• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Ayyy ama çok güvenilir bir doktor dimi ne bileyim ona gitmeden önce bır kaç kadın doğum doktoruna gittim saçma sapan tedaviler uyguladılar bana İsrael ARUH beye de eşimin ailesinden gıdenler var dıye gitmek istedim gizledim ögrenmesinler tedavi gördüğümü dıye baktım olmuyor ona gittim çatlatma ignesını de söyleyince Bayada kızdı bana onun tedavısıyle ilk gebe kaldım tüp bebekte ama erken doğumdan kaybettim kızımı şimdi tekrar transfer oldum bakalım bana dedı kalbını ferah tut stres yapma olur neden olmasın olmasa bıle 1-2 ay veririz tekrar başlarız dedi 🥰🥰
Gerçekten çok iyi bir doktor. Ben de hamile kalırsam onda devam edeceğim ama bu tedavi olayında gitmek istemedim şimdi laf söz dedikodu olmasın diye. Erkekler için daha hassas oluyor bu mesele. Çok tecrübeli ve bilgili bir hekim
İnşallah 3 ekim de hayırlı güzel haberler alırsın ve mutluluğun bu sefer tamamlanır. Rabbim işlerini kolaylaştırsın inşallah zorlaştırmasın 🌺🍀

Gerçekten çok iyi bir doktor. Ben de hamile kalırsam onda devam edeceğim ama bu tedavi olayında gitmek istemedim şimdi laf söz dedikodu olmasın diye. Erkekler için daha hassas oluyor bu mesele. Çok tecrübeli ve bilgili bir hekim
İnşallah 3 ekim de hayırlı güzel haberler alırsın ve mutluluğun bu sefer tamamlanır. Rabbim işlerini kolaylaştırsın inşallah zorlaştırmasın 🌺🍀
Aminnn çok teşekkür ediyorum Rabbim sanada hayırlısını nasip etsin 🤲🏼😊

Canım T+6. Gunum benim 24 unde transfer olmustum dondurulmus cift embriyo konuldu.
Sen benden birgün öndesin kan testini ne zaman istedi. Senin çatlatma iğnesi olmadıgın için test sonucun daha güvenli olacak. Çünkü ben bi öncekinde dondurulmuştu trabsferin 6 günü idrarda pızitif görmüştüm beta da 60 çıkmıştu

Sen benden birgün öndesin kan testini ne zaman istedi. Senin çatlatma iğnesi olmadıgın için test sonucun daha güvenli olacak. Çünkü ben bi öncekinde dondurulmuştu trabsferin 6 günü idrarda pızitif görmüştüm beta da 60 çıkmıştu
Hamilesin dimi sen

İnşallah bu süreç hepimizin dilediğince olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın

Test tarihime 6 ekim dediler ama cuma gunu kan verecegim. Ay benim ikinci denemem bu üzlürüm ben negatif çıkarsa idrarda 🥹 cesaretim yok evde erken gebelik testimde var ama yapmadım.

Back
X