha soru sormicam5.gün embriyosuydu 7.gün pozitif gördüm 10.gün kan verdim
Bugün 190 tl ye kan doğradım daha tam olarak 4 gün olacak hayır neden böyle bişeye yeltendim amacım neydiKafayı yediniz heallahtan benim cuma günü test günüm
Cuma günü çapraz sorguya hazır ol benimde pazar günüBugün 190 tl ye kan doğradım daha tam olarak 4 gün olacak hayır neden böyle bişeye yeltendim amacım neydikocam diyoki niye olacak para çöp olsunda nasıl olursa olsun başka bi amacın yok
![]()
Kan mı dogradınBugün 190 tl ye kan doğradım daha tam olarak 4 gün olacak hayır neden böyle bişeye yeltendim amacım neydikocam diyoki niye olacak para çöp olsunda nasıl olursa olsun başka bi amacın yok
![]()
Vala bacım belirtim yok arada bı kasık agrısı var o kadar bıde terlıyorum uyurken oda içtiğim ilaçlar yapıyordurCuma günü çapraz sorguya hazır ol benimde pazar günü![]()
Test negatif çıktı 4 günde çıkarmı hiçKan mı dogradın
Onu Allah bilir belki test bozuktur oda sana denk gelmiştirTest negatif çıktı 4 günde çıkarmı hiç![]()
Test negatif çıktı 4 günde çıkarmı hiçKan mı dogradın
Benimde sol kasığıma şiddetli bi şekilde sanki bıçak saplanır gibi ama bu ağrı ilaçtan olamaz bi üşüyorum bi terliyorumVala bacım belirtim yok arada bı kasık agrısı var o kadar bıde terlıyorum uyurken oda içtiğim ilaçlar yapıyordur
Kız kanı nasıl doğradın ben diyordum kafayı sıyırdım benden fenası çıktıBugün 190 tl ye kan doğradım daha tam olarak 4 gün olacak hayır neden böyle bişeye yeltendim amacım neydikocam diyoki niye olacak para çöp olsunda nasıl olursa olsun başka bi amacın yok
![]()
Al adaselin 2Test negatif çıktı 4 günde çıkarmı hiç![]()
Canım tebrik ederim darısı bize inşallah belirtilerin varmıydıBugün transfer sonrası 10.gündü![]()
Eee bacım kan doğradım yazmışsın valla iki kere okudum yazıyı bır bakKız kanı nasıl doğradın ben diyordum kafayı sıyırdım benden fenası çıktı
Yani 190 tl param çöp oldu demek istedim ama zaten mümkün değildi çıkması.. Psikolojimi bozmak için her yolu deniyorumEee bacım kan doğradım yazmışsın valla iki kere okudum yazıyı bır bak![]()
Eee canın sıkılıyor ne yapcanYani 190 tl param çöp oldu demek istedim ama zaten mümkün değildi çıkması.. Psikolojimi bozmak için her yolu deniyorum![]()
Gittimde koca bi çuval ip aldım geldim hepsini örücem yoksa hergün test yapıcamAl adaselin 2
Hertürlü örgü itina ile örülür olmayan bebeğime neler ördüm bi yaşına kadar bişey alamazsam ördüklerimm yeter çocuga nerde ne görüyorum hemen şişlerime sarılıyorumEee canın sıkılıyor ne yapcangit iplerini ör bacım yelek falan örüyorsan Bizede ör bari
Kaç yıllık evlisin bende yapmak istiyorum ama herşeyi biliyorum yapıyorum onlara baktıkça üzülürüm diye yapmionHertürlü örgü itina ile örülür olmayan bebeğime neler ördüm bi yaşına kadar bişey alamazsam ördüklerimm yeter çocuga nerde ne görüyorum hemen şişlerime sarılıyorum![]()
Teşekkürler, öyle düşünmeyin inşallah pozitif olur stres yapmayınOff çok geçmiş olsun. İnsan ne diyeceğini ne yapacağını bilmiyor. Benimde perşembe test günüm gerçekten vermeye gitmek istemiyorum o sonucu öğrenmek beni çok korkutuyor