- 28 Eylül 2025
- 909
- 184
- 18
- 44
Eee bacım kan doğradım yazmışsın valla iki kere okudum yazıyı bır bak![]()
4 yıl olcak inşallahKaç yıllık evlisin bende yapmak istiyorum ama herşeyi biliyorum yapıyorum onlara baktıkça üzülürüm diye yapmion
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee bacım kan doğradım yazmışsın valla iki kere okudum yazıyı bır bak![]()
4 yıl olcak inşallahKaç yıllık evlisin bende yapmak istiyorum ama herşeyi biliyorum yapıyorum onlara baktıkça üzülürüm diye yapmion
Kız ne güzel sende sabır var ben nişanlıyken patik yapayım dedim sabrım gelmedi pratiğin baş kısmı var sonu yokHertürlü örgü itina ile örülür olmayan bebeğime neler ördüm bi yaşına kadar bişey alamazsam ördüklerimm yeter çocuga nerde ne görüyorum hemen şişlerime sarılıyorum![]()
Baktım düşmemis canmSen gene e nabıza bak canım düşüyor oraya
HımmmBaktım düşmemis canm
Bizim bi gelin var her gördüğü patikten bi tane örmüş ama bunlar yetişkin patikleri eşleri nerde diyorum kocası diyorki o tek ayaklılar için örüyo onda bize göre patik yokKız ne güzel sende sabır var ben nişanlıyken patik yapayım dedim sabrım gelmedi pratiğin baş kısmı var sonu yokeşim de bazen dıyo bir patik yapıyor karım çok güzel al koy vıtrine o kadar güzel
![]()
Kız ne güzel sende sabır var ben nişanlıyken patik yapayım dedim sabrım gelmedi pratiğin baş kısmı var sonu yokeşim de bazen dıyo bir patik yapıyor karım çok güzel al koy vıtrine o kada
Tek bebek olsun herşey satılıyo alırsın ben işte çalışmadığım için can sıkıntısı herşey yapıyorumKız ne güzel sende sabır var ben nişanlıyken patik yapayım dedim sabrım gelmedi pratiğin baş kısmı var sonu yokeşim de bazen dıyo bir patik yapıyor karım çok güzel al koy vıtrine o kadar güzel
![]()
Zaten test negatif olunca hemen ilacı bıraktırıyorlarki adet olalım diye ama ilaçların etkisi vücuttan aylarca atılmıyo. Hele bide taze embriyo transferinde dahada fazla hormon yükleniyo vücudaBu arada ilaçları bırakmadan adet olunmuyormuş sordum yaptırdığım merkeze bilginiz olsun![]()
Ben de aynısını söylemiştim. İdrarda silik çizgi gördüm beta 55 civarıyken, sonrasında devam etmedi düştü değerim, halbuki sevinmiştim ilk defa silik çizgi gördüm diye. Kanlarla emin olduktan sonra yapın, o bile hayal kırıklığına uğratıyor çünkü sonradan.Şimdi de bekliyorum sizler gibi test günümü. Allah hepimizin kucağını en güzeliyle sağlıklısıyla uzun ömürlüsüyle analı babalı doldursun.Bi hamile kalayım bir sürü idrar testi alıp yapıcam yıllardır her ay tek çizgi
O hareketlilik gazdan oluyo.. İnanki kimseye gitmek istemiyorum yani hamile olsam kendimi bi şekilde kamufle edicem de şuanda bişey belli değil durduk yere rezil olmayayımBenimde bir üşüyorum bir sıcak basıyor karnımda bir hareketlilik var
Ölen kızımdan bir sürü kıyafet almıştım ama gıydıremedım hepsı bır dolabın içinde boydan boya duruyor kimseye vermedimTek bebek olsun herşey satılıyo alırsın ben işte çalışmadığım için can sıkıntısı herşey yapıyorum
Canım çok üzüldüm rabbım hakkında hayırlı olanı nasip etsınBen konuya sonradan dahil oldum. 11 eylüldü transferim. 21 eylülde beta 55, 23 eylül 54, 25 eylül 66 çıktı ve doktorum ilaçları bırakmamı söyledi. Brüksel tüp bebek merkezine gidiyorum Sabri Hoca’ya. Referansla gitmiştim kendisine, çok da seviyorum, pazar günü de aradım, testim akşam 10.30’da çıktığında da aradım, çekinmiyorsun çok babacan yaklaşıyor, o güveni veriyor. Hatta sabah test yaptırmayınca o aradı beni naptın yaptırmadın mı bugün test diye. Doktorumdan çok memnunum. Transfer günü duş alabileceğimi, günlük yaşamıma dönebileceğimi söylemişti işlemden sonra. O gün genelde yatıp dinlenerek geçirdim. Bir önceki gece yarısına kadar temizlik yapmıştım tekrar yapamam diye, çok yorgundum ondan yattım birazcık. Sonraki günler ağır işler yapmadım ama yemeğimi yaptım. İşte kavanoz açılacaksa açmamaya çalıştım mesela, uzanıp yüksekten tencere almadım, market poşeti taşımadım. Ama ben bir yandan da çalışıyorum haftada 2 gün ofise gidiyorum. İşyerimdeki kimse bilmediği için de perşembe transfer oldu sonrasında çarşamba ofise gitmek durumunda kaldım. Bilgisayarımı taşıdım mecburen 3-4 kg vardır heralde. Sabah 5.45’te kalkıp akşam 17.30 gibi eve geliyorum o süre zarfında oturuyorum hep, uzanma dinlenme imkanım yok. Kalan günlerde evden çalışıyorum onda da çok uzanamadım sadece birkaç kez ağrım oldu biraz bilgisayarı kucağıma alıp uzanıp çalıştım. Yakınımda oturan, durumumu bilen, yardım isteyebileceğim kimsem olmadığı için çok destek alamadım eşim dışında. Acaba biraz fazla mı hafife aldım bilmiyorum. Ama araştırdığımda da tutunduktan sonra kimyasal olmasının annenin yaptığı bir hareketle zorlanmayla falan ilgisi olmadığı yazıyordu. Şimdi burada günlerce duş almayanlar, yattığı yerden kalkmayanlar, yemeğini annesi yapanları falan görünce acaba ben çok mu günlük yaşantıma dönmüşüm diye düşündüm. Kimyasal sonrası süreç ne olacak hiçbir fikrim yok. Dün regl oldum ilaçları bırakınca. Gece ağrıdan ağlayarak uyandım normalde de regllerim ağır geçer ama bu sefer çok kötüydü. Perşembe tekrar gideceğim doktorla görüşmeye süreç hakkında. Ne kadar beklenir sizce bir sonraki transfer için?
Canım test bozuk olabılıyor bazen çift çızgı çıkıp kanda negatıfte cıkabılıyor o yüzden teste bakıpta moralını bozma kan önemli her zamanKızlar 11. gün 5.gun embriyosu aile hekimine kan verdim ama bugün çıkmadı idrar testi yaptım negatif
Ama tek çizgi çok belirgindiCanım test bozuk olabılıyor bazen çift çızgı çıkıp kanda negatıfte cıkabılıyor o yüzden teste bakıpta moralını bozma kan önemli her zaman
Bekleyelım kan tahlilini bakalımAma tek çizgi çok belirgindi
Kan sonucunu bekle bazen beta yavaş yükselirKızlar 11. gün 5.gun embriyosu aile hekimine kan verdim ama bugün çıkmadı idrar testi yaptım negatif
Ölen kızım derkenÖlen kızımdan bir sürü kıyafet almıştım ama gıydıremedım hepsı bır dolabın içinde boydan boya duruyor kimseye vermedim![]()