- 11 Nisan 2025
- 954
- 394
- 18
- 34
yarımsa sizin dozunuz bence değeriniz gayet iyi hcg hamilelikten gelendir çoğu artık iğneden değilYarım doz daha kolay atılıyormuş canı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarımsa sizin dozunuz bence değeriniz gayet iyi hcg hamilelikten gelendir çoğu artık iğneden değilYarım doz daha kolay atılıyormuş canı
Hepimize her gün hep dua ediyorum inşallah bu sefer hep olacak diye kendime motivasyon verdim hepimiz böyle motivasyon verelim kendimize Allahım kucağımızı boş bırakmasın sağlıklı ilerlersin inşallah hepimizin değerleriBizede dua edin benim adımda Elifsağlıkla ilerlesin inşallah
Aynen öyle yapacağım erkenden vermeseydim kan şuan bu değere çok sevinecektimŞuan değeriniz 10.gune göre gayet çok güzel şimdi doktora söyleyip onların dediği tarihte kan vereceksin onların dediği tarih harici verme
Benim 10. Gün degerim 10 falandı kimyasal olmuştu.Eski testleri baz almayacağım ya test günüm bu gün ya bu günden mi değerlendirmem gerekiyor ki aslında öğrenmem gerken değer buydu bence
Belki yerleşme kanaması gibi birşey mi , canım bişey soracağım sana transferi adetinin kaçıncı günü yaptılar benim adetim bitti 2 hafta sonra yaptılar seninki nasıl olduAdetime daha var bugün 9günum
Benim adetimin 20.günü transfer oldu herkesin farklı sanırım adetin ilk gününden sayılması gerekiyor amaBelki yerleşme kanaması gibi birşey mi , canım bişey soracağım sana transferi adetinin kaçıncı günü yaptılar benim adetim bitti 2 hafta sonra yaptılar seninki nasıl oldu
Hadi bakalım sende hayırlı haberle gel bizeBen kan verdim öğleden sonra bakacağız
Öyle olduBelki yerleşme kanaması gibi birşey mi , canım bişey soracağım sana transferi adetinin kaçıncı günü yaptılar benim adetim bitti 2 hafta sonra yaptılar seninki nasıl oldu
İnşallah yerleşmedir. İlaçları kesmeden adet olamayız zatenKızlar kahverengi leke geldi peçeteye bulaştı acaba normal mi adetmi
İnşallah yerleşmedir. İlaçları kesmeden adet olamayız zaten
Sonucun ne zaman çıkacakÇok açık kahve leke peceteyle belli oldu
Ben ilk transferimde kestikten 5 6 gün sonra olmuştum adetKesince hemen olurmuYuz arkasindan
4deSonucun ne zaman çıkacak
3-7 gün arası oluruzKesince hemen olurmuYuz arkasindan
İlaçları kullandığın sürece hasta olmazsın bence senin bebiş geç döllenme olmuş ve yeni yeni tutunma lekesi oKızlar kahverengi leke geldi peçeteye bulaştı acaba normal mi adetmkahverengi lekelenmeyi tutunma
Benım transfer harıc 2.gunum daha cok yenıBugün kaç gündü senin